Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw kwi 28, 2011 10:03 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Je też jestem :) Basiu, nie zostaniecie same :ok:
po_prostu_kaska

Post » Czw kwi 28, 2011 10:10 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Dzień dobry!

Odezwał się do mnie pan od czarno-białej kotki nr 6 i podał dane kontaktowe. Obiecał też że zadzwoni do horacy 7.

Podziękowałem mu i dane wysłałem do horacy 7 i Marzenia11 :)

Adam
aburacze

Post » Czw kwi 28, 2011 10:16 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

horacy 7 pisze:Dzisiaj rano miałam radosną niespodziankę odezwał się domek mojego ulubieńca Maciusia i pooglądałam sobie zdjęcia.To pierwszy dorosły kocur uratowany z naszego schroniska w ubiegłym roku i ma najcudowniejszy dom pod słońcem.Jak bardzo marzę żeby takich adopcji było więcej. :ok: :ok: :ok:

To ja sobie pozwolę na chwilę wspomnień, mam nadzieję, że Duża Maćka nie będzie miała nic przeciwko ;)
Tutaj Maćko jeszcze w schronisku. Myślałam, że mi serce pęknie jak zobaczyłam te zdjęcia

Obrazek.Obrazek

A tutaj wspomniane przez horacy7 aktualne, dzisiejsze zdjęcia. Maćko w swoim wyczekanym DS :1luvu:

Obrazek.Obrazek

A to trochę starsze zdjęcie już z DS, ale moje ulubione i nie mogłam się oprzeć żeby nie wkleić :lol:

Obrazek

I takich domków całej reszcie życzę :ok:
po_prostu_kaska

Post » Czw kwi 28, 2011 10:18 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Też zaglądam.Ale nie pisze bo co?Nie mam jak pomóc :oops:

Pociesze tylko,ze wg mnie teraz to ludzie nie maja czasu an siedzenie w necie.Rozjazdy.
Jesli przyda sie moja rada ogłaszacza to ogłoszenia jest sens dawać tylko do środy.Czwartek to ostateczność. Potem ludzie myśla o weekendzie.A są dostatecznie "blisko" wierzchu by sie do nich dokopać.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw kwi 28, 2011 10:29 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

ASK@ pisze:Też zaglądam.Ale nie pisze bo co?Nie mam jak pomóc :oops:

Pociesze tylko,ze wg mnie teraz to ludzie nie maja czasu an siedzenie w necie.Rozjazdy.
Jesli przyda sie moja rada ogłaszacza to ogłoszenia jest sens dawać tylko do środy.Czwartek to ostateczność. Potem ludzie myśla o weekendzie.A są dostatecznie "blisko" wierzchu by sie do nich dokopać.

Zgadzam się Asiu :ok: w 100% z Tobą dlatego ja też nie robię już od piątku rano do niedzieli wieczór. Nie ma sensu.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw kwi 28, 2011 10:40 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

ASK pomogłaś i to bardzo ,szybko robiąc wizytę w Otwocku ,a i kilka słów pomaga bardzo czasami,zresztą sama wiesz.I jak Wam się podoba Król Maciuś od którego wszystko się zaczęło.Pani Maciusia to wspaniała osoba oprócz tego ,że stworzyła cudowny dom dla Maćka to wspiera też finansowo nasze koty. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Adam dzięki za pw z telefonem.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw kwi 28, 2011 10:47 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Ja się konspiruję w pracy :P
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw kwi 28, 2011 11:19 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Mila przesyła Cioteczkom i Wujciom informacje, że powoli nabywa nowych umiejętności.

No gdzie ten agresywny ogon

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw kwi 28, 2011 11:20 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

no gdzie?

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw kwi 28, 2011 11:22 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Czasem wyglądam głupio

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw kwi 28, 2011 11:23 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

a czasem jeszcze głupiej

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw kwi 28, 2011 11:25 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Ale brudasem nie jestem!!!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw kwi 28, 2011 11:26 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

skrytożerczym ogonom mówimy zdecydowane NIE

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw kwi 28, 2011 11:28 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

:love: :love: :love: :love: :D :D :D cudna!!! I Macius też cudny :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw kwi 28, 2011 11:39 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS... tak dużo kotów :( 2

Super zdjęcia :1luvu: i tak samo super opisy :lol:
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]