Furii i innych do Miszki i Rolka...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 23, 2004 21:11

Mefis, z calym szacunkiem ciolku, ja mam dopiero 10 tygodni :roll:

Miszka

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pon sie 23, 2004 21:12

Myszka.xww pisze:Mefis, z calym szacunkiem ciolku, ja mam dopiero 10 tygodni :roll:

Miszka

Te kurde nie podpisujesz sie i nie wiem z kim pisze, czy z Rollkiem czy z Miszką. No dobra, to sorry, Miszka [/i]
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Pon sie 23, 2004 21:14

Nie ma sprawy, Mefis 8) Rolek ma wszystko z tylu i spi :roll:

Myszka.xww

Post » Pon sie 23, 2004 21:15

Myszka.xww pisze:Nie ma sprawy, Mefis 8) Rolek ma wszystko z tylu i spi :roll:

I ja się idę kimnąć, Niespodzianka zaraz wstanie i da popalić
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Pon sie 23, 2004 21:33

Aha. Mamcia jus mi powiedziala co to znacy jak sie zuca tymi paniami. jak na lazie to Łiski we mnie nimi zuca. ale to wcale nie boli to zucanie nimi chyba ze łapom jednoceśnie obelwe :? . Mamcia tes dzisiaj Qlwom zuciła jak jej po nodze zjechalem niechconcy :mrgreen: . no musiałem sie cegoś psytsymać, no nie? :? Ale zalas mnie wziela na kolanka i se posłem w kime :mrgreen:
Obrazek

Pandorka

Od: Nie kwi 11, 2004 15:11

Post » Pon sie 23, 2004 23:01

Cześć
Miszka, ale wy z Rolkiem to fajnych starych macie. Moi powiedzieli, że mnie takiego toru przeszkód nie kupią, bo w naszym mieszkaniu sie nie zmieści. I chyba mają rację, bo jak się rozpędzę w pokoju, to już mnie znosi na kaflach w kuchni. Krótko jest.

Pokłóciłam się dzisiaj z Młodym. Nie chciał mnie wpuszczać i wypuszczać z balkonu :evil: Jak komu mądremu mówię, żeby otworzył drzwi, a ten jeszcze sie na mnie wydarł. A jak mam sama otworzyć, jak one klamki nie mają ??? A zresztą, to co jemu ciężko doopę z fotela ruszyć ? Jak machać jakimś żelastwem, to może. A mnie pomóc to niekoniecznie. Duża, to się zrywa, jak tylko się odezwę :D A z niego to taki brat, jak z koziej doopy... No bo brat chyba, nie? Wprawdzie nogi ma tylko 2 i długi do góry bardziej, nie tak jak ja. Ale Duża mówi do niego "kocie".... Ech, spadam, jeszcze zdążę parę ciem złapać, zanim mnie pogonią spać.

Cześć futra.

Taya

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Nie sie 29, 2004 13:29

Czesc

Rolek jest gupi :twisted: jak kapec :evil: Bo na tym mebelu, co go postawili w pokoju jest taka fajna lezanka u samej gory. I jak sie tam poloze, to zaraz Wielka Dupa przychodzii mnie wywala :twisted: Matol.
Jeszcze troche, urosne i tak mu przywale, ze sie dopiero na samym dole zatrzyma :twisted:

Miszka

Myszka.xww

Post » Nie sie 29, 2004 15:41

Ojć. to niefajnie :?
Bo teraz to Łiski pszedemnom ucieka :mrgreen: Czasem dostaje w czape od niej ale to pikuś - ja jej sie co chwila wgryzam w brzuch, doope albo sie rzucam na głowe. A co, wychowam sobie! :mrgreen: Już som efekty: tylko podejde do miski z wodom albo żarełem i ona odchodzi :mrgreen: posłuszna jaka :mrgreen: Tylko mamcia mnie od jej zareła odstawia :( Mówi że karmalajt nie jest dla dzieci :? Co to jest karmalajt? I ja nie jestem dziecko! Ja jestem młodziez, no!! :evil:

Drupi
Obrazek

Pandorka

Od: Nie kwi 11, 2004 15:11

[poprzednia]