TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2011 22:15 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Można podać link do dziewczyn z organizacji prozwierzęcych aby udostępniły na FB. Poproszę dziewczynę z AFN.
Na wątku głosowania na Krakwecie wrzuc link do FB może? Pochodziła bym po popularnych wątkach z linkiem i prośbą o udostępnianie na FB

Sally tu ma FB a ja nie umie tam wejść ( mam problem z kompem ) i nie moge zapraszać na FB
Berkano prosiła mnie o wydarzenie na FB
http://www.facebook.com/event.php?ei...468747&pending
proszę wchodźcie i zapraszajcie gości
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro kwi 27, 2011 22:23 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Mnie się udało zaprosić po tym jak kliknęłam "wezmę udział" (po prawej na górze) pojawiło mi się zaproś znajomych (po lewej na górze tam gdzie znajomi, zdjęcia itp) samo udostępnienie tych funkcji nie dało.

Justyna przydał by ci się informatyk do twojego kompa, nie znam się, ale wiele funkcji nie zależy od kompa ale od danej strony czy przeglądarki i ma oznaczenia graficzne teraz :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro kwi 27, 2011 22:26 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Mnie się udało zaprosić po tym jak kliknęłam "wezmę udział" (po prawej na górze) pojawiło mi się zaproś znajomych (po lewej na górze tam gdzie znajomi, zdjęcia itp) samo udostępnienie tych funkcji nie dało.

Justyna przydał by ci się informatyk do twojego kompa, nie znam się, ale wiele funkcji nie zależy od kompa ale od danej strony czy przeglądarki i ma oznaczenia graficzne teraz :wink:

To też ,z ale wyobraź sobie ze ja nie mam w laptopie wejścia USB i jest na takiel jakby płycie ...
A na FB przed chwilka znów próbowałam wejść i problem jest w tym ze juz kiedyś ktos z moich znajomych mnie zalogawwał a teraz ja nie daje z tym rady :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro kwi 27, 2011 22:47 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:Bardzo Was proszę zajrzyjcie i jeśli możecie to porozsyłajcie gdzie sie tylko da . Sally chce żyć
http://www.dogomania.pl/threads/206521- ... agam/page2
Obrazek Obrazek
Obrazek

SALLY NA FACEBOOK'U
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro kwi 27, 2011 23:09 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:
phantasmagori pisze:Mnie się udało zaprosić po tym jak kliknęłam "wezmę udział" (po prawej na górze) pojawiło mi się zaproś znajomych (po lewej na górze tam gdzie znajomi, zdjęcia itp) samo udostępnienie tych funkcji nie dało.

To też ,z ale wyobraź sobie ze ja nie mam w laptopie wejścia USB i jest na takiel jakby płycie ...
A na FB przed chwilka znów próbowałam wejść i problem jest w tym ze juz kiedyś ktos z moich znajomych mnie zalogawwał a teraz ja nie daje z tym rady :evil:

Strasznie dziwnego tego kompa masz :roll:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw kwi 28, 2011 10:33 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek
:ok: za domki
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Czw kwi 28, 2011 10:54 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

o kompie justy lepiej nie pisac, szkoda nerwow... Niestety gdziekolwiek pytam, czy ktos nie ma do odsprzedania laptopa... wszedzie odchodze z niczym. Owszem, jesli juz, to kazdy chce za gotowke od zaraz i to w dodatku za taka sume, ze nawet jakby sie miauowicze poskladali, to i tak bysmy nie dali rady pomoc Juscie w zakupie nowego sprzetu. Wejscie usb jest ale jest okragle, a wszelkie wtyczki sa prostokatne. Mozna kupic taka redukcje, owszem, widzialam w WOBIS-ie. Koszt ok.15-25 zl wiec nie jest to drogo. Problem w tym, ze... trzeba znac typ wejscia czy cos takiego, tak mi to tlumaczyl sprzedawca, bo nie kazda wtyczka moze pasowac. A kupowac w ciemno i biegac co chwile wymieniac az w koncu za ktoryms tam kilkudziesietnym razem sie trafi wlasciwa... kto ma na to czas i nerwy? Bo ja na pewno nie. A nie znam sie na technicznych sprawach... :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw kwi 28, 2011 10:55 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa, nie wiem, czy ktos ci zakladal konto na FB, ja ci kiedys na NK zakladalam, o FB nic nie wiem. :oops:

Kociara82

Post » Czw kwi 28, 2011 10:56 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Kurcze cieńka jestem z FB nie umiem zaprosić znajomych :crying: Kociara podpowiedz mi :)

yyy... szczerze mowiac ja tez jeszcze nie bardzo kumam o co w FB k`mon. :oops: cokolwiek robie ide na zywca, metoda prob i bledow. Znacznie bardziej zrozumiala jest dla mnie NK.

Kociara82

Post » Czw kwi 28, 2011 16:46 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Zaprosić możesz osoby które masz na FB jako znajomych, FB jest super
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Czw kwi 28, 2011 16:52 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Jak byłaś logowana z innego komputera z innej lokalizacji to wtedy jest problem z zalogowaniem się z nowej lokalizacji. pokazuje się wtedy okno że ktoś próbowal zalogować się na Twoje konto z np z lokalizacji Gdańsk a Ty jesteś w Tychach, ale poniewaz te ustalenia lokalizacji nie są dokładne wiec kiedy tak Ci wypisze a wiesz że sama z innego kompa byłas zalogowywana na swoje konto to potwierdź że się zgadza i będziesz mogla zalogowac sie na swoje konto
Ostatnio edytowano Czw kwi 28, 2011 19:57 przez Iljova, łącznie edytowano 1 raz
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Czw kwi 28, 2011 19:47 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt kwi 29, 2011 10:16 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Zapraszam na bazarek czekoladowy, z którego dochód przeznaczony będzie na moje leczenie :) :arrow: viewtopic.php?f=20&t=127145&start=0
Jak wiecie, z powodu Fiv+ często łapię jakieś infekcje, zwłaszcza oczu. Leczenie kosztuje niestety, a moja opiekunka nie śpi na forsie, więc skąd ma ją wziąć? :roll:
Dlatego ciocia chrzestna zrobiła dla mnie ten bazarek, żeby choć trochę wesprzeć moje leczenie :ok: Pomożecie?
Maniuś konferansjer

Kociara82

Post » Pt kwi 29, 2011 12:44 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Myszolandia pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Bardzo Was proszę zajrzyjcie i jeśli możecie to porozsyłajcie gdzie sie tylko da . Sally chce żyć
http://www.dogomania.pl/threads/206521- ... agam/page2
Obrazek Obrazek
Obrazek

SALLY NA FACEBOOK'U

Bardzo , bardzo dziękuje :1luvu:

Przed chwilka byłam u weta z Ozzim i Zuzu .
Ozzi ma problem z wyszytą cewka i jest na antybiotyku .
A Zuzu znów ma początki alergii i dostał steryd .

A Eustachy ładnie i dzis siura :lol: , ale leki nadal ma podawane .

Matyldzia tez już się nie dusi , ale u mnie w domu jest zakaz palenia no i zmieniłam żwirek bentonit na drewniany w tych kuwetach najbardziej uczęszczanych , zostawiłam tylko w jednej pod wanną a tam Mati nie chodzi ...

Maniek z Lussi znów mieli starcie :evil: , nie wiem o co im tym razem poszło :roll:

Nadal brak tel w sprawie adopcji :x :x :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt kwi 29, 2011 12:45 Re: TYSKIE MRUCZKI VIII - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:Zapraszam na bazarek czekoladowy, z którego dochód przeznaczony będzie na moje leczenie :) :arrow: viewtopic.php?f=20&t=127145&start=0
Jak wiecie, z powodu Fiv+ często łapię jakieś infekcje, zwłaszcza oczu. Leczenie kosztuje niestety, a moja opiekunka nie śpi na forsie, więc skąd ma ją wziąć? :roll:
Dlatego ciocia chrzestna zrobiła dla mnie ten bazarek, żeby choć trochę wesprzeć moje leczenie :ok: Pomożecie?
Maniuś konferansjer

Bardzo dziękuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]