K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2011 14:59 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

_namida_ pisze:W pt będziemy dwie z Queen_ink, bo wyjeżdżam dopiero w sb, może jakoś gruntowniej posprzątam.

Na razie wstrzymuję się z tymczasowaniem, w czerwcu wyjeżdżam na 1,5 miesiąca (i będę szukać jakiegoś lokum dla Molly na ten czas), jak wrócę to mogę znowu być DT.

Odnotowuje sobie, ze od czerwca trzeba bedzie szukać zastepstwa na piatkowe poranki na Kocimskiej.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro kwi 27, 2011 15:29 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

namido, bardzo mi przykro :(

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Śro kwi 27, 2011 15:35 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

ech :( trzymaj sie namido!
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro kwi 27, 2011 15:52 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

miszelina pisze:Odnotowuje sobie, ze od czerwca trzeba bedzie szukać zastepstwa na piatkowe poranki na Kocimskiej.

Od 24 czerwca mnie nie będzie. Wracam w sierpniu.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Śro kwi 27, 2011 18:39 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Benia dzisiaj super :ok: spędziła chyba z 40 minut mrucząc na kolanach TŻa, oboje zachwyceni wielce :) panna jest fenomenalna :1luvu: uszka czyste, miski czyste, w kuwecie wzorcowa kupa :ok: aaaale ma coś za uszkiem, coś co wygląda jak brodawka koloru skóry - nie próbowaliśmy tego ruszać, ale na pewno trzeba się temu przyjrzeć jakimś bardziej fachowym okiem!

Dudzia brzydka kupa i pawik z przetrawionej karmy - może zacząć jej coś podawać, jakiś Intestinal albo Trilac?

Cherry wyczynia akrobacje przy smarowaniu brzusia :lol:

a TŻ nie może się nadziwić, że Olusia da się wziąć na ręce i panicz mruczy :mrgreen:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Śro kwi 27, 2011 18:42 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Oluś?? Na ręce?? TEN Oluś??? 8O

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Śro kwi 27, 2011 19:00 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

szukam znajomości w Stanach (. { czyli w praktyce kogos, kto tam jeżdzi). Potrzebuję, by ktos przemycił mi do Polski ze dwa termometry rtęciowe-te,wąziutkie, kilkusekundowe. W Unii są zakazane, w Stanach nie. Pewna wetka podpowiedziała mi taką drogę nabycia tego termometru :) .

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro kwi 27, 2011 20:02 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

queen_ink pisze:A jak Benia dzisiaj?

Na Nowosądeckiej nic się nie złapało, chyba muszę zrewidować koncepcję łapania.

a ja mam ;-)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro kwi 27, 2011 20:23 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

mała panniczka została prawdopodobnie do wtorku u studentek, bo nie mają teraz zająć i na długi weekend zostają w Krakowie (same zaproponowały tę opiekę, chyba mała skradła im serca). Okazało się, że to jedno z kociąt, po które ich mama już nie wróciła, trójkę rodzeństwa gdzieś poprzenosiła a tę laseczkę zostawił pod drzewem.

Mała Nosia radzi sobie nieźle, ładnie je, brzuszek smarowany maścią i żelowym opatrunkiem goi się. Ma zostać tam do podługiegoweekendu.

Dzisiaj kolejny kot na Olszy docupiony i ciachnięty, jutro kolejne dwa muzealniaki idą się ciachać (trafią potem do kominków, bo przez weekend nie będzie miał kto ich doglądać).

Jutro wizytę mają Oluś i Mały. Dudzia najprawdopodobniej idzie na pojedynczy tymczas (ktoś pamięta panią zainteresowaną tymczasowaniem na Dniu Kota? ponoć nawet komuś telefon zostawiła)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro kwi 27, 2011 21:17 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Tosza pisze:szukam znajomości w Stanach (. { czyli w praktyce kogos, kto tam jeżdzi). Potrzebuję, by ktos przemycił mi do Polski ze dwa termometry rtęciowe-te,wąziutkie, kilkusekundowe. W Unii są zakazane, w Stanach nie. Pewna wetka podpowiedziała mi taką drogę nabycia tego termometru :) .

taki?

http://allegro.pl/termometr-weterynaryj ... 34699.html
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro kwi 27, 2011 21:19 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

BarbAnn pisze:
Tosza pisze:szukam znajomości w Stanach (. { czyli w praktyce kogos, kto tam jeżdzi). Potrzebuję, by ktos przemycił mi do Polski ze dwa termometry rtęciowe-te,wąziutkie, kilkusekundowe. W Unii są zakazane, w Stanach nie. Pewna wetka podpowiedziała mi taką drogę nabycia tego termometru :) .

taki?

Sprzedaż od 10 sztuk :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro kwi 27, 2011 21:30 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

BarbAnn pisze:

taki?

Taki.
Jakiś czas temu szukałam i nie było. One są u nas nielegalne. Ja chce 2-3. Chce ktos jeszcze?

Tosza

Post » Śro kwi 27, 2011 21:34 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

Tosza pisze:
BarbAnn pisze:

taki?

Taki.
Jakiś czas temu szukałam i nie było. One są u nas nielegalne. Ja chce 2-3. Chce ktos jeszcze?

2 sztuki bym wzięła.

mam pytanko czy ktos będize zamawiał w najbliższym czasie odsmradzacz ??
Bo ja bym chętnie wzięła z litr półtora.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro kwi 27, 2011 21:39 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

To jeszcze szukam chętnych na 5-6 nielegalnych termiometrów.

Tosza

Post » Śro kwi 27, 2011 22:46 Re: K-ów,FIP znowu w natarciu;(( plus 4-tygodniowa panna z ulicy

a co robi taki nielegalny termometr, że jest lepsiejszy od legalnego?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

[poprzednia][następna]