;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2011 16:17 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Kitka po operacji.!

Wszystko opada :placz: A już myślałam, że ta nowa ustawa przejdzie ..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro kwi 27, 2011 20:35 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Kitka po operacji.!

hanelka pisze:
cypisek pisze:Bardziej się teraz p. Jadzia troszczy o Kitkę niż o siebie..

Dla pani Jadzi to może lepiej, że ma Kitkę do troszczenia się

też tak myślę, opieka nad Kitką może pozwoli choć na trochę zapomnieć p. Jadzi o chorobie. :ok: Paczuszka dla Kitki wysłana i według zeznań pani na poczcie będzie u kici w piątek :wink:

torzyk7

Od: Czw mar 10, 2011 21:53

Post » Śro kwi 27, 2011 21:11 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Kitka po operacji.!

torzyk7 pisze:
hanelka pisze:
cypisek pisze:Bardziej się teraz p. Jadzia troszczy o Kitkę niż o siebie..

Dla pani Jadzi to może lepiej, że ma Kitkę do troszczenia się

też tak myślę, opieka nad Kitką może pozwoli choć na trochę zapomnieć p. Jadzi o chorobie. :ok: Paczuszka dla Kitki wysłana i według zeznań pani na poczcie będzie u kici w piątek :wink:

:ok: z radością zaniosę ...popsikam jeszcze kocimiętką.

Dzisiaj p. Jadzia czuje się nie najlepiej ciężko jej się oddycha...
koteczka też się izoluje, ale ma apetyt...może wyczuwa p. Jadzi złe samopoczucie.. :(

Uszatka dalej nie złapana..jak usłyszy mój głos to ucieka...pani która tam teraz karmi mówi ,że teren robi się coraz bardziej niebezpieczny..Pełno tam teraz młodych chłopaków, straszą koty, rzucają kamieniami...wywalają jedzenie. Chce się poprostu płakać..
Perełka jedynie wybiegła się przywitać..jest miziasta...może jej się uda jakiś domek poszukać...oby. :kotek:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro kwi 27, 2011 21:18 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Kitka po operacji.!

Możesz coś więcej napisać o Perełce? Ona jest po sterylce? Ile ma lat? Ty tego pewnie nie wiesz ale może te karmiące Panie to wiedzą. Zastanawiam się nad daniem jej DT ale to na razie nic pewnego......
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Śro kwi 27, 2011 21:22 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Kitka po operacji.!

AlfaLS pisze:Możesz coś więcej napisać o Perełce? Ona jest po sterylce? Ile ma lat? Ty tego pewnie nie wiesz ale może te karmiące Panie to wiedzą. Zastanawiam się nad daniem jej DT ale to na razie nic pewnego......

Z tego co wiem jest sterylizowana. Tutaj więcej o niej przeczytasz viewtopic.php?f=1&t=126748
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro kwi 27, 2011 21:26 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Kitka po operacji.!

Oby szybko znalazł się choć dt dla Perełki, bo skoro jest taka ufna to może stać się łatwym celem "zabawy" tych chłopaków, bardzo się o nią martwię :(

torzyk7

Post » Śro kwi 27, 2011 21:28 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Kitka po operacji.!

Dzięki, już idę poczytać :D
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Śro kwi 27, 2011 21:29 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Kitka po operacji.!

Cypisek i to postarajcie się szybko coś zrobić z miziastą.Niedawno na mojej Dzielnicy ,takiej ufnej kotce podcięli gardło. :( :placz:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro kwi 27, 2011 21:31 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Kitka po operacji.!

Perełka nie jest stara kotką , jeśli się nie mylę ma ok. 2, 3 lat...dowiem się jutro dokładnie od p. Jadzi. Było by super, ale nie zapeszam. :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Śro kwi 27, 2011 21:32 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Kitka po operacji.!

welina pisze:Cypisek i to postarajcie się szybko coś zrobić z miziastą.Niedawno na mojej Dzielnicy ,takiej ufnej kotce podcięli gardło. :( :placz:

Jesoooo 8O 8O 8O
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro kwi 27, 2011 21:37 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Kitka po operacji.!

welina pisze:Cypisek i to postarajcie się szybko coś zrobić z miziastą.Niedawno na mojej Dzielnicy ,takiej ufnej kotce podcięli gardło. :( :placz:

:placz: :placz: koszmar, to chyba jacyś ludzie bez człowieczeństwa. Takie ufne koty to bardzo łatwy cel :(

torzyk7

Post » Śro kwi 27, 2011 21:38 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Kitka po operacji.!

8O Boże jedyny.. :placz:

Zrobiło się ciepło, młodzież wyległa, dobre miejsce na picie i ,,różne rzeczy...nim policja przyjedzie to zdążą zwiać...horror..
Dowiedziałąm się od ludzi,że p. Jadzia niejednokrotnie była też obrzucana kamieniami..wyzwiskami. Nigdy się nie skarżyła..,.póki miała siłę chodziła do tych kotów...zima ,śnieg po pachy...upał...i jeszcze ta laska ...ech życie.
Obrazek

cypisek

Post » Śro kwi 27, 2011 21:43 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Kitka po operacji.!

cypisek pisze:Perełka nie jest stara kotką , jeśli się nie mylę ma ok. 2, 3 lat...dowiem się jutro dokładnie od p. Jadzi. Było by super, ale nie zapeszam. :ok:

Podpytaj, podpytaj :D . Ten drugi wątek przeczytałam cały ale tam nic o Perełce nie ma niestety :? . W piątek moja tymczaska idzie do DS. Mam co prawda zaklepaną kicię na tymczas ze Stepnicy ale tam nie wiadomo kiedy uda się ją złapać... Dlatego pomyślałam o Perełce. Tylko jak tymczas u mnie to ja daję czas, cierpliwość i opiekę a od Was prosiłabym o pomoc w ogłaszaniu i pokrywanie kosztów ewentualnego leczenia, szczepień itp. Nie wiem czy Wam to odpowiada ale nie mogę inaczej bo ...... kasy brak :cry:
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Śro kwi 27, 2011 22:00 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Kitka po operacji.!

Helenka jedzie...podczytuję. :ok:
Jutro będę wszystko wiedziała.
Ostatnio edytowano Śro kwi 27, 2011 22:17 przez cypisek, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

cypisek

Post » Śro kwi 27, 2011 22:17 Re: Ostatnia prośba umierającej opiekunki.!!Kitka po operacji.!

Super :D

Pani od Helenki się zalogowała na dogo to wiadomości z domku będą z pierwszej ręki :D
Obrazek Obrazek

AlfaLS

[poprzednia][następna]