mokkuniu a co to jest EPO?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zawsze w procentach.Satoru pisze:w jakich jednostkach hemat?
Satoru pisze:w jakich jednostkach hemat?
Satoru pisze:Łaskę, kurna robią![]()
jaka była ostatnia wartość kreatyniny i mocznika?
w jakich jednostkach hemat?
Georg-inia pisze:Satoru pisze:w jakich jednostkach hemat?
a w jakich, oprócz %, może być? no niby można jeszcze przedstawić ułamkowo, ale w życiu się nie spotkałam...
Magda, EPO to erytropoetyna, w przybliżeniu - pobudza szpik do produkcji krwinek. Nielegalnie, syntetyczne EPO biorą sportowcy![]()
Mokka, jak to nie chcą wydać wyniku? co to ma być? Ty zleciłaś usługę i masz prawo do pełnej dokumentacji. "nie praktykuje się"! dobre sobie! może to ma być nieudolna próba przytrzymania klienta-pacjenta? nie mają do tego prawa.
mokkunia pisze:Satoru pisze:Łaskę, kurna robią![]()
jaka była ostatnia wartość kreatyniny i mocznika?
w jakich jednostkach hemat?
ostatnio, miesiąc temu (26.04)
kreatynina 6,01
mocznik 171,5
czyli kreatynina nam cały czas rośnie, mocznik w sumie podobny, ale Patka dostaje Azodyl, kroplówki codziennie więc łudziłam się, że może spadnie
no i morfologia poleciała, wapń skoczył
jedynie fosfor trochę spadł, ale też miałam nadzieję na więcej, w końcu podajemy Renagel
Madziu a EPO to takie cudo, które pobudza szpik kostny do produkcji czerwonych krwinek.
Georg-inia pisze:Mokka, jak to nie chcą wydać wyniku? co to ma być? Ty zleciłaś usługę i masz prawo do pełnej dokumentacji. "nie praktykuje się"! dobre sobie! może to ma być nieudolna próba przytrzymania klienta-pacjenta? nie mają do tego prawa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek, Paula05 i 38 gości