Zdrowych,wesołych Świąt,dużo prezentów,samych radosnych dni dla Ciebie i Twoich futrzaków.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Juliśka pisze:Łza się w oku kręci,jak niektórzy mają wielkie serce.Hanelka przygarnęła tę dziesięcioletnią koteczkę,którą chciano uśpić,bo jej "pańcia" ma alergię.Hanelko,chwała Ci za to.Mimo,że borykasz się z ogromnymi trudnościami,zarówno zdrowotnymi jak materialnymi,zdecydowałaś się na stworzenie domku dla tej sierotki.Dziękuję,dziękuję i jeszcze raz dziękuję,bo bardzo się martwiłam o jej los.
Oj tam... Juliśka mocno przesadza w tych pochwałach.Juliśka pisze:Łza się w oku kręci,jak niektórzy mają wielkie serce.Hanelka przygarnęła tę dziesięcioletnią koteczkę,którą chciano uśpić,bo jej "pańcia" ma alergię.Hanelko,chwała Ci za to.Mimo,że borykasz się z ogromnymi trudnościami,zarówno zdrowotnymi jak materialnymi,zdecydowałaś się na stworzenie domku dla tej sierotki.Dziękuję,dziękuję i jeszcze raz dziękuję,bo bardzo się martwiłam o jej los.
hanelka pisze:Mam juliśkowy aparat ze zdjęciami...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości