Morelowo-migdałowo..:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 25, 2011 9:29 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Do Rynku chodzę piechotą :lol: ... ze Stokrotek :lol:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pon kwi 25, 2011 20:56 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

morelowa pisze:Dziękujemy pięknie - tez wszystkim życzymy :1luvu:

Jak juz Smok będzie sie nadawał , a transport się nie będzie znajdował to ja mam taki pomysł - bo mam też teorię, że gdyby nawet przystanek w Wwie, albo gdzieś mysialby być na dłlużej :o , to przecież to okropny stres dla każdego , wyrwanego z domu kota, od Dużej :cry: itd. , a potem znowu nowe miejsce 8O - to żeby zmniejszyć ten stres , Kotika sama przywiezie Smoka, zostanie na noc albo dzień :mrgreen: .... :D :D :D albo tydzień.. :D ....

A gdzie znajdziesz takiego kamikadze, który zostanie z moimi zwierzakami ? :lol:

Prezentuję Smoczka. Tylko jedna fotka, bo z oczka jeszcze były wycieki i niezbyt to wygląda.

Obrazek
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Wto kwi 26, 2011 19:15 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Biedny kotek :( - to jakiś horror miec taki gramofon na szyi!
Piszesz, że nie wygląda pięknie, ale jak widzę inne kotki po usunięciu oczka to one mają taki ogromny kawał wygolony , na pół głowy - albo mi się coś pokręciło? 8O

Napisz jeszcze jak on się kumpluje z innymi kotami, czy są jakieś zmiany itp.. I co je?

A poza tym - to co, Ty nie masz żadnej możliwości ucieczki choć na chwilę [gdybyś chciała oczywiście, tak jak nie chcesz :lol: ] ? Jakiś TZ , jakas rodzina ? :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro kwi 27, 2011 16:07 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

I jeszcze jaki ma stosunek do drobnych przedmiotów, upodobań wysokościowych itp. :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Pt kwi 29, 2011 19:09 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

No, tak... Kot jakby mój :mrgreen: to i wątek jakby mój..czuję sie jak singiel forumowy :lol:

:cry:

Obrazek

morelowa

Post » Sob kwi 30, 2011 6:51 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

No to chooo na pifo opłakać smutki transportowe...

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Nie maja 01, 2011 20:32 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Dziś niby święto, a ja zawalona robotą. :evil:
Piszę pw do różnych osób, zobaczymy jaki będzie efekt.

Smoczek w piątek miał zdjęte szwy, ale jeszcze kilka dni musi nosić orbitka.
Smoczek jest śliczny, ma niezwykle czarną i błyszczącą sierść.
Lubi się bawić zabawkami. Innymi kotami, o ile nie są agresywne, jest zainteresowany.
Teraz sobie chodzi po pokojach i wszystko zwiedza. :D
Obrazek

kotika

Post » Pon maja 02, 2011 8:40 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

A, tam święto :wink:

Znaczy on podobny do Moreli jest :D - tak mi się zdaje, że od tyłu sa jednakowe ; jakoś na pysiach mają inaczej :mrgreen:

Może po tych kilku dniach trzeba będzie ten wątek transportowy odwiedzić - tam są dwie osoby, które jeżdża G... - Wwa i Wwa - Op. Jakoś tak. Kurcze, ale martwi mnie to przerzucanie...

Obrazek

morelowa

Post » Pon maja 02, 2011 8:45 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Morelowa nie denerwuj się przesiadkami Smoczka
Kotika ma grzeczne koty ,wiem bo takiego miałam na przystanku
między pociagami :)

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon maja 02, 2011 8:55 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Już to opisałam na innym wątku, ale skoro morelowa jest on line, to pewnie ją zainteresuje. Wczoraj odwiedziłam Kotikę i wyprosiłam ściągnięcie kołnierza Smoczkowi. Pilnowałam chłopaka, trzymałam go na kolanach i nie pozwalałam mu na początku podnosić łapki do blizny. Ale mądralek sobie poradził :D Lizał mnie po ręku, a potem ocierał się o palce oczodołem. W ten sposób udało mu się bardzo ładnie oporządzić, a potem obmyłam go jeszcze mokrym wacikiem. Był bardzo zadowolony. Na koniec umył się cały. Ślicznie mruczał. Będzie z niego wiele radości. Aż trudno uwierzyć, jaki z niego przytulak :D
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pon maja 02, 2011 9:47 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

ZDJĘCIE !

Dzięki dziewczyny :1luvu:

Obrazek

morelowa

Post » Pt maja 06, 2011 15:15 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

NO CO JEST :?: :!: :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Sob maja 07, 2011 10:24 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

To ja podniosę dzisiaj.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Nie maja 08, 2011 8:17 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

A ja dzisiaj :!: :!: :!:

KOTIKA :!: jesteś tam :?:

Obrazek

morelowa

Post » Nie maja 08, 2011 20:36 Re: Potrzebny transport z GDAŃSKA do OPOLA.Smoczek chce mieć dom

Morelowa, fotki trochę nieaktualne, bo kociak już bez odbitka chodzi,
ale jeszcze ich nie widziałaś, więc prezentuję. :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jak widzisz chłopak śliczny i z innymi kotami się bawi.
Orbitek umazany, bo Smoczek wszędzie go wsadzał. :mrgreen:
Obrazek

kotika

[poprzednia][następna]