Bardzo mi Ciebie brakuje a ciagle się mijamy bo ty piszesz po pracy a ja w trakcie
Mam nadzieje, że nie przeszkadzają Ci moje damsko - męskie wywody na Twoim wątku
Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:http://www.sfora.pl/Polscy-mysliwi-beda-strzelac-do-psow-i-kotow-a31542![]()
![]()
psiama pisze:Józia, trza się na coś zdecydować i z chłopem rozmówić. I nie może być ta by o Waszym losie decydował tylko on . Chyba, że tak lubisz, być tą słabszą. Bo i takie konstrukcje sa dopuszczalne .
AYO pisze:Hola![]()
To TY zdecydowałaś, że nie chcesz byc z dupkiem, który nie potrafi przeciąć pepowiny
psiama pisze:Pogoni Ale przynajmniej się pokaże
psiama pisze:Znaczy odkochał się, ot co ?
AYO pisze:Takie postępowanie [bez względu na płeć] nazywam tak na swój użytek zaleganiem afektu![]()
Częściej występuje u facetów o słabej konstrukcji psychicznej czyli braku charakteru po prostu![]()
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej wody - jak mówia mędrcy - nic dobrego nie wynika z takich spotkań, chyba, że on ma jeszcze u Ciebie jakieś rzeczy![]()
Albo napisz, że chcesz, żeby wrócił i wtedy sie zamknę
AYO pisze:Ale to Ty nie chciałaś się przenieść do jego rodziców bo nie mógł bez nich żyć.
Jak by mu zależało, to zostałby z Tobą.
AYO pisze:Wnioskuję Siostro, że Tobie w serduszku jeszcze pika więc przestaję się wymandrzać.
Gibutkowa pisze:Przesądy
Kwestia przejścia na inny poziom Jedi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Paula05 i 8 gości