Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2011 11:10 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Wczoraj spotkałąm p.Marysie od waszego Kufla biało-rudego.Jak jej się świeciły oczy gdy o nim mówiła. :lol: Widać,że go kocha bardzo.Chłopcy wspaniale dogadali się i ich różne charaktery uzupełniają się. Bardzo sie cieszę z ich szczęścia.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro kwi 27, 2011 11:43 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Nie ma obowiązku szczepienia kotów przeciwko wścieklixnie na terenie powiatu i miasta szczytno.

Lecę do roboty :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro kwi 27, 2011 12:19 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Z racji, że stuknęła nam setka :) I jak wspomniano za chwilę mod może nam zamknąć wątek
:arrow: Tutaj nowy wątek viewtopic.php?f=13&t=127071&p=7404304#p7404304

Zapraszam :lol:

Jeżeli chodzi o numerację kotów, o której rozmawialiśmy. Teraz mamy w pierwszym poście 40 kociambrów. Tak sobie myślę, że każdy kolejny, który dojdzie dostanie kolejny numer porządkowy i to już będzie jego numer na stałe. Jak będziemy go przenosić do wyadoptowanych to pójdzie ze swoim numerem i już żaden inny tego numeru nie dostanie. Mam nadzieję, że tak będzie czytelnie ;)

Przepraszam, że ostatnio mnie trochę mniej :oops: Staram się podczytywać na bieżąco. Czasem to życie się komplikuje...
po_prostu_kaska

[poprzednia]