DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 08, 2011 19:21 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

zaglądam w oczekiwaniu na Carlitkowe wieści :) same dobre oczywiście :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto mar 08, 2011 21:16 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

zawsze mówiłam że alareipan można w ciemno zaufać i polecic kota Jej opiece :D

a Carlitko b.walczył aby nie oddać krwi-ma chłopak parę-może to dobry znak :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto mar 08, 2011 21:21 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

smarti pisze:zawsze mówiłam że alareipan można w ciemno zaufać i polecic kota Jej opiece :D

a Carlitko b.walczył aby nie oddać krwi-ma chłopak parę-może to dobry znak :roll:

ale oddał w końcu? :) wyniki pewnie jutro będą?

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro mar 09, 2011 0:50 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Carlito w niedzielę :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Bądź szczęśliwa w swoim domu na zawsze, Devi..
Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro mar 09, 2011 19:28 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Czy Devi juz pojechała?. Jak spodobała sie Panu, i czy Pan tez sie jej spodobał? Sa może jakieś fotki z pożegnania?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro mar 09, 2011 22:05 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Pan dzwonił już z domu :D Devi cały lot przespała, obudziła się po lądowaniu, żeby sobie trochę pomarudzić ;) Jedno siu było w kontenerku, ale na szczęście Pan miał dla Devi poduszeczkę z gąbki, która szybko wchłonęła co trzeba.

W domu Deva wylazła z kontenerka, Żabik wyszedł jej radośnie na powitanie za co oberwał po głowie i schował się pod kanapą... Jako, że już miała go z głowy ruszyła na inspekcję nowego lokum, obeszła kąty, posiedziała na parapecie, poleżała na Żabikowym fotelu, walnęła siu w kuwetę, zżarła z michy i zadowolona... Pan też zadowolony, że podróż minęła w miarę... no oprócz momentu, w którym kazali mu Devi wyciągnąć z transportera do prześwietlenia... porada dla wszystkich: na lotnisku warto mieć szelki! No iogólne zadowolenie... oprócz Żabika oczywście, bo on zadowolony, że dostał w pysk pewnie nie jest ;)

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro mar 09, 2011 23:00 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

To ostra panna tak zaraz na przyjściu lać po pysku, biedny Żabik. Cieszę się że tak ładnie się zadomowiła
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Czw mar 10, 2011 5:11 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Wspaniałe wieści :1luvu:
Teraz pozostaje na czekać na dalsze relacje :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw mar 10, 2011 7:44 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

alareipan pisze:W domu Deva wylazła z kontenerka, Żabik wyszedł jej radośnie na powitanie za co oberwał po głowie i schował się pod kanapą...

Ustaliła porządek rzeczy, żeby Żabik nie miał wątpliwości, kto jest samicą Alfa. :ryk: :ryk:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Czw mar 10, 2011 11:20 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

:D :D :D

Zapraszam na bazarek pachnący dla dt smarti - kolejne wkrotce :D

viewtopic.php?f=20&t=125186
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro kwi 27, 2011 7:08 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Witam się na wątku. Jakos tak po banerku tu weszłam i od pierwszej strony bardzo sie wzruszyłam.
Smarti, jesteś wspaniałą kobietą. Tak pięknie prowadzisz wątek. Wszystko jasne, uporzadkowane.Podziwiam i oddaję Ci pełny szacunek.
W ogóle zaczynam poznawać to forum i bardzo mi sie tu podoba. Trochę inaczej jak na dogomanii, ale się powoli odnajduję. Tyle tu wspaniałych ludzi. Tak bardzo ratujecie koty, tyle tu serca.
Koty piękne, wyprowadzone na prostą, szczęśliwe. Nie ma zbieractwa. Dla mnie bardzo pouczający wątek. Jeśli pozwolisz, będę tu przychodzić, żeby się pocieszyć jak bedzie mi smutno, a przede wszystkim się uczyć. Dziękuję :1luvu: :ok:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Śro kwi 27, 2011 7:14 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Irenko, to nie ta część 8)
Tutaj :arrow: viewtopic.php?f=1&t=124899

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro kwi 27, 2011 8:47 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Czyli tutaj juz sie nie pisze?
Ok, idę tam, gdzie podałas.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Śro kwi 27, 2011 11:24 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

pinokio_ pisze:Witam się na wątku. Jakos tak po banerku tu weszłam i od pierwszej strony bardzo sie wzruszyłam.
Smarti, jesteś wspaniałą kobietą. Tak pięknie prowadzisz wątek. Wszystko jasne, uporzadkowane.Podziwiam i oddaję Ci pełny szacunek.
W ogóle zaczynam poznawać to forum i bardzo mi sie tu podoba. Trochę inaczej jak na dogomanii, ale się powoli odnajduję. Tyle tu wspaniałych ludzi. Tak bardzo ratujecie koty, tyle tu serca.
Koty piękne, wyprowadzone na prostą, szczęśliwe. Nie ma zbieractwa. Dla mnie bardzo pouczający wątek. Jeśli pozwolisz, będę tu przychodzić, żeby się pocieszyć jak bedzie mi smutno, a przede wszystkim się uczyć. Dziękuję :1luvu: :ok:

Pinokio,dziękuję Ci bardzo :D :1luvu:

rzeczywiście lubię porządek i starałam się założyć ten wątek tak aby był przejrzysty i poukładany ale ostatnio mam zbyt dużo kłopotów i bardzo zaniedbałam się w uzupełnianiu wątku.Mam tu niestety powazne zaległości..

Staramy się z TŻ-tem pomagać ilu tylko kiciom zdołamy,ale mamy również wielką i nieocenioną pomoc dziewczyn-ogłoszenia,wizyty adopcyjne, pomoc dla kiciów różnego rodzaju w tym i finansowa-bez tego nie dalibyśmy rady i zamiast 30-tu kilku kiciów szczęśliwych juz w swoich domkach byłoby co najwyżej przez ten czas kilkanaście...

co do Miau...tak jak jest piękne,tak potrafi być i okrutne..my sami się o tym boleśnie przekonalismy-ludzie nie znający nas w ogóle wydawali sądy i mieszali z błotem na podstawie własnych pokrętnych domysłów i żle zinterpretowanych słów..
ale to jest zajęcie raczej dla silnych-to po pierwsze,a po drugie-dla nas celem jest pomoc kotom i ja-niezależnie od tego czy na miau będę czy miau kiedyś definitywnie mnie do siebie zrazi to kotom pomagać nie przestanę... a najfajniejsze, poznane tu osoby na pewno na zawsze zostaną w moim "spisie telefonów'.. :D

a na wątek-czyli już nową jego część zapraszamy zawsze bardzo serdecznie.. :D :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia]