Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 27, 2011 8:08 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Nie "może" tylko "na pewno" :ok: :D :D :D :D :D :D

Bardzo się cieszę i jestem pełan dobrych mysli! Oby tak dalej!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A zapalenie jelit leczy się baaaardzo długo, sama wiem... moja tymczaska Edisia już trzeci tydzien z tego powodu jest w szpitaliku i dopiero od poniedziałku coś drgnęło.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: nawet nie chcę myśleć o kosztach leczenia a i kupuję jej karmę weterynaryjną lecznicza, jedna saszetka 5zł..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro kwi 27, 2011 8:34 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Odezwał się pan z Bydgoszczy w sprawie tri,jest zdecydowany mimo tego iż powiedziałam ,że niewiele wiem o koteczce.Na pewno kotka nie jest w pełni oswojona i nie wiem w jakim jest stanie zdrowia.Trochę zastanowiło mnie pytanie czy musi być wysterylizowana,pan buduje dom i kotka w przyszłości byłaby wychodząca.Nie wiem co dalej ,na pewno dom trzeba sprawdzić i musi to być doświadczony wolontariusz.Nie wiem jak z kuwetą ,boję się by takiej półdzikiej pan za wcześnie nie wypuścił by nie zaginęła.Mam chyba uraz do domów którzy z niczym nie widzą problemu tak jak dom Mili ,a tak naprawdę nie mają wiedzy na temat kotów i po tygodniu chcą je oddać.Boję się jej wydać niewysterylizowanej a jak to zrobić jak jest chora,nie mamy jej w ogóle gdzie przetrzymać.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro kwi 27, 2011 8:43 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Błagam, niech ktoś się zdecyduje na wizytę p-adopc. u Pana z Bydgoszczy.

Renifer do piątku na Łotwie, ale w weekend, żebym go pokroiła musimy pojechać - co prawda do Bydgoszczy to 300 km w jedną stronę ale są potrzeby... Może ktoś z Wa-wy poświęciłby razem z nami cały dzień (beznzynę i kierowcę na potrzeby kociowozu poświęcimy my :mrgreen: ) żeby porozmawiać z Panem i go sprawdzić, bo ja tylko transport jestem, za głupiam...

A Mila
No tak, ja ją chyba na potwora wychowam, bo wszystko jej wolno. Ponieważ operacja czyszczenia i zakrapiania uszek to prawdziwa katorga... mam już na podorędziu miseczkę ze smakołykami, żeby jej się dobrze kojarzyło i podkładam gdziekolwiek by kocia nie siedział w tym momencie, na ławie, na kanapie...
Wybrzydza przy jedzeniu czyli wszystko na dobrej drodze.... Smakołyki na szczęscie jeszcze zjada :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro kwi 27, 2011 8:43 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Cholewka!! Przydałby się dt na tydzień, dwa - na sterylke i po!!

Kurde, jak się wkurze na te potencjalne dsy to sama do Bydgoszczy na wizyta pa pojadę... :evil: meksykanka - co Ty na to? :wink:

Nie no żartuję - jak się okaże, że będzie potrzebna to są w okolicy doświadczone forumowiczki i założę wątek na Kotach z prosbą o wizytę..

A kiedy skonczy budować ten dom? I gdzie do końca budowy mieszka?
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro kwi 27, 2011 8:46 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

meksykanka pisze:Błagam, niech ktoś się zdecyduje na wizytę p-adopc. u Pana z Bydgoszczy.

Renifer do piątku na Łotwie, ale w weekend, żebym go pokroiła musimy pojechać - co prawda do Bydgoszczy to 300 km w jedną stronę ale są potrzeby... Może ktoś z Wa-wy poświęciłby razem z nami cały dzień (beznzynę i kierowcę na potrzeby kociowozu poświęcimy my :mrgreen: ) żeby porozmawiać z Panem i go sprawdzić, bo ja tylko transport jestem, za głupiam...

Naprawdę?!!! 8O 8O 8O
Jak tak to jedziemy! - Tylko nie w sobotę - bo jadę na pogrzeb do smarti i z jej tymczaską do weta, ale od niedzieli to ja jak najbardziej. Pisałysmy razem więc myślałam, ze tak sobie tylko zażartuję.. :D W powrotnej drodze zachaczymy o Szczytno i weźmiemy ze 3 koty :wink:

meksykanka pisze:
No tak, ja ją chyba na potwora wychowam, bo wszystko jej wolno.

Na poważnie... błagam, nie przesadzaj, bo nikt Ci jej nie weźmie do dsu! :ryk:

Marzenia11

Post » Śro kwi 27, 2011 8:47 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Marzeniu ja to na głowie stanę - i oczywiście jedziemy.
Nie wiadomo oczywiście kto kkogo w drodze zagada :ryk:

Dzięki wielkie za zaangażowanie w kocie sprawy.
Wiesz dobrze, że bez Twojej pomocy nie dałoby się pomóc Mili.
Jak masz jakieś namiary na wolontariuszy bydgoskich, to może popróbować.
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro kwi 27, 2011 8:50 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

O!!! - listy się minęły!!!!

Jak jeszcze do Szczytna - to zrobimy w sumie ponad 800 km - ale przecież można Renifera ubłagać. Niech w poniedziałek bierze urlop i odpoczywa :ryk:
Tylko trzeba brać kanapki i picie, bo z mojego doświadczenia jazdy kociowozem nie ma czasu na jedzenie... a kierowca nie może paść (wręcz przeciwnie powinien się paść paszą).

To co - mam znowu organizować to co niemożliwe?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro kwi 27, 2011 8:53 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

meksykanka pisze:Marzeniu ja to na głowie stanę - i oczywiście jedziemy.
Nie wiadomo oczywiście kto kkogo w drodze zagada :ryk:

Ja wiem - TY MNIE! :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

meksykanka pisze: Dzięki wielkie za zaangażowanie w kocie sprawy.
Wiesz dobrze, że bez Twojej pomocy nie dałoby się pomóc Mili.

Bez twojej i Renifera również , tak samo jak bez mojej. każdy ma swój wkład - nie mam kasy, sama jej potrzebuje dla swoich kotów, tymczasów, wolnozyjących, ale dzielę się tym co mam.... Odpowiedzialność mi ciąży, ale jeszcze dzwigam - nabrałam sił w Święta - wiesz ze spałam 12-14 godzin plus posypiałam w dzień? :roll:

Zawsze trzeba prganizować to co niemożliwe. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Tylko wtedy ma szansę stać się realnym. :D

Mam nadzieję, ze garderoba Justinek warszawa jest aktualna dla szcytnieńskich kotów. :ok:

Marzenia11

Post » Śro kwi 27, 2011 8:55 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Justinek Warszawa - POPROSZĘ!!!! POMÓZ ABY NIEREALNE STAŁO SIĘ REALNE!!!! :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Śro kwi 27, 2011 9:07 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

No właśnie, bo tu wariatów potrzeba... bo normalni to w cuda nie wierzą.

Prosze o jak najpilniejszą pomoc wszystkich pozytywnych wariatów :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro kwi 27, 2011 9:08 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

A w poniedziałek to chyba 1 maja, czyli da się wyspać - po prostu jak pomagasz organizujesz długie weekendy na kociowozy :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro kwi 27, 2011 9:10 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

No i potrzeba nam kogoś do założenia nowego wątku - bo tu stuknęła 100ka i zaraz nam mod wąteczek zamknie.. :mrgreen:

Marzenia11

Post » Śro kwi 27, 2011 9:11 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Dziewczyny, tę kasę, co wydacie na paliwo, to już lepiej na koty wydajcie... przeciez w Bydgoszczy też są "nasi" :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro kwi 27, 2011 9:16 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Jeśli znalazłby się ktoś w Bydgoszczy to jeszcze lepiej.
Bo do Szczytna i Bydgoszczy wcale nie jest po drodze.
Jeśli potwierdziłby się odbiór kotów do Wa-wy na DT, kociowóz pojechałby w ustalonym terminie tylko do Szczytna - znacznie taniej i szybciej...
Tylko ja jestem poza fazą - nie znam nikogo - kto złapie "naszych" w Bydgoszczy?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro kwi 27, 2011 9:25 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Przede wszystkim horacy7 musi powiedziec w jakim stanie zaawansowania są rozmowy nt tri, jakie są ustalenia, czy pan się zgadza na wizyte pa... Czekamy zatem na szczególy. Wtedy na hasło: wizyta załóżę wątek na Kotach - jak się njikt nie zgłosi to pojadę sama.. I pilnie trzeba szukać dt dla małej bo bez sterylki i ogolnych wetowych oględzin jej nie można jednak wypuścić... takie jest moje zdanie, oczywiście, decyzje podejmują dziewczyny ze szczytna :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]