OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie kwi 24, 2011 10:59 Re: OTW3-Wesołych Świąt dla Was i Waszych podopiecznych :-))

Wesołych Świąt!
z tym odchudzaniem to dobry pomysł :ryk: hasła świetne :D
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Nie kwi 24, 2011 16:41 Re: OTW3-Wesołych Świąt dla Was i Waszych podopiecznych :-))

znów sie karmimy i poimy! Choć jest lepiej,zdecydowanie pod względem fizycznym.To wielki miziak będzie.Nastka znaczy sie.
Któreś zalało fotel.I to podwójnie.Pomyliły się święta albo nadgorliwiec jakiś. :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie kwi 24, 2011 17:43 Re: OTW3-Wesołych Świąt dla Was i Waszych podopiecznych :-))

ASK@ pisze:znów sie karmimy i poimy! Choć jest lepiej,zdecydowanie pod względem fizycznym.To wielki miziak będzie.Nastka znaczy sie.
Któreś zalało fotel.I to podwójnie.Pomyliły się święta albo nadgorliwiec jakiś. :mrgreen:

Aj tam, zaraz się pomyliły! Po prostu pewnie któreś sprawdzało/ły sikawkę/ki przed jutrzejszym dniem :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Nie kwi 24, 2011 18:14 Re: OTW3-Wesołych Świąt dla Was i Waszych podopiecznych :-))

mamut pisze:
ASK@ pisze:znów sie karmimy i poimy! Choć jest lepiej,zdecydowanie pod względem fizycznym.To wielki miziak będzie.Nastka znaczy sie.

Aj tam, zaraz się pomyliły! Po prostu pewnie któreś sprawdzało/ły sikawkę/ki przed jutrzejszym dniem :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Fakt.U mnie ekipa strażacka jest :mrgreen: Jeden wodzirej na pewno ma sikawkowe zasługi :roll:
CAŁOROCZNE!!!
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 25, 2011 6:29 Re: OTW3-Wesołych Świąt dla Was i Waszych podopiecznych :-))

Obrazek
a sem przekopiowała od znajomej.Fajny wiaderke?Co?!

Cypisek/Karmelek (biało-rude maleństwo znalezione przez "meneli") ma małą panią Antosię :1luvu: Tosia ma 6 tygodni :1luvu: Koty zaskoczone przychówkiem,ale łózeczko opanowały do perfekcji.
Niech żyją długo i szczęśliwie :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Pon kwi 25, 2011 19:17 Re: OTW3-Wesołych Świąt dla Was i Waszych podopiecznych :-))

Koniec :piwa: jutro do pracy :mrgreen:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon kwi 25, 2011 21:33 Re: OTW3-Wesołych Świąt dla Was i Waszych podopiecznych :-))

Serdeczne pozdrowienia od kociego świata dla kociego świata i podziękowania za pomoc.
A ja dziś byłam u kuzynki, której nie widziałam 10 lat... a u niej 4 koty - miły, kochający dom, aż pozwoliłam sobie zostać chwilkę porzucając moje kocie szczęścia i nieszczęścia.
To dobrze, że trochę tych kotów kochających ludzi i ludzi kochających koty jest na świecie :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto kwi 26, 2011 5:34 Re: OTW3-Wesołych Świąt dla Was i Waszych podopiecznych :-))

Nastka nadal nie je.Od soboty dostaje kroplówki.Nie jesteśmy w stanie zapewnic jej wszystkiego co należy karmiąc strzykawą.Na oko wydaje się duzo lepiej ale zaskoczyc z michą nie moze.Boimy się o nerki.Własnie nakarmiłam ją conwa miesną 2x przetarta przez sitko,napołiam i lecę robic sie na pół-bóstwo.Na całe mam za mało czasu :mrgreen:
TZ o 10 do weta z nią na kolejne nawadnianie.Kciuki nieustajace potrzebne.Bo sobotnie jedzenie to był jednorazowy cud.

EdiT: Zosia nie ma za co dziękować!!! :oops: Jeśli jednak na coś sie przydałam to bardzo mi miło. :lol:
Ostatnio edytowano Wto kwi 26, 2011 7:39 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 26, 2011 6:54 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

Bożesz ty mój. Kochana kotunia. Tak bym chciała jej pomóc. Uściskaj ją. Zacznij jeść kochanie, ciocia Cię prosi :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto kwi 26, 2011 12:32 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

meksykanka pisze:Bożesz ty mój. Kochana kotunia. Tak bym chciała jej pomóc. Uściskaj ją. Zacznij jeść kochanie, ciocia Cię prosi :1luvu:

Uściskam i wyprzytulam.A potem jak zacznie jeść...to tak futro przetrzepię,że kotu odechce sie chorować w przyszłości.
Nastka już po kolejnej kroplówce.Jutro znów wizyta.Jest gadka wetowska by jej zelix (?-ignorant ze mnie w dziedzinie nazw)podać po skończonej kuracji.Tylko za co? Ze szczepieniami wstrzymaliśmy się. Przykra codzienność. Przestaliśmy/boimy się liczyć koszty wizyt. Sami się pchaliśmy.Trza było głupia babo nie łapać.I jeszcze sama za nią biegałam :evil: . To sie nazywa frajerostwo. :mrgreen: A jaka byłam z siebie zadowolona. :mrgreen: Wet litościwie oszczedza nam komentarzy. Ale to już kiedyś pisałam. :roll:
Niech zacznie cholera jeść to ją odchuchamy we własnym zakresie.A potem ubiję. :mrgreen: Ku swej przyjemności i ostrzeżeniu kolejnych. :mrgreen: I na drzwiach jako kołatkę zawiesze. :kotek:

Fotel niezmiennie jest zalewany. Postawiłam więc tam michę z chrupkami i koci koszyczek (taki spory,wyściełany,zamknięty z małym otworkiem ) do spania. Jak ktoś wejdzie ludzki szybciej można ściągnąć i postawić obok. Leżący kuchenny stołek wyglądał bardziej malowniczo 8O ale o wystające nogi można by się było zahaczyć.Nam lub kotom.
Dziecię weszło, popatrzyło na piramidę i pyta z jakiej to okazji tak ustroiłam gościnny pokój. Tłumaczę,że ku zabezpieczeniu mabla przeciw domorosłym strażakom ochotnikom. :twisted: Pokiwała nad starą matką głową,poprzewracała oczami :roll: nad moim rozumkiem i stwierdziła krótko gapiąc się na koszyczek :TayToyke im postawiłaś!!!
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 26, 2011 14:01 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

Zylexis - tani nie jest :? . Podobno dobry środek, aczkolwiek na Gołąbce przeszedł bez efektu. Kosztów jej leczenia też się boję podliczy, także możemy bać się razem :mrgreen:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto kwi 26, 2011 14:17 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

alix76 pisze:Zylexis - tani nie jest :? . Podobno dobry środek, aczkolwiek na Gołąbce przeszedł bez efektu. Kosztów jej leczenia też się boję podliczy, także możemy bać się razem :mrgreen:

razem żaden wampirz pienieżny nie jest straszny :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 26, 2011 20:04 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

Czy mogę poprosić o głos czytaczy. Kciuki bardzo potrzebne bo część :wink: Kajki poszła w net.
Na jednej stronie nie przyjęli jej ogłoszenia.Widac było dość obsceniczne :mrgreen: .Kot lubiący pieszczoty i leżenie w łózku to zgroza. 8O A już lubiący te 2 rzeczy na raz +dyskusja na poziomie :roll: to żaden szanujacy się portal tego nie wytrzyma. :roll:
Nastka nie je nadal.
Obrazek

ASK@

Post » Wto kwi 26, 2011 21:14 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

:ok: :ok: Nastka
Przepraszam, ale :ryk: ogłoszenie :ryk:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto kwi 26, 2011 21:21 Re: OTW3-Nastka nadal nie je:( Kciuki!

Ja też trzymam kciuki...
No, ale jak się ma kota o tak wyuzdanych manierach, ho, ho - to nawet go ogłosić nie można :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]