CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto kwi 26, 2011 11:16 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

z pewną dozą nieśmiałości.. za pozwoleniem Annazoo.. ogłaszam rozpoczęcie bazarku chlebkowego: część szósta :kotek: dziękujemy :ok:
musimy rozładować jakoś kolejkę społecznościową..
proponujemy odbiór chlebka w poniedziałek 2 maja lub we wtorek 3 maja (w godzinach przedpołudniowych).. odbiór będzie osobisty u Annazoo (miejsce: Bronowice Małe), z uwagi na fakt, że mnie poniesie/wyniesie z miasta.. proszę o ewentualne deklaracje, jaki termin odbioru pasowałby dwóm przyszłym szczęśliwym właścicielom chlebków, bo musimy ustalić jeden, w sensie termin.. zapisać wg listy? :) jakieś zakwasiki? :)
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto kwi 26, 2011 11:30 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

edit_f pisze:z pewną dozą nieśmiałości.. za pozwoleniem Annazoo.. ogłaszam rozpoczęcie bazarku chlebkowego: część szósta :kotek: dziękujemy :ok:
proponujemy odbiór chlebka w poniedziałek 2 maja lub we wtorek 3 maja (w godzinach przedpołudniowych).. odbiór będzie osobisty u Annazoo (miejsce: Bronowice Małe), z uwagi na fakt, że mnie poniesie/wyniesie z miasta.. proszę o ewentualne deklaracje, jaki termin odbioru pasowałby dwóm przyszłym szczęśliwym właścicielom chlebków, bo musimy ustalić jeden, w sensie termin.. zapisać wg listy? :) jakieś zakwasiki? :)

Ogłaszam koniec bazarku :twisted:
Kocuria i Katikot (pierwsze na liście kolejkowej) przyjeżdżają do mnie po chlebek 2 maja w południe :)

Uprasza się edit_f o podanie ceny chlebka :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto kwi 26, 2011 11:39 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

Annazoo pisze:
edit_f pisze:z pewną dozą nieśmiałości.. za pozwoleniem Annazoo.. ogłaszam rozpoczęcie bazarku chlebkowego: część szósta :kotek: dziękujemy :ok:

Kocuria i Katikot (pierwsze na liście kolejkowej) przyjeżdżają do mnie po chlebek 2 maja w południe :)

no ładnie :) w pierwszym poście uaktualniłam: 20 zł za bochen.. dziękujemy :kotek:
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto kwi 26, 2011 11:41 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

edit_f pisze:
Annazoo pisze:

no ładnie :) w pierwszym poście uaktualniłam: 20 zł za bochen.. dziękujemy :kotek:

dziękujemy i zapraszam(y) :))))

Annazoo

Post » Wto kwi 26, 2011 15:38 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

a kiedy następny bazarek?

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Wto kwi 26, 2011 20:45 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

jej siostra pisze:a kiedy następny bazarek?

Postaram się niedługo, zwłaszcza że po przeprowadzce (za miesiąc) być może skończy się pieczenie chleba...
Pamiętam KTO jest następny na społecznej liście kolejkowej ;)

Annazoo

Post » Wto kwi 26, 2011 21:23 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

Annazoo pisze:

Postaram się niedługo, zwłaszcza że po przeprowadzce (za miesiąc) być może skończy się pieczenie chleba...

żartujesz, prawda?

ale jak pójdzie według planu, to 10-16 będę w Świnoujściu. A gdyby mi paw odebrała, to pewnie dowiedziałabym się, że był

jej siostra

Post » Wto kwi 26, 2011 21:26 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

jej siostra pisze:
Annazoo pisze:

żartujesz, prawda?

ale jak pójdzie według planu, to 10-16 będę w Świnoujściu. A gdyby mi paw odebrała, to pewnie dowiedziałabym się, że był

No nie żartuję, bo nie sprawdzałam, czy da się piec w piekarniku gazowym...

To z Twoim chlebkiem umówimy się na inny wekend :)

Annazoo

Post » Wto kwi 26, 2011 21:26 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

W gazowym piekłam swego czasu różne rzeczy i wychodziły całkiem niezłe. Jeśli pieczesz na kamieniu, to tym bardziej chyba temperatura jest stabilna i powinno się udać, prawda?

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Wto kwi 26, 2011 21:27 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

Pasibrzucha pisze:W gazowym piekłam swego czasu różne rzeczy i wychodziły całkiem niezłe. Jeśli pieczesz na kamieniu, to tym bardziej chyba temperatura jest stabilna i powinno się udać, prawda?

To nie o to chodzi, ale czy taki chleb nie... przesiąka ... gazem? Nie śmierdzi i takie tam? :oops:

Annazoo

Post » Wto kwi 26, 2011 21:28 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

:piwa: zgadzam się z Pasibrzuchą

jej siostra

Post » Wto kwi 26, 2011 21:30 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

nie przesiąka i nie śmierdzi; całe życie (prócz ostatnich 14 miesięcy) piekłam w gazowym

jej siostra

Post » Wto kwi 26, 2011 21:30 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

Hmm, moje ciasta nie przesiąkały i nie śmierdziały :roll:
:lol:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

jej siostra pisze::piwa: zgadzam się z Pasibrzuchą

To się zgadzajcie dalej ze sobą, ja się wstrzymam do czerwca z deklaracją :wink:

Annazoo

Post » Wto kwi 26, 2011 21:31 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

Pasibrzucha pisze:Hmm, moje ciasta nie przesiąkały i nie śmierdziały :roll:
:lol:

Śmierdziały! Malizną :lol:

Annazoo

[poprzednia][następna]