Moderator: Moderatorzy
estrella pisze:ja już mam 2 koty i kolejnego takiego duetu nie zniosętakże, jesteście bardzo miłe, ale nie skorzystam
no widzisz, bo ja bardziej psiara i koniara niż kociara, chociaż nie wiem, czy powinnam się tu do tego przyznawaćCo tam dwa kotki-wstyd na kociarę![]()
estrella pisze:psa też mam i nie aż tak duże mieszkanieobiecuję, że jak kupię sobie dom, to sama się zgłoszę do Cudaka po kota
no widzisz, bo ja bardziej psiara i koniara niż kociara, chociaż nie wiem, czy powinnam się tu do tego przyznawaćCo tam dwa kotki-wstyd na kociarę![]()
estrella pisze:psa też mam i nie aż tak duże mieszkanieobiecuję, że jak kupię sobie dom, to sama się zgłoszę do Cudaka po kota
![]()
Cudak1 pisze:estrella pisze:psa też mam i nie aż tak duże mieszkanieobiecuję, że jak kupię sobie dom, to sama się zgłoszę do Cudaka po kota
![]()
Konia i psa też dla Ciebie znajdę![]()
![]()
U mnie 2 psy, 4 konie, królik...a z kotami to skomplikowane
ja mieszkam w bloku, ale na zatorzu, tuż za blokiem mam działkę, a wokół dużo trawy, także mój pies ma gdzie pobiegać, ale i tak nie za bardzo korzystawelina pisze:Psy lubię,ale nie w bloku-niestety tak wyszło.Pies moim zdaniem powinien mieć ogród,by mieć gdzie się wyszaleć .Dobrze,że mam duże mieszkanie z dużym balkonem.
powiedzmy, że będę pamiętaćCudak pisze:Konia i psa też dla Ciebie znajdę![]()
hahaU mnie 2 psy, 4 konie, królik...a z kotami to skomplikowane
welina pisze:Cudak1 pisze:estrella pisze:psa też mam i nie aż tak duże mieszkanieobiecuję, że jak kupię sobie dom, to sama się zgłoszę do Cudaka po kota
![]()
Konia i psa też dla Ciebie znajdę![]()
![]()
U mnie 2 psy, 4 konie, królik...a z kotami to skomplikowane
Ogiera,tego szaleńca![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości