Ptachu ['] 3. Żegnaj wspaniały kocie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 22, 2011 10:29 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Bry,

Byłem bardzo zajęty.
Odwiedził nas taki jeden maleńki Duży, musiałem go pilnować. Duże go zostawiły na kanapie i zajęły się plotkami, więc musiałem się ułożyć przy tym małym Dużym i pilnować, aby nie spadł.
Niektórzy zostali zamknięci w drugim pokoju, bo próbowali skakać po głowie małego Dużego [Pinezka] lub wpadły w panikę jak mały zaczął wrzeszczeć [Sysunia i Kurka]
ObrazekObrazekObrazek

Ptachu zapracowany
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt kwi 22, 2011 12:34 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Biedny wykorzystywany Ptachu!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt kwi 22, 2011 19:48 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

A tam. Ptachu wygląda na wyluzowanego :mrgreen:
Znaczy, dobrze sobie radzi z ludzkimi małymi.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob kwi 23, 2011 6:11 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Wesołych Świąt! :D Obrazek

Mru i Reszta
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob kwi 23, 2011 8:36 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

iwcia pisze:Bry,

Byłem bardzo zajęty.
Odwiedził nas taki jeden maleńki Duży, musiałem go pilnować. Duże go zostawiły na kanapie i zajęły się plotkami, więc musiałem się ułożyć przy tym małym Dużym i pilnować, aby nie spadł.
Niektórzy zostali zamknięci w drugim pokoju, bo próbowali skakać po głowie małego Dużego [Pinezka] lub wpadły w panikę jak mały zaczął wrzeszczeć [Sysunia i Kurka]
Ptachu zapracowany

A co robił w tym czasie Miś?
Życzymy Wam miłych Świąt i leniuchowania
Fasolka i rodzina
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie kwi 24, 2011 7:08 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

:ryk: to chyba nie sa te swięta, kiedy mówimy ludzkim głosem, ale co tam: Wesołego Alleluja i aby nie mokrbrrego dyngusa!
Principessa, Duduś i Duzi :kotek:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Wto kwi 26, 2011 9:26 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

iwcia pisze:Bry,

Byłem bardzo zajęty.

http://img843.imageshack.us/img843/2383/p1340974.th.jpg[/img][/url]

Ptachu, ty się nadajesz do dzieci???
Bo my jak tylko pojawi się jakiś mniejszy duży to z godnością udajemy się pod łóżko
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Wto kwi 26, 2011 18:13 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Ptachu się nadaje do wszystkich. Dzielny jest chłopczyk. Ale dlaczego nie pisze, co robił Miś?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw kwi 28, 2011 15:19 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Ptachuuu,
wiem, że mieliście się byczyć i balkonować
ale nam tu smutno bez was
Principessa :(
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Czw kwi 28, 2011 20:00 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Byczyła to się Duża.
Duży ją zabrał w niedzielę na wieś aby odetchnęła trochę po zabiegu jaki miała przed świętami, zabrali ze sobą tylko Rudzię :evil: .
Duża mówi, że zapomniała już jak wygląda wiosną las, jaki jest piękny, porobiła mnóstwo zdjęć.
Kazała mi tu wcisnąć je, ale zanudzę Was nimi chyba.

Na tym zdjęciu bardziej spostrzegawczy mogą zobaczyć zająca :twisted:
Obrazek

Tak wygląda wiosną las i okolice, jest cały w bieli i zieleni.
Cudnie kwitną zawilce.
Nawet grzyba Duża już znalazła, piękny okaz piestrzenicy kasztanowatej
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw kwi 28, 2011 20:22 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Wiosna to najpiękniejsza pora roku :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt kwi 29, 2011 18:18 Re: Ptachu3, Biedaki na działkach, prośba o pomoc dla nich str 1

Jak to jest Rudzia na jednym zdjęciu, to nie pokazujcie go mojej dużej. Ona się ostatnio bardzo za psami ogląda i ciągle mówi o jakichś. A u nas nie ma miejsca :?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]