Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 23, 2011 22:16 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

aha - i żem był cały prawie dzień na balkonie. To spanie mje wykończy. Muszę coś wykombinować dla relaksu.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie kwi 24, 2011 9:17 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

no i żem przespał śniadanie kurde no, a tak żem kombinował na kawałek szynki siem załapać i żem przespał :cry: może na objad mi siem fartnie i nie prześpiem
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon kwi 25, 2011 10:24 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Conchita pisze:Bura, nieforemna, zawsze uśmiechnięta, pełna energii, cały dzień nie śpi!!! Łobuziak i prowodyrka kocich zabaw. Kot, do którego wszyscy sie śmieją. Uwaga! Znienacka wpada pod nogi, przewraca sie i wywala brzuch do miziania.

Imię: Mania
Ksywa: Marian, Maniestra, Zdzirka z Wiejskiej Dyskoteki
Co lubię: biegać, biegać, biegać, miziac, miziac, miziac, skakać, skakać, skakać, Melise lubiem i bić Melise i lizać i biegać i miziac i skakać.
Ulubiona potrawa: wontrupka i ser z duszka. I serek Bieluch.
Motto: szkoda rzycia na spanie

Mania jest kotką ode mnie i bardzo "miło" mi takie rzeczy czytać.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon kwi 25, 2011 10:29 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

świenta fajna rzecz, żem saszetkiem dostał, zjadłem całom ledwo żem zmieścił, bo w nocy te chrupki żem zjadł, wczoraj Starsza Duża mię na kolacjem kawałek szynki po cihu dała, znowu Duża nas przyłapała na tym kawaluntku szynki, jeden plasterek i afera na całom dzielniem idem spać, żem siem zmenczył tym spaniem i jedzeniem
Emir

PearlRain

Post » Pon kwi 25, 2011 13:26 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Swieta to dziwna rzecz. Siedze w pracy, pozwolono nam laskawie korzystac z internetu do woli bo autentycznie nic sie nie dzieje a musimy wysiedziec do tej 17... no i siedze, zmienilam pierwsza strone i jeszcze mi za to placa podwojnie :mrgreen:

Hogata upaly powitala zamilowaniem do siedzenia pod koldra 8O

Michal tez z lozka nie wychodzi. 8O Chyba zeby posiedziec na oknie.

A Komandos znalazl sobie koszyk na szafie w ktorym trzymam suszarke, koncowke do suszarki, zelazko itd i tam sobie spi 8O

Guuupie kotecki.

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pon kwi 25, 2011 14:07 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Ewar, no co ty????
Przecież my ja kochamy do szaleństwa... Jeśli chodzi o głupawe przezwisko, to wzięło się od zarzucania tyleczkiem na boki przy chodzeniu i jest w 100 proc. Zartobliwe...
Przykro mi, jeżeli czujesz sie urazona :oops:

Nie napisze, jak zdarzalo nam sie mowic do Conchity, Bo to juz w ogole bylo niepoprawne politycznie.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pon kwi 25, 2011 14:12 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Conchita pisze:Ewar, no co ty????
Przecież my ja kochamy do szaleństwa... Jeśli chodzi o głupawe przezwisko, to wzięło się od zarzucania tyleczkiem na boki przy chodzeniu i jest w 100 proc. Zartobliwe...
Przykro mi, jeżeli czujesz sie urazona :oops:

Nie napisze, jak zdarzalo nam sie mowic do Conchity, Bo to juz w ogole bylo niepoprawne politycznie.

Ja Hogate nazywam TUFTA czasami. Jak sie przylasza do TZ. :ryk:

Mary_Poole

Post » Pon kwi 25, 2011 14:13 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Emir dumnie nosi ksywke ZASRANIEC

Mary_Poole

Post » Pon kwi 25, 2011 14:16 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

A Nikita to Wsiowy Gupek

Z tego wniosek - wiekszosc kotow nosi malo pochlebne ksywki i jakos jakosc ich zycia sie od tego nie psuje.

Bardziej ich chyba proniza mycie tylka po rozwolnieniu... 8O

Przynajmniej Michal zachowuje sie jak urazona Diva w trakcie i po

Mary_Poole

Post » Pon kwi 25, 2011 15:58 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Dzień dobry :) Doczytam niedługo, czy mogę się dopisywać?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon kwi 25, 2011 16:11 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

No ba! Czeba czeba, droga towarzyszko. Bylebys przychodzila na luzie totalnym z kociambrami i nie obrazala kogos :ok: bo tak poza tym to wolna chata - Hogata, Komandos i Michal prowadza watek otwarty. Domagamy sie jednak fotek kotow :mrgreen: :mrgreen:

Mary_Poole

Post » Wto kwi 26, 2011 8:18 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

No, to my dopilnujemy naszej Dużej, żeby za dużo nie pyszczyła, to MY będziemy pisać :)
PIK

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto kwi 26, 2011 8:21 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Witajcie Koty :D
jak chcę sobie poprawić humor zaglądam do Waszego wątku.
Jesteśta super dziewczyny i chłopaki. Czymta tak dalej! :D starałam się dostosować do Waszej kociej gwary :roll: Joł ziomki :wink:

Wielki szacun :piwa:

Czekam na dalsze relacje z Waszego codziennego życia 8)

Asia z Kitką (kotem) i Tolą (psem) (one się wstydzą i nic nie chcą napisać)
Kita, Tytus i Tola zapraszają http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=148874

Obrazek Obrazek

zwierzak08

Od: Pt lut 18, 2011 16:51

Post » Wto kwi 26, 2011 8:24 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Mycie tylka przerabiamy z Emma, bo jest kudlata i sama nie zawsze sobie radzi. Daje nam wyraźnie odczuć, ze to godzi w jej godność osobista.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto kwi 26, 2011 9:26 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Conchita pisze:Mycie tylka przerabiamy z Emma, bo jest kudlata i sama nie zawsze sobie radzi. Daje nam wyraźnie odczuć, ze to godzi w jej godność osobista.

Emir nigdy się nie domył porządnie po częstych epizodach z jego przypadłością pasibrzuchostwem pospolitym, wręcz koncertowo portki miał do mycia zawsze. On obsesyjnie kocha jeść i kocha mieć pełen brzuch bez odrobiny powietrza we flakach :lol: także jego godność osobista jest wystawiana dosyć często na próbę, z której rzadko wychodzi nieobrażona :wink:

PearlRain

[poprzednia][następna]