PROSZĘ O POMOC ! ! ! Przygarnę kociątko ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 25, 2011 21:56 Re: PROSZĘ O POMOC ! ! ! Przygarnę kociątko ! :)

kotx2 pisze:
niki0605 pisze:wyszłam z domu na 2 godziny i kot był w swoim pokoiku , niestety podczas nieobecności ktoś go ukradł , przynajmniej tak sąsiedzi mówili że widzieli jak ktoś z nim wychodził z mojego podwórka : (
szukaliśmy go przez pół roku jak i nie więcej , ale nic z tego .

mozna by zainstalować woliere dla kota,jesli chodzi o sterylizacje/kastracje ,koty po zabiegu żyją dluzej,nie maja potrzeby wedrowania w poszukiwaniu przygód w przypadku kocurków a jesli o kociczki chodzi to ogranicza zwiekszenie populacji kotów,a przy tym zapobiegnie chorobom :ok:

a ile kosztuje taki zabieg ? ;>

niki0605

Od: Pon kwi 25, 2011 19:34

Post » Pon kwi 25, 2011 21:57 Re: PROSZĘ O POMOC ! ! ! Przygarnę kociątko ! :)

Wejdź na kociarnię i popatrz na ogłoszenia. Czasami ktoś ma do adopcji kotka do domu z ogródkiem. Może taki byłby najlepszy? Polecałabym Ci jednak kotka starszego. Ma już określony charakter, jest wykastrowany.
Co do umowy to jest absolutnie konieczna. Oddający w adopcję chce zapewnienia, że kotek będzie miał dobre warunki i jak w przypadku kocięcia sterylizację w późniejszym wieku. Jest jeszcze wizyta przedadopcyjna nie bój się bo to nie boli :) Czasami baaaardzo pomaga :)
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pon kwi 25, 2011 22:01 Re: PROSZĘ O POMOC ! ! ! Przygarnę kociątko ! :)

zorba pisze:Wejdź na kociarnię i popatrz na ogłoszenia. Czasami ktoś ma do adopcji kotka do domu z ogródkiem. Może taki byłby najlepszy? Polecałabym Ci jednak kotka starszego. Ma już określony charakter, jest wykastrowany.
Co do umowy to jest absolutnie konieczna. Oddający w adopcję chce zapewnienia, że kotek będzie miał dobre warunki i jak w przypadku kocięcia sterylizację w późniejszym wieku. Jest jeszcze wizyta przedadopcyjna nie bój się bo to nie boli :) Czasami baaaardzo pomaga :)

szukałam już bardzo wiele ogłoszeń , ale nic nie potrafię znaleźć , ja bym wolała jednak kotka do domu , chciałam rasowego , ale też nic nie znalazłam : ) i wolałabym żeby był młody żeby się wychowywał z nami od małego :)

niki0605

Post » Pon kwi 25, 2011 22:02 Re: PROSZĘ O POMOC ! ! ! Przygarnę kociątko ! :)

niki0605 pisze:
kotx2 pisze:
niki0605 pisze:wyszłam z domu na 2 godziny i kot był w swoim pokoiku , niestety podczas nieobecności ktoś go ukradł , przynajmniej tak sąsiedzi mówili że widzieli jak ktoś z nim wychodził z mojego podwórka : (
szukaliśmy go przez pół roku jak i nie więcej , ale nic z tego .

mozna by zainstalować woliere dla kota,jesli chodzi o sterylizacje/kastracje ,koty po zabiegu żyją dluzej,nie maja potrzeby wedrowania w poszukiwaniu przygód w przypadku kocurków a jesli o kociczki chodzi to ogranicza zwiekszenie populacji kotów,a przy tym zapobiegnie chorobom :ok:

a ile kosztuje taki zabieg ? ;>

ceny róznią sie ,u mnie w Zabrzu zabieg w jednym gabinecie kosztuje ok 120 zł a w innym 150-170,zorientuj się,jednak pamietaj ,zeby trafić na dobrego weta,czasem warto dopłacic pare groszy i miec pewność ,ze wet to wet a nie rzeznik :D ,jest tu watek o polecanych wetach,poszukaj i poczytaj jaki wet jest w Twojej okolicy polecany :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon kwi 25, 2011 22:05 Re: PROSZĘ O POMOC ! ! ! Przygarnę kociątko ! :)

a ile kosztuje taki zabieg ? ;>[/quote]
ceny róznią sie ,u mnie w Zabrzu zabieg w jednym gabinecie kosztuje ok 120 zł a w innym 150-170,zorientuj się,jednak pamietaj ,zeby trafić na dobrego weta,czasem warto dopłacic pare groszy i miec pewność ,ze wet to wet a nie rzeznik :D ,jest tu watek o polecanych wetach,poszukaj i poczytaj jaki wet jest w Twojej okolicy polecany :ok:[/quote]

jeśli chodzi o weta to znam bardzo dobrego w moim mieście bo chodzę tam z moimi zwierzakami :) ale chciałam tak mniej więcej wiedzieć : ))

niki0605

Post » Pon kwi 25, 2011 22:07 Re: PROSZĘ O POMOC ! ! ! Przygarnę kociątko ! :)

niki0605 pisze:a ile kosztuje taki zabieg ? ;>

ceny róznią sie ,u mnie w Zabrzu zabieg w jednym gabinecie kosztuje ok 120 zł a w innym 150-170,zorientuj się,jednak pamietaj ,zeby trafić na dobrego weta,czasem warto dopłacic pare groszy i miec pewność ,ze wet to wet a nie rzeznik :D ,jest tu watek o polecanych wetach,poszukaj i poczytaj jaki wet jest w Twojej okolicy polecany :ok:[/quote]

jeśli chodzi o weta to znam bardzo dobrego w moim mieście bo chodzę tam z moimi zwierzakami :) ale chciałam tak mniej więcej wiedzieć : ))[/quote]
masz jeszcze inne zwierzaki w domu :?:

kotx2

Post » Pon kwi 25, 2011 22:09 Re: PROSZĘ O POMOC ! ! ! Przygarnę kociątko ! :)

kotx2 pisze:
niki0605 pisze:a ile kosztuje taki zabieg ? ;>

ceny róznią sie ,u mnie w Zabrzu zabieg w jednym gabinecie kosztuje ok 120 zł a w innym 150-170,zorientuj się,jednak pamietaj ,zeby trafić na dobrego weta,czasem warto dopłacic pare groszy i miec pewność ,ze wet to wet a nie rzeznik :D ,jest tu watek o polecanych wetach,poszukaj i poczytaj jaki wet jest w Twojej okolicy polecany :ok:

jeśli chodzi o weta to znam bardzo dobrego w moim mieście bo chodzę tam z moimi zwierzakami :) ale chciałam tak mniej więcej wiedzieć : ))[/quote]
masz jeszcze inne zwierzaki w domu :?:[/quote]

mam jeszcze 2/3 zwierzaki : )
to zależy czy liczyć rybki ;p

niki0605

Post » Pon kwi 25, 2011 22:10 Re: PROSZĘ O POMOC ! ! ! Przygarnę kociątko ! :)

:D nie licząc rybek ,bo przeciez z rybkami do veta chyba nie chodzisz :mrgreen: :?:

kotx2

Post » Pon kwi 25, 2011 22:11 Re: PROSZĘ O POMOC ! ! ! Przygarnę kociątko ! :)

kotx2 pisze::D nie licząc rybek ,bo przeciez z rybkami do veta chyba nie chodzisz :mrgreen: :?:

no właśnie dlatego tak zapisałam ; ))

niki0605

Post » Pon kwi 25, 2011 22:12 Re: PROSZĘ O POMOC ! ! ! Przygarnę kociątko ! :)

niki0605 pisze:
kotx2 pisze::D nie licząc rybek ,bo przeciez z rybkami do veta chyba nie chodzisz :mrgreen: :?:

to jakie masz zwierzaki :?:

kotx2

Post » Pon kwi 25, 2011 22:13 Re: PROSZĘ O POMOC ! ! ! Przygarnę kociątko ! :)

kotx2 pisze:
niki0605 pisze:

to jakie masz zwierzaki :?:

to mam psa i chomika :)

niki0605

Post » Pon kwi 25, 2011 22:14 Re: PROSZĘ O POMOC ! ! ! Przygarnę kociątko ! :)

o jaki ładny zestaw :D ,czy pies dogada się z kotem :?:

kotx2

Post » Pon kwi 25, 2011 22:16 Re: PROSZĘ O POMOC ! ! ! Przygarnę kociątko ! :)

kotx2 pisze:o jaki ładny zestaw :D ,czy pies dogada się z kotem :?:

pies mieszka nie mieszka w domu , ale jest też otwarty na nowe znajomości , dogaduje się ze wszystkimi kotami i zwierzakami w okolicy :)

niki0605

Post » Pon kwi 25, 2011 22:42 Re: PROSZĘ O POMOC ! ! ! Przygarnę kociątko ! :)

Przykleję sobie.

Rozumiem, że szukasz kociaków tylko do adopcji, nie do kupienia?
Bo jeśli do adopcji, to nie będzie to kot rasowy ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon kwi 25, 2011 22:43 Re: PROSZĘ O POMOC ! ! ! Przygarnę kociątko ! :)

no to ja jeszcze hopsnę :ok:

kotx2

[poprzednia][następna]