Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
niki0605 pisze:Witam , szukam kociąt najbardziej zależałoby mi na rasie brytyjskiej , ale nie jest to konieczne , mogą być też kociaki inne : ) Ale zależy mi na młodych kociakach .
Interesowałby mnie również dowóz , z dopłatą jeśli będzie to konieczne lub bez ; P
niki0605 pisze:Witam , szukam kociąt najbardziej zależałoby mi na rasie brytyjskiej , ale nie jest to konieczne , mogą być też kociaki inne : ) Ale zależy mi na młodych kociakach .
Interesowałby mnie również dowóz , z dopłatą jeśli będzie to konieczne lub bez ; P
niki0605 pisze:szukam jednego kotka póki co, jestem z okolic opola i najlepiej żeby było bardzo młode , około 10 tygodni ? może być mniej
niki0605 pisze:mam duży dom , więc kotek będzie mieszkać w domu wszyscy w domu lubią zwierzęta więc będzie miał na pewno bardzo dobrą opiekę
niki0605 pisze:miałam już kota , więc wiem co trzeba z nim robić i wiem jakie koszty czasami trzeba ponieśćkarmę nie wiem jaką podawać ale na pewno jak pójdę do zoologicznego to mi pomogą wybrać najlepszą
no i w razie potrzeby na pewno będę leczyć : )
ale kastracja jest obowiązkowa ? a umowę jak trzeba bedzie podpisać no to trzeba będzie : ))
niki0605 pisze:wyszłam z domu na 2 godziny i kot był w swoim pokoiku , niestety podczas nieobecności ktoś go ukradł , przynajmniej tak sąsiedzi mówili że widzieli jak ktoś z nim wychodził z mojego podwórka : (
szukaliśmy go przez pół roku jak i nie więcej , ale nic z tego .
niki0605 pisze:nie , tamten kotek miał swój osobny 'domek' mieszkał w takim pokoju koło domu , to znaczy mieszkał w tym 'domku' w czasie dnia , jak było ciepło , a sypiał w domu i jak było zimno to też mieszkał w domu , ale to były wakacje i kotek był w 'domku' na dworze, ale już tak nie będzie , teraz kot będzie mieszkał ze mną w domu na stałe
kotx2 pisze:niki0605 pisze:nie , tamten kotek miał swój osobny 'domek' mieszkał w takim pokoju koło domu , to znaczy mieszkał w tym 'domku' w czasie dnia , jak było ciepło , a sypiał w domu i jak było zimno to też mieszkał w domu , ale to były wakacje i kotek był w 'domku' na dworze, ale już tak nie będzie , teraz kot będzie mieszkał ze mną w domu na stałe
jesli kotek ma byc niewychodzacy trzeba bedzie zabezpieczyc okna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości