estrella pisze:Ale to chyba w Święta Bożego Narodzenia wszystko się wybacza, a nie w Wielkanocne
aaale nie będę taką zołzą. Nie gniewam się za to, że o mnie zapomniałaś i potraktowałaś mnie jak powietrze Cudak
Jesteś wielkoduszna

Moderator: Moderatorzy
estrella pisze:Ale to chyba w Święta Bożego Narodzenia wszystko się wybacza, a nie w Wielkanocne
aaale nie będę taką zołzą. Nie gniewam się za to, że o mnie zapomniałaś i potraktowałaś mnie jak powietrze Cudak
hehehewelina pisze:ja jeszcze się zastanowię![]()
![]()
estrella pisze:mam duże i ciepłe serce
hehehewelina pisze:ja jeszcze się zastanowię![]()
![]()
estrella pisze:ja nie mam takich przykrych doświadczeń, chociaż bardzo się zawiodłam Arktyce i jej pseudo hoteliku, dla której wpłacałam wcale nie tak małe sumy. Ale no Cudak chyba zasługuje na przebaczeniemożesz ew. zaczekać aż wejdzie, zobaczymy co ma na swoje usprawiedliwienie
Cudak1 pisze:Ojej...jak ja się teraz wytłumaczęBardzo doceniam to, że podnosicie i że estrella zlitowała się i rozpoczęła licytację
![]()
![]()
Chodziło mi o to, że poza nami nikt nie zagląda
Cudak1 pisze:Welina, dziękuję![]()
nie zlitowałam się, wzięłam kolczyki, bo bardzo mi się podobająCudak1 pisze:i że estrella zlitowała się i rozpoczęła licytację![]()
![]()
![]()
estrella pisze:hahanie zlitowałam się, wzięłam kolczyki, bo bardzo mi się podobająCudak1 pisze:i że estrella zlitowała się i rozpoczęła licytację![]()
![]()
![]()
taki pomarańcz jest teraz bardzo modny
estrella pisze:aa, ja te różowe jeszcze chciałam...jeśli to te koło czerwonych, to super, za 6zł poproszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości