Moderator: Estraven

cypisek pisze:Jak tam Princessia ?? uchyl,, rąba ,,
monika74 pisze:cypisek pisze:Jak tam Princessia ?? uchyl,, rąba ,,
Niestety nadal jest bez zmian w dzień siedzi w ukryciu w nocy płacze jedyne co się zmieniło to to że je i korzysta z kuwety

gagga pisze:Witam!!
Rety jakie one podobne do mojej Lusi. Lusia miała takie same uszy i jest już po dwóch operacjach. Ma amputowane uszki. Lepiej zrobić to jak najszybciej bo te rany nie zagoją się ... To jest nowotwór płaskonabłonkowy. Zapraszam na poczytanie o naszej walce z tą chorobą. W razie czego służę pomocą.
3mam kciuki!!!
monika74 pisze:gagga pisze:Witam!!
Rety jakie one podobne do mojej Lusi. Lusia miała takie same uszy i jest już po dwóch operacjach. Ma amputowane uszki. Lepiej zrobić to jak najszybciej bo te rany nie zagoją się ... To jest nowotwór płaskonabłonkowy. Zapraszam na poczytanie o naszej walce z tą chorobą. W razie czego służę pomocą.
3mam kciuki!!!
Na szczęście u Princesski to tylko grzybek nie ma zmian nowotworowych nie wiemy jak sprawa wygląda u Uszatki bo jak narazie jest nie uchwytna

monika74 pisze:Psychicznie z Princesską jest coraz gorzejDzisiaj zaklinowała się w szczelinie łóżka chciałam pomóc jej się wydostać
przerazona wyrwała sie i spowrotem uciekła pod tapczan. Przyszła cypisek i podjęła próbę wyciągnięcia kici z pod tapcznu niestety było to samo kotka przerażona wyrwała się i spowrotem uciekła do kryjówki. Jest gorzej niż 2 tyg temu wtedu chociaz dała się dotknąć. Przez 2 tyg nie wychyliła nosa spod tapczanu coraz gorzej reaguje na ludzi chyba jest juz tak zrezygnowana ze nawet przestała nocami płakać bardzo mało je praktycznie się nie rusza.
Gibutkowa pisze:Dziewczyny nie bawcie się już z Feliwayem, jest za słaby jak widać. Napiszcie do forumowej Ryśki z zapytaniem o krople Bacha - nie wiem ile teraz to kosztuje ja chyba płaciłam coś koło 30zł + wysyłka. Tutaj też jej bezpośrednia strona http://www.czarny-kot.pl/index.php?opti ... &Itemid=39 Jak będziecie zamawiać przez formularz na stronie to napiszcie że jesteście z miau bo wtedy dobieranie właściwych kropli jest za free (przynajmniej było).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, nfd i 57 gości