Szkoda, że nie posłuchałam reklam i nie kupiła, Espumisanu, Aktivii i czegoś tam jeszcze co wspomaga trawienie Reklama pomaga na zdrowie a ja głupia nie uwierzyłam
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!
Czy wstrzymywanie się od pierdnięcia jest niezdrowe?
Istnieją różne zdania na ten temat. Rzeczywiście, ludzie od wieków wierzyli, że wstrzymywanie wzdęcia jest niezdrowe. Cezar Klaudiusz wprowadził nawet prawo legalizujące puszczanie bąkow na przyjęciach w trosce o zdrowie obywateli. Istniało głębokie przekonanie, że pohamowywanie się moze zatruć organizm lub być przyczyną wszelakich schorzeń. a teraz ich klasyfikacja; jeśli jesteś; Ambitny - zawsze jesteś gotowy pierdnąć Koleżeński - lubisz wąchać czyjeś pierdnięcia Niekoleżeński - przepraszasz, wychodzisz i pierdzisz w samotności Roztargniony - nie możesz odróżnić czyjegoś pierdnięcia od swojego Zaczepny - pierdzisz zawsze głośniej niż inni Beztroski - pierdzisz w kościele Dziecinny - pierdzisz, a potem się śmiejesz Sprytny - pierdzisz i kaszlesz w tym samym czasie Zarozumiały - myślisz, że zawsze można pierdnąć głośniej Przyjacielski - wąchasz czyjeś pierdnięcia i mówisz im, co zjedli Okrutny - pierdzisz w łóżku i nakrywasz głowę żony kołdrą Nieuczciwy - pierdzisz i zwalasz na psa Zawiedziony - pierdzisz nie smrodliwie Głupi - uwielbiasz czyjeś pierdnięcia i na dodatek myślisz, że to twoje własne Nierozsądny - wstrzymujesz pierdnięcia godzinami Malkontent - narzekasz, że ludzie pierdzę w towarzystwie, ale gdy sam to robisz, dajesz długie i nieciekawe wyjaśnienia, używając zawiłej terminologii medycznej Masochista - pierdzisz w wannie i próbujesz przegryźć bąbelki Wstydliwy - czerwienisz się po każdym pierdnięciu Nieszczęśliwy - nie możesz pierdnąć Umuzykalniony - pierdzisz na każdą nutę Nerwowy - wstrzymujesz pierdnięcia w połowie Dumny - myślisz, że twoje pierdnięcia są wyjątkowo przyjemne dla otoczenia