Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nie omieszkam skorzystaćOberhexe pisze:Myszka, jakbyście mieli problemy z imbusem przy składaniu, to drydnij, kobieto. My mamy taki ikeowy, który okazał sie być znacznie lepiej dopasowany niż wiklinkowy
Myszka.xww pisze:Nie omieszkam skorzystaćOberhexe pisze:Myszka, jakbyście mieli problemy z imbusem przy składaniu, to drydnij, kobieto. My mamy taki ikeowy, który okazał sie być znacznie lepiej dopasowany niż wiklinkowyBaldzo dziekju za ofete
A jakby TZowe q*** zwiekszyly drastycznie ilosc na sekunde, to poprosze o pomoc. Bede mogla?
Ufff... co za ulgaOberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Nie omieszkam skorzystaćOberhexe pisze:Myszka, jakbyście mieli problemy z imbusem przy składaniu, to drydnij, kobieto. My mamy taki ikeowy, który okazał sie być znacznie lepiej dopasowany niż wiklinkowyBaldzo dziekju za ofete
A jakby TZowe q*** zwiekszyly drastycznie ilosc na sekunde, to poprosze o pomoc. Bede mogla?
Ofkors
Myszka.xww pisze:Ufff... co za ulgaOberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Nie omieszkam skorzystaćOberhexe pisze:Myszka, jakbyście mieli problemy z imbusem przy składaniu, to drydnij, kobieto. My mamy taki ikeowy, który okazał sie być znacznie lepiej dopasowany niż wiklinkowyBaldzo dziekju za ofete
OfkorsBardzo dziekju
![]()
Mam ochote zaczac go samodzielnie skladac
Az TAK?Oberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Ufff... co za ulgaOberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Nie omieszkam skorzystaćOberhexe pisze:Myszka, jakbyście mieli problemy z imbusem przy składaniu, to drydnij, kobieto. My mamy taki ikeowy, który okazał sie być znacznie lepiej dopasowany niż wiklinkowyBaldzo dziekju za ofete
OfkorsBardzo dziekju
![]()
Khem, tego... odradzam
Myszka.xww pisze:Az TAK?Oberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Ufff... co za ulgaOberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Nie omieszkam skorzystaćOberhexe pisze:Myszka, jakbyście mieli problemy z imbusem przy składaniu, to drydnij, kobieto. My mamy taki ikeowy, który okazał sie być znacznie lepiej dopasowany niż wiklinkowyBaldzo dziekju za ofete
OfkorsBardzo dziekju
![]()
Khem, tego... odradzam
Kasia D. pisze:Merlin, a ja byłam pewna, ze Ty to kobitka![]()
I to jeszcze taka w typie Marylin Monroe, tyle, ze fonetycznie napisana.
Oberhexe pisze:Najbardziej krwista postać Merlina była IMHO u Cornwella
Myszka.xww pisze:Chyba kazdy - no ni mom wagi, bo bym zwazylaTak mie sie wydaje. A pan Wiklinka jeszcze nie napisal?
Oberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Az TAK?Oberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Ufff... co za ulgaOberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Nie omieszkam skorzystaćOberhexe pisze:Myszka, jakbyście mieli problemy z imbusem przy składaniu, to drydnij, kobieto. My mamy taki ikeowy, który okazał sie być znacznie lepiej dopasowany niż wiklinkowyBaldzo dziekju za ofete
OfkorsBardzo dziekju
![]()
Khem, tego... odradzam
Powiem Ci tak: ja bym tego W ŻYCIU nie złożyła. TZ miotał się, klął i spływał potem. I powiedział, że już wie, czemu te drapaki są tanie.
Owszem, po złożeniu sa super. Ale dopiero PO.
A to siujamoni_citroni pisze:Myszka.xww pisze:Chyba kazdy - no ni mom wagi, bo bym zwazylaTak mie sie wydaje. A pan Wiklinka jeszcze nie napisal?
Jeszcze nie
Merlin pisze:Oberhexe pisze:Najbardziej krwista postać Merlina była IMHO u Cornwella
nie, nie az tak krwiozerczy nie jestem
Oberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Az TAK?Oberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Ufff... co za ulgaOberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Nie omieszkam skorzystaćOberhexe pisze:Myszka, jakbyście mieli problemy z imbusem przy składaniu, to drydnij, kobieto. My mamy taki ikeowy, który okazał sie być znacznie lepiej dopasowany niż wiklinkowyBaldzo dziekju za ofete
OfkorsBardzo dziekju
![]()
Khem, tego... odradzam
Powiem Ci tak: ja bym tego W ŻYCIU nie złożyła. TZ miotał się, klął i spływał potem. I powiedział, że już wie, czemu te drapaki są tanie.
Owszem, po złożeniu sa super. Ale dopiero PO.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości