Schronisko Sosnowiec - brakuje miejsca na kwarantannie :-(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 21, 2011 14:23 Re: Schronisko Sosnowiec - potrzebne kaftaniki posterylkowe!

kto moze przyjść i w który dzień w święta? Proszę o deklaracje.
Marta wyjeżdża więc niedziela do obstawienia rownież -

nie ma dużo kotów, mozna przyjść z koszyczkiem i jajkami :mrgreen:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw kwi 21, 2011 14:30 Re: Schronisko Sosnowiec - potrzebne kaftaniki posterylkowe!

Filomen pisze:kto moze przyjść i w który dzień w święta? Proszę o deklaracje.

No ja normalnie niewyrobiem się na te święta :evil: ale sobotę obstawię w schronie.
W niedzielę jestem w kociej chatce no i święta święta i po świętach.
Niestety nie mam samochodu a autobusy jeżdźą okropnie w święta, więc nie dam rady sie przemieścić z Chatki do schronu.
Więc ja tylko sobotę będę w schronie
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw kwi 21, 2011 14:43 Re: Schronisko Sosnowiec - potrzebne kaftaniki posterylkowe!

Ewa może zmień tytuł watku na DT pilnie poszukiwany dla kocurka coś w tym stylku, albo załóżcie mu odrębny wątek bo tu raczej nikt go nie zauważy, i może na facebooka wrzucić temat - jako wydarzenie albo coś :?:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw kwi 21, 2011 17:43 Re: Schronisko Sosnowiec - potrzebne kaftaniki posterylkowe!

terenia1 pisze:Ewa może zmień tytuł watku na DT pilnie poszukiwany dla kocurka coś w tym stylku, albo załóżcie mu odrębny wątek bo tu raczej nikt go nie zauważy, i może na facebooka wrzucić temat - jako wydarzenie albo coś :?:

wrzuciłam na FB

Filomen

Post » Pt kwi 22, 2011 15:54 Re: Schronisko Sosnowiec - potrzebne kaftaniki posterylkowe!

dzisiaj
Buraska przeniesiona na adopcję, Gapuś zabrany do Kociej Chatki.
na kwarantannie nie ma kotów, mają wyświecić lampą.

szpitalik - szylkrecia, brzuszek się goi, kaftanik obowiązkowo, do jedzenia suchy intestinal i 2 ml nifuroksazyd

adopcje Buraska i dwa koty :-) tak więc nie ma tłumów i niech tak zostanie

Filomen

Post » Pt kwi 22, 2011 16:00 Re: Schronisko Sosnowiec - potrzebne kaftaniki posterylkowe!

Niestety w niedzielę jestem u mojego taty przez większą część dnia a w poniedziałek pracuję, więc nie moge jechać do schroniska. A kaftaniki się szyją :) korzystając z konieczności siedzenia w pracy i braku hiszpańskich telefonów :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt kwi 22, 2011 16:03 Re: Schronisko Sosnowiec - potrzebne kaftaniki posterylkowe!

Filomen pisze:
terenia1 pisze:Ewa może zmień tytuł watku na DT pilnie poszukiwany dla kocurka coś w tym stylku, albo załóżcie mu odrębny wątek bo tu raczej nikt go nie zauważy, i może na facebooka wrzucić temat - jako wydarzenie albo coś :?:

wrzuciłam na FB

Udostępniłam :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt kwi 22, 2011 19:40 Re: Schronisko Sosnowiec - potrzebne kaftaniki posterylkowe!

Alienor pisze:Niestety w niedzielę jestem u mojego taty przez większą część dnia a w poniedziałek pracuję, więc nie moge jechać do schroniska. A kaftaniki się szyją :) korzystając z konieczności siedzenia w pracy i braku hiszpańskich telefonów :wink:

czekam w takim razie z utęsknieniem na rękodzieła :D

Filomen

Post » Pt kwi 22, 2011 21:21 Re:schronisko

A ja tam chrzanie sprzatanie i wlasnie gotuje kurczaczka schroniskotom :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Sob kwi 23, 2011 0:21 Re: Schronisko Sosnowiec - potrzebne kaftaniki posterylkowe!

Filomen pisze:kto moze przyjść i w który dzień w święta? Proszę o deklaracje.

Ewa ja w poniedziałek w "śmingus-dingus" po południu mam dyżurek w Kociej Chatce, a że Dorotka będzie się troszkę u mnie gościła to wspólnie z Dorotką obskoczymy Kocią Chatkę i schronisko i przy okazji zabierzemy moich świątecznych gości czyli Dorotkę ale inną tzw. Choinkę i Mariolkę moją sąsiadkę może jak obejrzą to się wciągną w pomoc zwierzakom, a obydwie dziewczyny są prozwierzęce tylko trzeba tzw impulsa zapodać :mrgreen: tak że poniedziałek obstawiony przyjedziemy z własnym prowiantem tylko ewentualne wskazówki co do schronu co i komu zapodać :wink:

terenia1

Post » Sob kwi 23, 2011 14:07 Re: schronisko

Stan bez zmian: ADOPCJE- 3 mega myziate panienki. SZPITALIK- Szylkrunia mega myziak. Kupka duuuza i twarda, zarlok nieprzecietny :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Sob kwi 23, 2011 19:00 Re: Schronisko Sosnowiec - potrzebne kaftaniki posterylkowe!

Tereniu
w sumie trzeba tylko się przyjrzeć co tam z brzuszkami po sterylkach i moze dać kociaczkom lepszego na swięta do pożarcia :-) mam nadzieję ze będzie posprzatne

Dorotko a nie wiesz czy wyświecili kwarantannę?

Filomen

Post » Sob kwi 23, 2011 19:35 Re: schronisko

Olga mowila ze tak. Lampa byla w pom. z boksami i okno bylo zaklejone. Wiec chyba tak
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Nie kwi 24, 2011 18:22 Re: Schronisko Sosnowiec - potrzebne kaftaniki posterylkowe!

Już po wizycie koty miały posprzatne i pelne miski. Pan Stanisław, uwierzyć nie mogę 8O Piotrek zmienił tylko jedzenie szylkreci na intestinal. Niech sie brzuszek uspokoi

Filomen

Post » Pon kwi 25, 2011 18:41 Re: Schronisko Sosnowiec - potrzebne kaftaniki posterylkowe!

W schronisku spokojnie był Grzegorz i Olga, było posprzątane i kociaki miały podane suche jedzonko i czystą wodę. W szpitaliku szylrecia Gruszka już nie ma biegunki, ranka posterylkowa ok, ale miała zdjęty kaftanik więc nie wiem czy już jej ktoś wczesniej ściągnął czy sama ściągnęła.
Na adopcjach Krawatka, Buraska po sterylce i jeszcze Gotti z różową obróżką. Ranka posterylkowa u pręguski ok ale trzeba pilnować żeby nie ściągnęła kaftanika bo ma tendencje do wylizywania się, nawet liże się przez kaftanik.

terenia1

[poprzednia][następna]