Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 24, 2011 16:54 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Dostalam przed chwila smutna wiadomosc od smarti..
Niestety bliska osoba w rodzinie odeszla dzis rano... (*)(*)(*)
smarti i jej TZ potrzebuja czasu na ogarniecie wszystkiego... kociaste zaopiekowane.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie kwi 24, 2011 18:05 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Tak bardzo mi przykro :cry:
Przytulam Was mocno
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie kwi 24, 2011 18:07 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Marzenia11 pisze:Hej! Nie moge podlinkowac -pisze z tel kom-niezwyklego bazarku dla EDisi zrobionego przey milena88-ale poszukajcie-to sa cudne zeszyty z Edisia na okladce :-) :-):-)
milena88 DZIEKUJE!!!

A oto link do bazarku viewtopic.php?f=20&t=126948 Zapraszamy!
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie kwi 24, 2011 18:32 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Bardzo mi przykro :(
Przytulam mocno! [*]

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie kwi 24, 2011 19:02 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Współczuję ['].
Iwonko - przytulam do serducha.
magdajedral

Post » Pon kwi 25, 2011 18:10 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Edisia zrobila kolejne 2qpy i to juz w krotszym odstepie czasu wiec mam nadzieje ze sluzowka sie regeneruje. Jutro bedzie badanie kalu w kierunku lambli. Kotenka ma apetyt i humor jej dopisuje choc siedzi sama w tej klatce...
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon kwi 25, 2011 18:49 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Bardzo mi przykro. Serdeczne wyrazy współczucia. :(
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Wto kwi 26, 2011 9:23 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Sznycel i Ciumcia maja do dzisiaj przedluzone zastrzyki.

Marzenia11

Post » Wto kwi 26, 2011 10:03 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

..dziękujemy serdecznie za wyrazy współczucia..

..pogrzeb mamy w sobotę więc do tego czasu a i pewnie przez jakiś czas potem będę pisać sporadycznie,choć zawsze czytam..
jedyne czym się w tej sytuacji pocieszamy to to, że Mama (czyli moja Teściowa) już jest spokojna i bezpieczna,już na pewno nic Ją nie boli i nie ma żadnych zmartwień..naprawdę-bardzo w to wierzymy...

..smutna dla nas bardzo ta wiosna choć za oknami taka piękna..

..ze spraw kociastych:
brakuje nam słodkiej harczącej Edisi,chciałabym bardzo aby ta mała kruszynka już wreszcie wyzdrowiała i znowu trafiła do kochającego ludzia zamiast siedziec w klatce :mrgreen:

u nas-Książę Promyś trochę samotny,ale póki co nie mam go z kim połączyc-
Blusia ma wciąż megarujkę-śpiewa na cały budynek i leje pod siebie :roll:

Ciumcia i Sznycelek na zastrzykach bo jeszcze glucą,Sznycelka do jedzenia interesują tylko sznycelki :ryk: :ryk: :ryk: -poza mięskiem nie chce jesc nic innego-planuję wprowadzić mu błonnik z probiotykiem siłom :!: :evil: do pysia...
to bardzo uroczy misiek jest...

Trusia wygląda już na zdrową jako i Fionka :D gdyby nie były takimi dzikunami to mogłyby zamieszkać z Księciem Promykiem...

Alareipan załatwia Trusi i Blusi sterylkę na 7-go maja :D może wtedy Blusia wyląduje u Księcia a Fionka u sznycla ..

Coffi nadal spod łóżka rzadko wychodzi a mój TŻ ma teraz mało czasu i energii na oswajanie.. ale za to Coffi je bardzo ładnie-też najchętniej mięsko..

No a pomiedzy Carlitem i Bellą wielka miłośc kwitnie-sa razem naprawdę szczęśliwi-Carlitko to teraz kocurro pełen zycia-bywa że skacze i biega jak młody kociak-choć,jak mój TŻ mawia - ma troszkę "upośledzoną motorykę"-czyli porusza się jak lekko spierniczały dziadek :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: ..on niestety musiał być kiedyś mocno połamany i sam się pozrastał bo łapunię tylną lewą ma prawie sztywną-ale Belli ani nam to w ogóle nie przeszkadza zachwycać się bezustannie jego urodą :1luvu: :kotek: :1luvu:

miałam w Świeta uzupełnić początkowe strony wątku ale niestety nie miałam głowy do tego..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto kwi 26, 2011 10:11 Re: Kicie Smarti-...wiosna...nasza smutna wiosna...

Iwonko,dopiero doczytałam.
Przytulam i współczuję Wam bardzo.
[*]
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto kwi 26, 2011 10:56 Re: Kicie Smarti-...wiosna...nasza smutna wiosna...

Bardzo mocno przytulam :(

Jak będziesz miała jak Iwonko, odbierz PW.

Erin

Post » Wto kwi 26, 2011 11:41 Re: Kicie Smarti-...wiosna...nasza smutna wiosna...

Ja też melduję się po świętach. Smarti wyrazy spółczucia od nas również.

Cieszę się, że Bella z Carlitkiem się tak dogadali :) Lepiej ta sytuacja nie mogła się skończyć. My mamy zamiar w końcu pomieszkać trochę w domu choć wątpię, żeby to się udało :roll:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto kwi 26, 2011 11:58 Re: Kicie Smarti-...wiosna...nasza smutna wiosna...

Co do probiotyków - ostatnio usłyszałam dość kontrowersyjną tezę, że ze względu na krótki przewód pokarmowy kota to dawanie mu ludzkich probiotyków jest totalnie bez sensu, bo one nieraz nawet nie zaczną być trawione, jak "przelecą" przez kota.
I o wiele lepiej regularnie podawać jogurty.

Ale z drugiej strony - powiedział mi to inny niż mój wet, zastosowałam się - i od trzech tygodni walczę z jak dotąd moim największym grzybem :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto kwi 26, 2011 12:00 Re: Kicie Smarti-...wiosna...nasza smutna wiosna...

Jogurty też dobry pomysł, chyba że któreś futro nie jada.

Erin

[poprzednia][następna]