WWW u Emila i Lilly- Do zobaczenia!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw kwi 21, 2011 14:27 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Ufffff... Doczytałam. Biedna Secret. Mam nadzieję, że pójdzie niedługo z górki już! :ok:
Secret, nie przywitałaś mnie na nowym wątku :placz: Ale rozumiem, że czasowo nie dajesz rady i wiele rzeczy Ci umyka. A tu ja jeszcze bzdury wypisałam :roll: No chyba, że Cię uraziłam czymś? 8O Taki żarcik durny 8)
:oops: :oops: :oops:
Trzymaj się na święta, wypoczywaj, zbieraj siły :1luvu:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Czw kwi 21, 2011 17:04 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Dorotko dostałam od Ciebie list! Doszedł! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziękuję, aż się wzruszyłam jak go czytałam :1luvu: :oops:

Pewnie nie czytałaś u mnie - Karolinka ma już papiery :) Ma mi je przywieźć brat TŻ-ta bo to do nich na domowy wysłali.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt kwi 22, 2011 12:49 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Gibuciu, znaczy wszyscy mają juz niezbędne glejty i możecie powoli się pakować. SUper. :ok:

Ponieważ znikam z eteru na kilka światecznych dni ....
Dorotko, Panie, Panowie ...
Świąteczne zyczenia zdróka, beztroskiego śmiechu i wspólnych dobrych chwil
:1luvu:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt kwi 22, 2011 12:50 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Dorotko właśnie naskrobałam do Ciebie kolejny list :mrgreen: Wyślę jeszcze dziś 8)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt kwi 22, 2011 16:51 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Szejbal przepraszam, to nie chcaco naprawde. Zaniedbuje i siebie i Was i wateczki. Moze to jeszcze pare tygodni potrwa zanim sie pozbieram, ale sie bede starala. Dzis mam dzien wolny i prawie caly czas spalam. Co sie chcialam ruszyc, to sie ruszylam z lozka na wersalke i z wersalki do lozka. Tak laze caly dzien i drzemam. Teraz sie troche rozruszalam i chociaz chaki powkrecalam w belki drewnianne, bo jutro chce wreszcie siatke zalozyc. Zrobie, jak bede umiala i bede po prostu kociastych pilnowac, zeby przez glupote duzej nie uciekli gdzies bokiem...
Zaraz tez musze isc do sasiedniego domu i nakarmic koty. Po drodze zajrze do naszych wsiowych krowek i calkiem bialego cielaczka. No i przymusowo ide do koz, bo mam ususzony chleb, ktorym ich nakarmie. Tak mija pierwszy dzien swiat.

Gibutek ciesze sie, ze doszedl wreszcie, po dwuch miesiacach... Ale doszedl :-) Karolcia wiec tez bedzie UK-mieszkancem. Taka wiadomosc to jest naprawde super. Bierz sie teraz za sortowanie klamoctwa i pozbywaj sie, czego nie bierzecie ze soba. Dobrze, ze nie jestes sama, bo moze tez w taki nastroj bys wpadla jak ja.
Nie moge opisac Wam, jaka tesknota mnie zre przez caly czas. Na poczatku tak zle nie bylo, ale teraz mnie pozere doslownie. Jak tylko o Was pomysle albo o przyjaciolach i starym zyciu w Herne, to lzy mi sie leja. Nadal decyzji nie zaluje, bo czuje sie tu swietnie, ale tak na pare minut do mamy wskoczyc albo mozliwosc pojechania do mojej najlepszej przyjaciolki nie mam.
Za szukanie faceta tez sie nie wzielam, bo do zrobienia zdjecia bym potrzebowala chociaz maly usmiech, ale tego mi brak. No i czuje sie taka brzydka i nie chce robic zdjecia. Ale wstawic jakies stare, na ktorym jestem chudsza? Nie chce tego, bo chce zwiazek, ktory na prawdzie sie zaczal a nie na starym zdjeciu.
Co tez obserwuje odkad tu jestem, jest to, ze nie mam absolutnie apetytu ani checi do jedzenia. Nic nie schudlam, bo nie chodze juz na sport (tu jest niestety za daleko i za drogo), ale po prostu musze sie zmuszac do jedzenia, zeby nie pasc. Owszem, pisalam, ze gotuje i pieke dla chetnych, ale zebym ja to jadla... W ostatnia sobote zrobilam super gofry z babci przepisu, do tego gorace wisnie w soku i smietane bita. Jednego zjadlam ze smakiem a potem sie przygladalam ludziom, jak w siebie wpychali i zadowoleni mlaskali.

Zycze Wam tez pieknych, slonecznych i spokojnych swiat! :1luvu:
Jak sie wyspie, to wroce :-)

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt kwi 22, 2011 17:16 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Wracaj, wracaj!
Czekamy tu na Ciebie :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt kwi 22, 2011 17:25 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Dorotko, śpij, odpoczywaj tyle, ile czujesz, że potrzebujesz! Chociaż to jest przynajmniej dobre w mieszkaniu samemu, że można spać lub odpoczywać wtedy, gdy się chce :ok:
Na pociechę wkleję Tobie zdjęcie Mrusieldy, zobacz, jak ona się relaksuje :D
Obrazek
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt kwi 22, 2011 20:50 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Obrazek
Zdrowych u wesołych świat :D

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Sob kwi 23, 2011 8:03 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob kwi 23, 2011 8:48 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Radosnych i spokojnych Świąt!

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Sob kwi 23, 2011 10:35 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Zdrowych i pogodnych Świąt!
Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob kwi 23, 2011 12:59 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Obrazek
Wesołych Świąt!
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob kwi 23, 2011 18:39 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Wesołych Świąt Secret !

Obrazek
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob kwi 23, 2011 19:50 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Obrazek
wesołych świąt

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Nie kwi 24, 2011 11:12 Re: WWW u Emila i Lilly- Shit happens. Life goes on.

Jak tu pieknie kolorowo!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dziekuje slicznie i zycze nawzajem Wesolych Swiat!

Obrazek

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

[poprzednia][następna]