Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 23, 2011 8:26 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob kwi 23, 2011 10:03 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Wesołych Świąt Wszystkim :kotek:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob kwi 23, 2011 11:31 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Naszym kochanym Smartusiom i wszystkim Cioteczkom i Wujkom odwiedzającym ten wątek, życzę pogodnych i spokojnych Świąt.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob kwi 23, 2011 16:56 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Po ostatnich wydarzeniach z 3 tygodni, gdy moge porównać jakość usług w co najmniej kilku lecznicach w Warszawie i okolicach, szczególnie ciepłymi uczuciami świątecznymi otaczam chore, cierpiące koty....
Wszystkim opiekunom i właścicelom życzę zdrowych Świąt i zdrowia po świetach, spokoju i radości, oddechu i odpoczynku....
Przytulam mocno do serca tych ktorym trudno jest i bedzie w te Święta, chocby przez chwilę.. ciepłe myśli ślę Edisi siedzącej w klatce, samotnej, z głaskami mocno wydzielonymi...

Chce mocno podziękować wszystkim którzy w jakikolwiek sposób pomogli bliskim mi kotom, moim kotom , niezależnie od tego czy rezydentkom, czy wolnozyjącym, czy innym....
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob kwi 23, 2011 17:16 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

A ja w związku z tym, że ciągle zalatana i nic się nie zmienia od paru tygodni... nie wiem czy jutro się pojawię, więc już dzisiaj chcę złożyc najlepsze zyczenia Wam moje drogie i Waszym rodzinom. Wszystkie kociaste, które macie pod opieką też z okazji Świąt ode mnie wymiziajcie:) Niech te święta będą dla Was spokojne i radosne.. Sama też sobie tego życzę, a przede wszystkim tego spokoju.
Ściskam Was swiatecznie :D

Marzeniu czy już wyjechałaś??
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Sob kwi 23, 2011 17:18 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Jeszcze nie... Mam nadzieje wyruszyć o 20ej. Obserwuję tę moją Dużą łajzę - nie miała dziś apetytu i absolutnie nie jest zainteresowana wyjściem z szafy - dopiero teraz się pojawiła ale nie pokazała mi tyłeczka..
dziś zresztą 5 godzin byłam w lecznicy z kotką wyciągniętą ze schronu w szczytnie...

Jestem potwornie zmęczona...
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob kwi 23, 2011 17:39 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Obrazek

Wszystkiego naj...naj...najWielkanocnego :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Sob kwi 23, 2011 20:43 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Życzymy wszystkim zaprzyjażnionym i odwiedzającym Wesołch i Spokojnych Świąt,dużo zdrowia i radości oraz smacznego jajeczka :D

Dziękuję bardzo serdecznie za megapaczkę z Krakwetu którą nasze kicie dostały od Anonimowego Darczyncy (Erin?),
dziękuję Toli za puder i odżywki dla kiciów :D
Dziękuję Erin za aukcję cegiełkową dla Promysia i proszę serdecznie o rozsyłanie jej :D

Melduję że stan naszej kociarni przedstawia się następująco:
Promys,Carlitko,Bella,Trisia,Ciumcia,Fionka,Blusia,Sznycel oraz Coffi.
W wolnej chwili (mam nadzieję w Święta :roll: :D ) opiszę wszystko co się u nas dzieje i zmieniło,
w każdym razie z trudem,ale panujemy nad sytuacją :ok:

Wstawimy też zdjęcia i uzupełnimy kicie na str.1-szej. :D

Mam wiad.i zdjęcia od Kizi i Mizi że u nich wszystko super(poza katarkiem,niestety),mam zamiar napisać świątecznie do pozostałych tymczasków oddanych do DS-ów ale pewnie zdążę dopiero jutro..niby lepiej póżno niz wcale,no nie... :D

..a póki co Wesołych Świąt :D :D :D :D :D

P.S. Ciumcia-wyniki idealne-nie wiem czemu tyle pije :roll:
Sznycel i Coffi-jedzą tylko mięsko albo strajk głodowy :mrgreen: :mrgreen:
Blusia leje gdzie popadnie i z przyjemnością się w tym turla-wot rujka :ryk: :ryk: :ryk:
Ciumcia kicha
Reszta zdrowa,niektórzy bardziej albo całkiem inni mniej :D
Ostatnio edytowano Sob kwi 23, 2011 20:48 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob kwi 23, 2011 20:47 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

E tam :D Bella juz sie nie liczy do tymczasow przeciez.

Marzenia11

Post » Sob kwi 23, 2011 21:03 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Marzenia11 pisze:E tam :D Bella juz sie nie liczy do tymczasow przeciez.

e tam...masz rację :piwa: :ryk: :ryk: :ryk: ...a jak oni się kochają to szok 8O 8O :piwa: :piwa: mam to udokumentowane :piwa: -tylko wkleic :oops:

A czegoś takiego ja Sznycel to ja jeszcze nie wiedziałam - i co najdziwniejsze -jest zdrowy w sensie-ma niezłe wyniki 8O :piwa: :piwa: ..obfocimy go w Święta :D

Marzeniu -jakbyś mogła to wstaw jakąś fotkę Kizi i Mizi tu i może na ich wątek :D

...no i dziękuje Chatte za przywiezienie tej megapaczki 8O :D :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob kwi 23, 2011 21:08 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Juz jestem poza Warszawa wiec net mam przez tel. Wstawie po Swietach.

Marzenia11

Post » Nie kwi 24, 2011 12:29 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Witamy świątecznie! :)
Życzymy dużo zdrówka i radości :piwa:

Paczka jest od Toli, ja byłam pośrednikiem między Tolą, a Chatte.
Cieszę się, że doszła przed Świętami :ok:
Link z aukcją rozsyłam, z Ifcią będę w kontakcie.

Buziaki dla wszystkich :1luvu: :kotek: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie kwi 24, 2011 14:36 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

Hej! Nie moge podlinkowac -pisze z tel kom-niezwyklego bazarku dla EDisi zrobionego przey milena88-ale poszukajcie-to sa cudne zeszyty z Edisia na okladce :-) :-):-)
milena88 DZIEKUJE!!!

Marzenia11

Post » Nie kwi 24, 2011 14:53 Re: Kicie Smarti-Czesia [']...Roman w domku,Sznycel przyjeżdża..

W związku z rodzinnymi przyjęciami świątecznymi, dopiero teraz melduję wykonanie zadania :wink:
Resztę napisała juz smarti.
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

[poprzednia][następna]