Samsonik[*]Tymczasy. Potrzebna karma, leki, budki na zimę.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 22, 2011 17:54 Re: Prosimy o pomoc dlaSamonika-Wpiątek gastroskopia/operacja

Moha pisze:Kurcze, może się mądrzę, ale dziewczyny-wolontariuszki z Palucha, jak mają duży dług u weta to robią zrzutkę między sobą, coś w typie: dycha na życie, zamiast na kawę/fajki/... . Może zróbmy tak i my - wielbiciele Samsonika i przyjaciele Ani i jej kotów? Albo może banerek pomocowy wstawić, to więcej ludzików tu zajrzy i ziarko do ziarka.... Sama już nie wiem, ale dla jednej osoby sfinansowanie tak specjalistycznego leczenia i diagnostyki to masakra. Ta operacja to szansa na życie i może powrót do zdrowia dla Samsonika...

Bardzo dobry pomysł :1luvu: Sama chętnie drobną kwotą wspomogę :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt kwi 22, 2011 18:40 Re: Prosimy o pomoc dlaSamonika-Wpiątek gastroskopia/operacja

Łoj, chyba wszyscy babki pieką i nie zaglądają do Samsonika i reszty kompanii :( To ja na zachętę deklaruję dwie dychy, co to miały być na fajki + dyszka od mojej siostry i może jeszcze od TŻ? :mrgreen: Razem 40 pln. Kto chętny do pomocy?
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pt kwi 22, 2011 18:50 Re: Prosimy o pomoc dlaSamonika-Wpiątek gastroskopia/operacja

Moha pisze:Łoj, chyba wszyscy babki pieką i nie zaglądają do Samsonika i reszty kompanii :( To ja na zachętę deklaruję dwie dychy, co to miały być na fajki + dyszka od mojej siostry i może jeszcze od TŻ? :mrgreen: Razem 40 pln. Kto chętny do pomocy?

Ja obecnie tylko dyszkę mogę zadeklarować, zrobię to z wielką przyjemnością. Ktoś jeszcze mógłby wspomóc Samsonika?
Obrazek

bulba

Post » Pt kwi 22, 2011 19:22 Re: Prosimy o pomoc dlaSamonika-Wpiątek gastroskopia/operacja

Zielonej Wielkanocy :!:
Obrazek

Aniu, podrzucę trochę grosza po Świętach dla Samsonika :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt kwi 22, 2011 19:30 Re: Prosimy o pomoc dlaSamonika-Wpiątek gastroskopia/operacja

Dziękujemy Wam Kochani!
ja nawet nie mogę myśleć o świętach jakoś, z resztą i tak w tym roku zostajemy, jakbym coś przeczuwała.
Jajeczko w majonezie ze szczypiorkiem będzie i cześć!

Jak pech to pech. Zamówiłam karmę dla Samonika i innych na kilka dni - na święta, a paczka nie przyszła dziś i nie przyjdzie w tym tygodniu, bo nastąpił błąd w sortowni i pojechało wszystko do Gorzowa Wielkopolskiego :crying: po prostu ręce opadają. Pies bez żarcia i koty też :crying:
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pt kwi 22, 2011 20:38 Re: Prosimy o pomoc dlaSamonika-Wpiątek gastroskopia/operacja

O nie :( Jeszcze tego brakowało :(
Obrazek

bulba

Post » Sob kwi 23, 2011 17:08 Re: Prosimy oPomoc dlaSamona-Wpiątek gastroskopia/operacja jelit

Witam serdecznie

Kochani dla Was Wszystkich i dla Waszych Bliskich zdrowych, Spokojnych Świąt Wielkiej Nocy!

U mnie nastój podły straszliwie,strach i stres ogromny.
Z mężem zrobiliśmy sałatkę jarzynową, będzie sałateczka i jajeczka i starczy!

Samsonik od wczoraj wieczorem dostaje atropinę p/wymiotom.
Dziś od bardzo, bardzo dawna była pierwsza noc bez wymiotów.
Boje się straszliwie i nie chciałabym by Samsonika zawieźć :(

może nam Ktoś pomóc z banerkiem pomocowym tylko dla Samsonika?
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Sob kwi 23, 2011 17:26 Re: Prosimy oPomoc dlaSamona-Wpiątek gastroskopia/operacja jelit

Spokojnych Świąt, Aniu, Wam wszystkim, a Samsonikowi w szczególności.

Mało się ten kocio w życiu nacierpiał? Jeszcze i operacja go czeka.... :(

Pozdrawiam jak najcieplej, choć sama też w bardzo podłym nastroju jestem. Na szczęście koty moje zdrowe.
Trzymajcie się!

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Sob kwi 23, 2011 17:33 Re: Prosimy oPomoc dlaSamona-Wpiątek gastroskopia/operacja jelit

Spokojnych świąt życzę !

... i poproszę o nr konta, podeślę coś dla Samsonika.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Sob kwi 23, 2011 17:36 Re: Prosimy oPomoc dlaSamona-Wpiątek gastroskopia/operacja jelit

Aniu, zdrowych i spokojnych świąt Wam życzę. Wam i całej Waszej uroczej gromadce :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Sob kwi 23, 2011 17:37 Re: Prosimy oPomoc dlaSamona-Wpiątek gastroskopia/operacja jelit

Anna Rylska pisze:może nam Ktoś pomóc z banerkiem pomocowym tylko dla Samsonika?

I jeśli ktoś potrafi i może, to bardzo prosimy :)
Obrazek

bulba

Post » Sob kwi 23, 2011 17:40 Re: Prosimy oPomoc dlaSamona-Wpiątek gastroskopia/operacja jelit

Ja niestety nie potrafię, ale zapisałam prośbę na wątku banerkowym, tylko pewnie teraz tam mało kto zagląda, ale jutro po obiedzie na pewno jakaś znudzona świętami duszyczka zechce pomóc Samsonikowi :wink:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Sob kwi 23, 2011 18:29 Re: Prosimy oPomoc dlaSamona-Wpiątek gastroskopia/operacja jelit

Banerek dla koteczka :1luvu:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hdv2p][IMG]http://i.imgur.com/ZWk1A.gif[/IMG][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok:

Spokojnych i zdrowych Świąt :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Sob kwi 23, 2011 19:10 Re: Prosimy oPomoc dlaSamona-Wpiątek gastroskopia/operacja jelit

amyszka pisze:Banerek dla koteczka :1luvu:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hdv2p][IMG]http://i.imgur.com/ZWk1A.gif[/IMG][/url]

amyszka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Piękny banerek :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Sob kwi 23, 2011 20:59 Re: Prosimy oPomoc dlaSamona-Wpiątek gastroskopia/operacja jelit

Spokojnych Świąt.

Obrazek

Dorzucę coś na konto Samsonika.

Kociasia

Od: Nie sty 27, 2008 16:53

[poprzednia][następna]