Pomogę w ogłaszaniu zwierząt do 50 ogłoszeń w pakiecie

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pt kwi 15, 2011 7:05 Re: Bardzo chętnie zrobię ogłoszenia !

delfinka pisze:
Mulesia pisze:Pomyślałam sobie, że raz w miesiącu mogłabym wybrać jakąś biedę ( oczywiście za zgodą DT lub schroniska ) i opłacić jej ogłoszenia u Ciebie.
Tekst i zdjęcia przesłałby domek a ja przesłałabym " kasę ".

to piękny pomysł :1luvu:

dobrze też byłoby, gdybyś mogła wyklutą z takich ogłoszeń adopcję później pilotować. Zobaczyć co to za ludzie, jakie warunki itd. Wiesz, żeby nie poszło na skórki

Popieram oba pomysły. Sama wyszłam z taką propozycją do Erin, która pilotuje losy Promyczka - mojego ulubieńca. Narazie czekamy bo ponoć ktoś tam wstępnie chętny był - ale ja osobiście puściłabym już teraz ogłoszenia. Jeśli ktoś naprawdę jest zainteresowany nie będzie zwlekał, bo każdy dzień to cierpienie w samotności w jakiejś lecznicy, w schronisku bez ciepła i pieszczot .... Gosiu ty pamiętasz o moim wstępnym zleceniu prawda? :1luvu:
Obrazek

http://adena.net.pl/
NAJTAŃSZE BIURO RACHUNKOWE W POLSCE
ZDALNA WSPÓŁPRACA
ZADZWOŃ !!! SPRAWDŹ CENĘ DLA SWOJEJ FIRMY

Tola

Od: Pt lis 24, 2006 16:00

Post » Pt kwi 15, 2011 7:10 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Filip stracił jajka :( :) do domu jedzie już dziś!!!!!!
Obrazek

Henia

Od: Pt mar 10, 2006 14:29

Post » Pt kwi 15, 2011 7:13 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

ZDALNA WSPÓŁPRACA

Tola

Post » Pt kwi 15, 2011 8:01 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Henia pisze:Filip stracił jajka :( :) do domu jedzie już dziś!!!!!!

:D ale fajnie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

W tym tygodniu dużo kotów znalazło dom :)

A teraz kciuki za kota któremu się poszczęściło dzięki innemu który ma już dom, ale zapomniałam ściągnąć ogł :mrgreen: , więc było zapytanie o rudego kota :) i polecony został biało-rudy :)
Pani na tak :) ma kota rudego w domu :) także czekamy tylko na decyzje dziewczyn :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt kwi 15, 2011 8:04 Re: Bardzo chętnie zrobię ogłoszenia !

Tola pisze:
delfinka pisze:
Mulesia pisze:Pomyślałam sobie, że raz w miesiącu mogłabym wybrać jakąś biedę ( oczywiście za zgodą DT lub schroniska ) i opłacić jej ogłoszenia u Ciebie.
Tekst i zdjęcia przesłałby domek a ja przesłałabym " kasę ".

to piękny pomysł :1luvu:

dobrze też byłoby, gdybyś mogła wyklutą z takich ogłoszeń adopcję później pilotować. Zobaczyć co to za ludzie, jakie warunki itd. Wiesz, żeby nie poszło na skórki

Popieram oba pomysły. Sama wyszłam z taką propozycją do Erin, która pilotuje losy Promyczka - mojego ulubieńca. Narazie czekamy bo ponoć ktoś tam wstępnie chętny był - ale ja osobiście puściłabym już teraz ogłoszenia. Jeśli ktoś naprawdę jest zainteresowany nie będzie zwlekał, bo każdy dzień to cierpienie w samotności w jakiejś lecznicy, w schronisku bez ciepła i pieszczot .... Gosiu ty pamiętasz o moim wstępnym zleceniu prawda? :1luvu:

Pamiętam :) jak coś to zawsze mnie gdzieś tu złapiesz :)
Promyczek to jest wyjątkowy kot, uniknął cudem śmierci i żyje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Post » Pt kwi 15, 2011 18:07 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

CatAngel pisze:
Henia pisze:Filip stracił jajka :( :) do domu jedzie już dziś!!!!!!

:D ale fajnie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

W tym tygodniu dużo kotów znalazło dom :)

A teraz kciuki za kota któremu się poszczęściło dzięki innemu który ma już dom, ale zapomniałam ściągnąć ogł :mrgreen: , więc było zapytanie o rudego kota :) i polecony został biało-rudy :)
Pani na tak :) ma kota rudego w domu :) także czekamy tylko na decyzje dziewczyn :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

8) i Biało-Rudy jedzie do domku :D i jeszcze jeden kot Makary jak wizyta będzie ok to też pojedzie jutro :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ależ super wieści w tym tygodniu :1luvu:

CatAngel

Post » Pt kwi 15, 2011 21:38 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Aż mi się łezka z radości zakręciła i ...rozmazałam makijaż :)
Obrazek

ZDALNA WSPÓŁPRACA

Tola

Post » Pt kwi 15, 2011 21:43 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Tola pisze:Aż mi się łezka z radości zakręciła i ...rozmazałam makijaż :)

No to jeszcze poryczysz :) Biało-Rudy i Makary jadą do domu :)
Ostatnio edytowano Sob kwi 16, 2011 10:32 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Pt kwi 15, 2011 23:45 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Yupiiiiiiiiiiiii :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

ZDALNA WSPÓŁPRACA

Tola

Post » Wto kwi 19, 2011 20:56 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

W tym tygodniu z informacji jakie mi wiadomo do domu idzie pies :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Edit: dwa psy :D

CatAngel

Post » Śro kwi 20, 2011 10:50 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

czy mogę jeszcze zakupić 2 pakiety po 130 ogłoszeń dla psiaków?
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie:
https://schroniskokonin.fora.pl/
http://www.schronisko.konin.pl/

Konin

Od: Pon lut 16, 2009 17:29

Post » Czw kwi 21, 2011 11:50 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Ogromne kciuki za kolejne dwa psy dzisiaj się wszystko okaże :D
Jeden z nich to http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzak ... Z274693360

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Pt kwi 22, 2011 11:35 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Obrazek

Kto ty jesteś?
Jajeczko
Jaki znak twój?
Żółteczko
Gdzie ty mieszkasz?
W skorupce
W jakim kraju?
W kurzej dupce

wesołego i mokrego jajka :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob kwi 23, 2011 18:25 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Obrazek

Zdrowych i Radosnych Swiąt Zmartwychwstania Pańskiego,mokrego dyngusa i bogatego zajączka i obfitości łask
życzy
Asia vel Ciepła i kociaste :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Sob kwi 23, 2011 19:00 Re: Pomogę w ogłaszaniu zwierząt :) do 130 stron adopcyjnych.

Obrazek

Wszystkiego naj...naj...najWielkanocnego :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

[poprzednia][następna]