Gibutkowa pisze:oby tylko okiem nie zaczął pucowacja po umyciu za parę minut miałam łaputki na szybie balkonowej
U mnie mycie okien od strony balkonu mija się z celem ...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:oby tylko okiem nie zaczął pucowacja po umyciu za parę minut miałam łaputki na szybie balkonowej
mar9 pisze:łomatkoco tu się wyprawia, nieletnich do pracy zaganiają
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:oby tylko okiem nie zaczął pucowacja po umyciu za parę minut miałam łaputki na szybie balkonowej
U mnie mycie okien od strony balkonu mija się z celem ...natentychmiast są zaplute do połowy ... w odległości kilku metrów od okien kawki mają gniazdo
![]()
![]()
kociarstwo nieustająco siedzi na parapecie (jak przed telewizorem) i wydając przeróżne dziwne odgłosy paszczowe zapluwa mi szyby ...
katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:łomatkoco tu się wyprawia, nieletnich do pracy zaganiają
no sssooo Ty... Miszczu na pewno pełnoletni jest ... tylko postury mikrej ...
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:oby tylko okiem nie zaczął pucowacja po umyciu za parę minut miałam łaputki na szybie balkonowej
U mnie mycie okien od strony balkonu mija się z celem ...natentychmiast są zaplute do połowy ... w odległości kilku metrów od okien kawki mają gniazdo
![]()
![]()
kociarstwo nieustająco siedzi na parapecie (jak przed telewizorem) i wydając przeróżne dziwne odgłosy paszczowe zapluwa mi szyby ...
Trza kotom porządny gibis kupić, bo jak masz same szczerbole to nie dziwota że plują na szyby![]()
mar9 pisze:a może by je zatrudnić jako opryskiwacze? szeroki wachlarz możliwości
opryskiwacz do kwiatów i inkszych roślin
opryskiwacz do szyb, luster (przy myciu tychże)
spryskiwacz do żelazka
nawilżacz powietrza
itd...
Gibutkowa pisze:Chyba listonosz u Was zaspał, bo do innych co w tym samym czasie wysyłałam to zajonc dotarł
Mam nadzieję że listonosz zaspał a nie że zjadł po drodze Kropkowego zajonca![]()
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:Chyba listonosz u Was zaspał, bo do innych co w tym samym czasie wysyłałam to zajonc dotarł
Mam nadzieję że listonosz zaspał a nie że zjadł po drodze Kropkowego zajonca![]()
buuuuuuu .... nie ma zajonca ........ Kropek leje Bubencjusza
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 14 gości