KOTY PANA STANISŁAWA-POMOCY W OGŁOSZENIACH!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 20, 2011 20:23 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Kocie, po Kulkę to Pani przyjedzie :)

Wyobraziłam sobie Ciebie z tą NIEWIELKĄ Sunią w pociągu 8O

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pt kwi 22, 2011 19:34 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

hm, hm. u Nas pełnia szczęścia. Karol wyszedł na ogródek. Pobiegał i wrócił :mrgreen: :ok: teraz śpi jak zabity, swieże powietrze chyba tak wpłynęło na Niego :lol:
Zadowolone to Nasze futro, jakby wygrał los na loterii, ze pobiegał po ogródku hehehe. Przychodził jak w zegarku co 20 minut sie meldować, jak tylko wychodziliśmy an taras sprawdzic gdzie jest 8) Zadowolony kot=wychodzący Karol :piwa:
Wypijcie za to:))) balismy się, ze zechce spierniczyc, ale z drugiej strony zasymilował się z Nami- spi na łóżku z Nami, wchodzi na kolana, domaga sie głasków i nie ma nic przeciwko, że zajmujemy sie Nim- bawimy, czeszemy etc.
Więc prosze Nas nie bic- my mieszkamy w domu z ogródkiem w baaardzo spokojnej dzielnicy:)))
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pt kwi 22, 2011 19:38 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

alma_uk pisze:hm, hm. u Nas pełnia szczęścia. Karol wyszedł na ogródek. Pobiegał i wrócił :mrgreen: :ok: teraz śpi jak zabity, swieże powietrze chyba tak wpłynęło na Niego :lol:
Zadowolone to Nasze futro, jakby wygrał los na loterii, ze pobiegał po ogródku hehehe. Przychodził jak w zegarku co 20 minut sie meldować, jak tylko wychodziliśmy an taras sprawdzic gdzie jest 8) Zadowolony kot=wychodzący Karol :piwa:
Wypijcie za to:))) balismy się, ze zechce spierniczyc, ale z drugiej strony zasymilował się z Nami- spi na łóżku z Nami, wchodzi na kolana, domaga sie głasków i nie ma nic przeciwko, że zajmujemy sie Nim- bawimy, czeszemy etc.
Więc prosze Nas nie bic- my mieszkamy w domu z ogródkiem w baaardzo spokojnej dzielnicy:)))

O jak fajnie! :) Ja się też zastanawiam, czy by z Misią czegoś takiego nie spróbować, też mieszkam w domku w spokojnej dzielnicy :) Ale na razie się zastanawiam, poczekam, aż będzie jeszcze cieplej i jeszcze bardziej się z nami zgra, i może najpierw na smyczy.

Agatonek

Od: Wto kwi 05, 2011 9:35

Post » Pt kwi 22, 2011 19:40 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Też mam dom wychodzący, więc nie będę biła, ale co ostatnio przeszłam jak Munia wybiła na giganta - to moje. Ale Munia to straszny dzikun wciąż i bałam się, że nie zechce powrócić z własnej woli.
Reszta futer korzysta z uroków lasu bez przeszkód...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt kwi 22, 2011 19:44 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Agatonek- u Nas KAROL jest półtroa miesiąca, na poczatku mowy nie było o wypuszceniu, póki nie zzrozumiał, ze juz nigdzie indziej nie bedzie miał gorzej- peełnej michy, głaski, zabawai póki nie uznał, ze zacznie sypiac z Nami:)))) Ty masz kicie chyba dopiero 2 tyg??? to poczekaj, za mało czasu upłynęlo:))))) ale pokocha napewno- dobrych opiekunów koty szanuja i wiedza ze nigdzie lepiej miec nie beda:)) No i Karol we wczesniejszym domu tez był wychodzacy, bidul jak zrobiło sie ciepło, nie wiedział, na którym oknie siedziec.
Megana- no u Nas tez las, zaraz za plotem. Jutro zapodamy krople przeciw kleszczom. A Karol chodzi przy nodze.... tak zwiedzil z TZ garaz 8O

alma_uk

Post » Pt kwi 22, 2011 20:13 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

alma_uk pisze:Agatonek- u Nas KAROL jest półtroa miesiąca, na poczatku mowy nie było o wypuszceniu, póki nie zzrozumiał, ze juz nigdzie indziej nie bedzie miał gorzej- peełnej michy, głaski, zabawai póki nie uznał, ze zacznie sypiac z Nami:)))) Ty masz kicie chyba dopiero 2 tyg??? to poczekaj, za mało czasu upłynęlo:))))) ale pokocha napewno- dobrych opiekunów koty szanuja i wiedza ze nigdzie lepiej miec nie beda:)) No i Karol we wczesniejszym domu tez był wychodzacy, bidul jak zrobiło sie ciepło, nie wiedział, na którym oknie siedziec.

W niedzielę będą 3 tygodnie :D ale tak jak mówisz, chcę poczekać aż już będzie zupełnie do nas przyzwyczajona (chociaż już od dawna śpi w łóżku, zawsze przychodzi, gdy ją wołamy i w ogóle jest b. kochana :) ).

Agatonek

Post » Pt kwi 22, 2011 20:44 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

O jeżu kolczasty, a ja Koty wydawałam do domów NIEWYCHODZĄCYCH :!:

Alma - BARDZO uważajcie na Karola na powietrzu, bardzo proszę! Pod nadzorem go wypuszczajcie jeżeli w ogóle - Karol wyszedł dziś pierwszy raz, więc się trzymał chaty ale bardzo prawdopodobne, że jak się poczuje bezpiecznie, to może dawać nogę w świat. A niebezpieczeństw masa: mogą go ukraść (nikt przeca nie wie, że on kastrat a wygląda na rasowego a co najmniej pięknego Kota) że o samochodach nie wspomnę.. U Smarti ostatnio Kotka jest umarła we WŁASNYM ogródku.. To jest chwila moment jak coś się stanie albo Kot nawieje.. Że o nieprzespanych nocach później nie wspomnę, że Waszych to raz, ale moich i również..Obróżkę mu załóżcie na szyję z adresówką ale taką rozpinaną, żeby się nie powiesił.

Agata - z Misią to WYŁĄCZNIE na smyczy. Do niej to w ogóle nie miałabym Maupy zaufania że nie da nogi tym bardziej, że Wy jednak mieszkacie w mieście, przy ulicy (może mało ruchliwej ale jednak coś tam czasami jeździ..).

Błagam, nie fundujcie mi nieprzespanych nocy, że o Pani Basi nie wspomnę..

A teraz poproszę o foty, obie, za karę :ryk:

Carmen201

Post » Sob kwi 23, 2011 14:09 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

o rany, sorry, zapomniałam, już nie bedziemy Go wypuszczac ok?
On i tak byl pod naszym nadzorem, bo zrobilo sie cieplo, wiec porzadki ida pelna para. Nigdy bym nie wypuscila kota na caly dzien, nie patrzac co robi, w zyciu. Pobiegal przy Nas 1,5 godziny i byl szczesliwy po prostu.
Za rok postawimy woliere, wtedy bedzie mial bezpieczny wybieg, bo mozemy snuc plany.
TZ dostal propozycje lepszej pracy:)) Mi tez idzie w nowej dobrze, az sie sama dziwie, bo ja sie nie nadaje do tej pracy :wink:
Chcemy sie dokocic za jakis czas, wiec wybieg bedzie Nam potrzebny, moze wreszcie spelni sie moje marzenie o drugim kocie, ale ciiii
a tu zdjecia z dzis.
Obrazek

i jak sie bawi swoim jajkiem z dzwoneczkiem. Nie moge nigdzie w sklepie na razie dorwac pilki z dzwonkiem :evil:
Obrazek

Obrazek

Wesołych Świat Wielkanocnych, Smacznego jajka i mokrego Poniedziałku:))

alma_uk

Post » Sob kwi 23, 2011 16:41 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Carmen201 pisze:
A teraz poproszę o foty, obie, za karę :ryk:

Tak, masz rację, na pewno na szelkach, ale wychodzić będziemy z nią, bo szkoda mi, że taka ładna pogoda a ona biedna w domu siedzi (tzn. jak już będzie zupełnie ciepło) i od okna do okna skacze, żeby popatrzeć co się dzieje na ulicy.

A oto kara :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Agatonek

Post » Sob kwi 23, 2011 16:45 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Grzeczne Dziewczyny! :mrgreen:

Ależ one ładne u Was, te Koty 8O
Tarmoszenia dla Karola i uściski, głaski, buziaki dla Misi, szczególnie od TŻa :1luvu:

Pozdrawiamy świątecznie i zabieramy się za gary.. :)

Carmen201

Post » Sob kwi 23, 2011 16:58 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Carmen201 pisze:Grzeczne Dziewczyny! :mrgreen:

Ależ one ładne u Was, te Koty 8O
Tarmoszenia dla Karola i uściski, głaski, buziaki dla Misi, szczególnie od TŻa :1luvu:

Pozdrawiamy świątecznie i zabieramy się za gary.. :)

No a jakie maja być 8O 8O 8O
toc po to wzięłam kota, żeby mu zycie polepszyć . Wg mnie to znaczy Ze kota ma sie mieć dobrze, to i sierść ładna, i kot wypas :wink:
ps. mówiłam ze footros sie błyszczy już 8) rozrabiak jeden nasz kochany.

alma_uk

Post » Sob kwi 23, 2011 17:39 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Obrazek

Wszystkiego naj...naj...najWielkanocnego :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob kwi 23, 2011 18:31 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Misia jest przecudowna :1luvu:

Wesołych Wszystkim !
Obrazek
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob kwi 23, 2011 18:53 Re: KOTY PANA STANISŁAWA-PART II

Wesołych Świąt