Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tunisia pisze:Wesołych Świąt
Michaś znalazł dom,
jesli ktoś będzie w święta, proszę wygłąskać chorutkie: Pusię, Maurycka i Franie (oczywiście na końcu) bo one bardzo potrzebują kontaktu z człowiekiem i są bardzo smutne
Catnaperka pisze:No to ja żeby nie było tak smutno w święta napiszę, że zabieram RozalkęOczywiście na DS.
Wiem, że Rozalcia ma ok 15 lat, bardzo wysokie ciśnienie i prawdopodobnie dlatego nie widzi (po lekach niestety nie ma poprawy wzroku), ma kiepskie wyniki morfologii i nadczynność tarczycy ale na wszystko dostaje leki i jest lepiej. Testy felv/fiv ujemne
Może do mnie przyjechać jak najszybciej - szukamy transportu Kraków - Łódź
Catnaperka pisze:No to ja żeby nie było tak smutno w święta napiszę, że zabieram RozalkęOczywiście na DS.
Wiem, że Rozalcia ma ok 15 lat, bardzo wysokie ciśnienie i prawdopodobnie dlatego nie widzi (po lekach niestety nie ma poprawy wzroku), ma kiepskie wyniki morfologii i nadczynność tarczycy ale na wszystko dostaje leki i jest lepiej. Testy felv/fiv ujemne
Może do mnie przyjechać jak najszybciej - szukamy transportu Kraków - Łódź
Catnaperka pisze:Mąż znajomej mojej znajomej jedzie w środę z Krakowa do Łodzi. W tamtym tygodniu wiózł kotka z Łodzi do Krakowa i tym razem też chętnie pomoże. Wyjeżdża o 6 rano. Pytanie: czy kicia mogłaby być wyciągnięta we wtorek gdzieś na TDT i ewentualnie dostarczona na miejsce zbiórki? (jeszcze nie wiem gdzie).
Jak to widzicie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości