Sądząc z opisu, to chyba nie...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Faflok pisze:annskr jest jakaś poważna różnica?
Faflok pisze:Nie mogę bo nie znam odpowiedzi, pisałam już wczesniej, jakbyście przeczytały wszystko co do zdania nie pytałabyś mnie
Więc jest jakaś różnica?
Pytam poważnie bo nie słyszałam o różnicach między Tozami w jednym mieście.
Przeczytałam. I nadal chciałabym wiedzieć.Faflok pisze:Nie mogę bo nie znam odpowiedzi, pisałam już wczesniej, jakbyście przeczytały wszystko co do zdania nie pytałabyś mnie.
A o róznicach między fundacjami np słyszałaś? TOZ i ŁTOZ to dwie różne, niezależne organizacje, różniące się ludźmi, sposobami działania itp.Faflok pisze:Więc jest jakaś różnica?
Pytam poważnie bo nie słyszałam o różnicach między Tozami w jednym mieście.
Faflok pisze:skoro wymagasz kultury ode mnie to sama się nią kieruj.
Poprosiłam o zakończenie tematu zakocenia i adopcji i jakie są efekty?
Poza tym naprawdę nie słyszałam o tym że TOZ jest fundacją ogólnopolską ale ma też inne odłamy - zapytałam i podkreśliłam że tego nie wiem, jeśli to jest agresja to sory.
normalny pisze:(...)
Kot to bardzo czyste zwierze, myje się i zakopuje swoje odchody, kiedy zwymiotuje zapach drażni go kilka dni, szoruje więc podłogę, mimo iż człowiek już dawno nic nie czuje. Pragnie również w spokoju zjeść swój pokarm, bez pośpiechu, że 18 innych zje mu z miski. Kot stara się zająć najwyższy, najbezpieczniejszy bądź ogrodzony ze wszystkich stron punkt w pomieszczeniu- dla 20 kotów nigdy ich nie starczy, walki między kotami zazwyczaj rozgrywać się będą ,kiedy właścicieli nie ma w domu. (na marginesie polecam kiedyś zostawić włączoną kamerę właścicielom kilku kotów - można się wiele nauczyć ).(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 51 gości