w kolejce... Zwierzęta w szkole w stanie agonalnym s. 35

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt kwi 22, 2011 17:05 Re: W kolejce- Frugo z ropniami co nie wygląda jak pies s.26

ifciastu pisze:Nie mają chyba wątków na dogo.
Do adopcji został już tylko Kaskader, Frugo od wczoraj w DS.
Nyness jedzie w sobotę.

super :ok: i nic nie mówisz/piszesz?! :twisted:
zmienić tytuł wydarzenia na fb?
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Wto kwi 26, 2011 8:45 Re: W kolejce- Frugo z ropniami co nie wygląda jak pies s.26

Szalony Kot pisze:A Matka? Jak Matka? :>

Mamusia trzyma się nieźle, je jak smok :mrgreen: A koopy to wali takie, że pies by się nie powstydził:)

Już troszkę utyła, nie jest taka chudziusieńka. Najgorsze, że zupełnie nie ma chętnych na jej adopcję... A ona jest taka kochana. Przychodzi, mizia się, sama wskakuje na kolana za każdym razem jak tylko zobaczy, że ktoś usiadł...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Wto kwi 26, 2011 8:52 Re: W kolejce- Frugo z ropniami co nie wygląda jak pies s.26

Frugo w nowym domku? :wink: super :ok:

a i Mamuśka znajdzie w końcu swoje miejsce na ziemii, prędzej czy później, ale ktoś tam gdzieś na nią napewno czeka :ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto kwi 26, 2011 8:57 Re: W kolejce- Frugo z ropniami co nie wygląda jak pies s.26

Marea pisze:Frugo w nowym domku? :wink: super :ok:

a i Mamuśka znajdzie w końcu swoje miejsce na ziemii, prędzej czy później, ale ktoś tam gdzieś na nią napewno czeka :ok:

Tak, Frugo w nowym domu:) Zaczipowałam go jeszcze w dzień adopcji, dane do identyfikacji podaliśmy już nowych właścicieli. Pani na prawdę super, będzie kontynuować leczenie u naszej wetki:)

A Mamusia, cóż, dla każdego kota w końcu znajduje się miejsce, więc i dla niej znajdziemy najlepszy dom:)
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Wto kwi 26, 2011 9:01 Re: W kolejce- Frugo z ropniami co nie wygląda jak pies s.26

ezzme pisze:
ifciastu pisze:Nie mają chyba wątków na dogo.
Do adopcji został już tylko Kaskader, Frugo od wczoraj w DS.
Nyness jedzie w sobotę.

super :ok: i nic nie mówisz/piszesz?! :twisted:
zmienić tytuł wydarzenia na fb?

Przed sekundką zmieniłam nazwę wydarzenia i w opisie napisałam, że mały już w DS:)

Dostałam trochę zdjęć na święta z nowych domów byłych tymczasiątek, zaraz wszystko powstawiam:) Aż miło się robi, kiedy się takie prezenty świąteczne dostaje:)

ifciastu

Post » Wto kwi 26, 2011 9:11 Re: W kolejce- Frugo z ropniami co nie wygląda jak pies s.26

Super wiadomości :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto kwi 26, 2011 9:21 Re: W kolejce- Frugo z ropniami co nie wygląda jak pies s.26

Królik Silver w nowym domku:
Na kolankach w swojej Pani:
Obrazek
No i jeszcze kicająco z profilu:)
Obrazek

Króliś teraz nazywa się Baxio:)

Zapomniałam jeszcze napisać o Nyness.
Kotka zamieszkała w drewkarni u Państwa, którzy dali dom Puchaczowi. Wzięli dwa koty, Nyness i kocurka Burasia, którego złapaliśmy na kastrację. Koty będą miały zapewnione żywienie i opiekę weterynaryjną a do dyspozycji duże gospodarstwo, oborę, drewkarnię i oczywiście będą mogły przychodzić do domku jeśli będą chciały. Dla Nyness to super alternatywa, tym bardziej, że kotka wcale się nie oswajała...

ifciastu

Post » Wto kwi 26, 2011 9:23 Re: W kolejce- Frugo z ropniami co nie wygląda jak pies s.26

Takie wiadomości to prawdziwy miód na serce :1luvu:
A Baxio cudowny jest :P

Erin

Post » Wto kwi 26, 2011 9:44 Re: W kolejce- Frugo z ropniami co nie wygląda jak pies s.26

Czajkowski z krzywą główką trafił do cudownego domu:)
Lepiej dla niego sobie wymarzyć nie mogłam!
Wklejam maila:
"Witam :)

Czajo miewa się dobrze, problemy z brzuszkiem przeszły po tym jak odbudowaliśmy mu florę jelitową za pomocą saszetek z probiotykiem dla dzieci, które poleciła nam pani weterynarz. Czajo waży już cztery kilo, ma śliczne futerko i jego nową pasją zostało gryzienie i gniecenie moich notatek ;P Dwa zdjęcia zrobiłam wczoraj, żeby pokazać go w całej okazałości. Ze zbliżenia pyszczka wyszła tylko wredna mina, bo Czaja denerwowała lampa błyskowa. Zdjęcie na którym leży na notatkach to dokumentacja mojej nauki do egzaminu i jego pomocy ;) "

No i oczywiście zdjęcia :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Szczurek Razjel
Mail od właścicielki:
"Razjelek ostatnio jest nie w sosie do zdjęć, ale oczywiście nie ma zmiłuj;) W załącznikach wysyłam Ci jego kochaną mordkę często razem z ,,braćmi" z klatki:)"
Troszkę zdjęć:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ifciastu

Post » Wto kwi 26, 2011 9:45 Re: W kolejce- Frugo z ropniami co nie wygląda jak pies s.26

Śliczności :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Erin

Post » Wto kwi 26, 2011 9:58 Re: W kolejce- Frugo z ropniami co nie wygląda jak pies s.26

Zdjęcia z DS Binki chyba rozczuliły mnie najbardziej :1luvu:
Śmialiśmy się z niego, że jest Binka, co udaje rodzynka :mrgreen: Bo taki z niego był rodzynek wśród naszych kotów, jedyny z dłuższymi włoskami:)
No i w nowym domu dostał na imię Izjum, co po polsku znaczy rodzynek :mrgreen: To się nazywa telepatia, no nie? :ryk:

Tak więc zdjęcia Binki- Izjuma:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ifciastu

Post » Wto kwi 26, 2011 11:05 Re: W kolejce po miłość- te co chcą kochać i być kochane MALBORK

Ale cudny pingwinek - puchatek :P

Erin

Post » Wto kwi 26, 2011 11:10 Re: W kolejce- Frugo z ropniami co nie wygląda jak pies s.26

Śliczny widok-nie ma co!
Swoją drogą zastanawiam się jaki trzeba mieć talent :aniolek: ,żeby w tak krótkim czasie znaleźć DS tak potrzebującym opieki zwierzakom jak np. Frugo ? Gratuluję kochana i bardzo się cieszę .
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

Post » Wto kwi 26, 2011 19:44 Re: W kolejce po miłość- te co chcą kochać i być kochane MALBORK

Fotki kocia z dzieciakiem fantastyczne. Termoforki dwa :mrgreen:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

[poprzednia][następna]