Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 21, 2011 14:03 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

Pamir objad żeś dostał 8O zazdroszczem normalnie no, ja zawsze idem jak mówiom objad i nie dostajem :evil: masz szczemście ziom
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Czw kwi 21, 2011 14:22 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

No żem dostał - tzn stoji miska a w niej hrópki takie co ja lubjem, ponoć jak prupke tych hrópków dostałem, to szalałem z rasości(nie pamjentam) wjenc Durze tesz z radości zamówiły 12kg tej karmy - gupie normalnie gupie ale one te Durze tak majom, zawsze kupujom na zapas - rzwirka tesz mam czy torby..na czy mjesionce.
A hrópki to sypjom do miski wjeczorem i starcza mi na cały dzień, tak se podchodzem do nich i troche zjem, ja nie lubjem dużo jeść, Gustlik to ciongle jad a ja nie jem ciongle.

Pamir(fsadzili mnie do wanny, nakapali wody, taki ubaw, teras mokry jestem to bjegali za mnom, rzeby zdjencia mi zrobić a ja uciekałem, taki ubaw)

ahnija

Od: Pt lip 16, 2010 14:02

Post » Czw kwi 21, 2011 18:25 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

nie lubiem hrópkuw stale je niby muszem jeść łiskasa bym se zdjad albo inny fastfud
Emir

PearlRain

Post » Czw kwi 21, 2011 18:36 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

Pamir żem pomyślał ziom żebyśmy fszystkje nagrody zgarneli z tego fejsbuka i żem dołonczył do gwiazd:
http://apps.facebook.com/alejagwiazd/?a ... azd_id=261
se pogłosujemy
Emir

PearlRain

Post » Czw kwi 21, 2011 19:59 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

Emir, ziom - jusz żem na Cie zagłosował! Taki jezdem szypki! Najpierw wszłem na Fejskuka i wykukałem co nowego to widze nowa Gwiazda Emir i w te pendy głosujem! A tu pacze hfalisz sie, że tesz dołączasz do konkursa - super.
Tera kolegi i koleżanki muszom na nas głosować!

A pohfalem się - na klatke uciekłem jak Durza myła shody i wytarzałem się!! Czad pszygoda!

Pamir

ahnija

Od: Pt lip 16, 2010 14:02

Post » Czw kwi 21, 2011 20:26 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

Pamir ziom , tesz żem na Ciebie głosował, zgarniemy nagrody i se kupimy wypaśnego żarcia :ok: a wiesz żem kjedyś uciekał z domu, ale mię zawsze złapali teras mi siem nie chce latać po schodach.Dziś Duża mię wkurzyła mienso kroiła i zamiast mi dać to powiedziała, że to do kapusty no aż żem spać poszed głodny smaka miałem mówiem Ci ziom
Emir

PearlRain

Post » Pt kwi 22, 2011 0:20 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

Joł ziomale! Słyszałem, ze tu impra jakaś być miała ale wiecie...wiosna przyszła jak żem z Nikitą nasze kocie zioło sztachli to taka impra nam się zrobiła, że o waszej se przypomnielismy jak nam zioło wyszło. No ale spoko, siem przywitam grzecznie, bom kulturalny Zulus jestem a Nikita to taki mój no wiecie sługas jest. Bo to było ta ...najpierw byłem ja i tylko ja. Kiedyś nagle Duzi na cały dzień się zawinęli i wrócili z takim kurde małym glutem.Ani w toto walnąć ani się na niego wyrzygać bo za mały. Myślałem, że może nim w hokeja zagrać no i fajnie się toczył ale mi go zabrali bo niby go biję! Ludzie...ja biję? Ja? Ja kulturalny Zulus jestem. No i go gdzieś tam schowali - co jakiś czas mi go przynosili to ja znów babach z nim chciałem wiecie no, kulturalnie w hokeja bo przecież bić nie wolno to znów go wynosili, ze niby znów biję....no czubki mi się nie Duzi trafili no ale dobra. Powiedziałem sobie, bo wnerwiony już z lekka byłem że jak mi tego gluta znów przyniosą to mu wpierd...olę jak nic bo nikt na darmo mnie oszczerzać nie będzie. Jak powiedziałem tak uczyniłem i gluta na 2 tygodnie zamkli! A dobrze mu. No ale jakoś tak wyszło, ze glut vel Nikita ciut się powiększył i się okazało, ze kurde no...kulturalny jestem to się przedstawiłem i siem zakumplowalim. Teraz wszystko robim razem. No to siem przedstwailim kulturalnie. Emirowi gratki z okazji urodzin, stary no guru jesteś moim nie powiem. Szacun :piwa: wielki kolo po tym jak czytałem że żeś yroka kopsnął za wyro! Ty stary...moja Duża też jakaś ostatnio cudzymi kotami mi zajechała no ale dobra, jeden raz to jej wybaczę ale żeby mi to było ostatni raz....Duże muszą sie szanować a nie do obcych kotów łajdaczyć! mało w domu swoich mają?

PS. Palmir kurde normalnie wyglondasz jak Nikita, gdyby nie inny nos to bym ci dzwonka zasadził hehę. bo ja tak lubię Nikicie dzwonka zasadzać...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt kwi 22, 2011 11:48 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - STO LAT STO LAT EMIR

cze ziom Zulus, fajnie że wdepłeś na pogaduchy :piwa: a wiesz kumpel że mię na drugje imię Zulus :lol: bo ja jestem Emir Zulus i jeszcze nie wiem po co Junior, fcale Junior nie jezdem tylko senior jestem taki kapo tutti di kapo, no :mrgreen: złapał żem wczoraj kawałek miensa co spad z deski na podłogiem, wiecie jakie to dobre było - zjadł żem bo zaraz zwiałem z kuchni z tym miensem, zaraz duża by mi zabrała - no i sraczki nie mam na razie ale w brzóchu coś jeździ i kupa siem Dużej nie podobała :evil: ale ona siem nie zna normalnie. Bendzie drożdżówa :mrgreen: uwielbiam drożdżówkiem se ukradnem
Wesołych Świont dziefczyny i chłopaki - zyczem Wam pełnych brzuchóf i dużo słońca do opalania :piwa:
Emir

PearlRain

Post » Pt kwi 22, 2011 15:22 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

A propos kulinariow - zycze wszystkim kotkom szczesliwych lowow w kuchni (szczegolnie Emirowi) 8) , jak najczestszych ucieczek na klatke w celu przygody :kotek:, fajnych somsiadek z okazji swiat.

Duzym zycze spokoju, cierpliwosci oraz opanowania :ok:

Co do kotow to Komandos spedza wiekszosc czasu na oknie w frontowym pokoju polujac na ludzi. Na pytanie 'co tam kotek robi' odpowiedzial z pelna powaga 'mrau mruf' cokolwiek to znaczy. Hogata temperatury grubo na plusie powitala zamilowaniem do zycia pod koldra. Co noc wchodzi to to pod koldre, kladzie sie w zaglebieniu kolan i z glosnym 'mruf' idzie spac. A Michal klamie. Jego zycie toczy sie wokol miski chociaz ostatnio podczas budzenia mnie przyniosl sobie do lozka kotka maskotke i staral sie mu urwac lapke :) Poza tym klamie w zywe oczy, ze nikt mu jesc nie daje.

Mialabym tez prosbe do kociastych. Mam zamiar zrobic troche inny wstep bo troche kotow sie tu troche nazbieralo i jak ktos wchodzi na poczatku to moze sie troche pogubic na tym etapie :P Zaraz zabieram sie do tego aby zrobic profile na wstepie dla Hogaty, Komandosa i Michala. Sobie zo0baczcie co i jak i kazcie swoim sluzacym tez tak Wam napisac :)

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pt kwi 22, 2011 15:31 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

url=http://img403.imageshack.us/i/hogata.jpg/
Niekwestionowana przywodczyni stada. Zawsze owija sie ogonkiem, wskakuje na szafe z odbicia. Mimo wieku nadal uwazana za przystojna kotke - skradla serce Kefirowi.
Imie: Hogata
Ksywka: Fofo
Co lubie: pszyloszyc kocurowi, poduszke, lozko, siedziec pod koldrom, oglondac doktor halsa, slomki, sznureczki, wlazic duzej pod nogi jak schodzi ze schodow z koszem pelnym prania, jak Kefir do mnje zdycha
Ulubiona potrawa: mienso, mleko, jogurt, bita smietana, pasta na klaki
Motto zyciowe: yyyyyy? a osyczec ciem?
Ostatnio edytowano Pt kwi 22, 2011 15:43 przez Mary_Poole, łącznie edytowano 1 raz

Mary_Poole

Post » Pt kwi 22, 2011 15:39 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Seniorka, plaskata, bez części zębów, ale piękna. Raczej wrednawa, z ludźmi dużo gada, ale miziać się przesadnie nie lubi. Inne domowe koty ignoruje. To mało powiedziane. Wypiera ich istnienie.

Imie: Emma
Co lubie: Lubie durzo gadać do Durzych, lerzeć na drapaku, jeść, spać, dżeć morde w nocy
Ulubiona potrawa: kabanosy z Rossmana, szynka
Motto zyciowe: dajcie mi świenty spokuj i kabanosa
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pt kwi 22, 2011 15:42 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Bardzo energetyczny i sprawny inaczej kot! Zawsze chowa swoje zabawki po skonczonej zabawie, wyborny tancerz i upierdliwiec. Skradl serce somsiatce Eryce oraz zostal lokalna atrakcja po kilku skutecznych skokach na okno w frontowym pokoju.
Imie: Komandos
Ksywka: Kot
Co lubie: mojom pilke, polowac na ludzi, skakac na framuge, robic siku z duzymi, slomki, sznurki, piecha, zrzucac rzeczy ze stolu i polek, biegac, skakac, siedziec na porenczy, drapak, somsiatke Eryke, Ali G, tanczyc, disco disco, pacac Hogate lapkom po lebku, drzec w strzempy papier toaletowy, czytac gazety i ksionzki (szczegolnie te pozyczone), kompac siem z duzom, bawic siem w wannie w psychoze hiczkoka z duzymi, straszyc duzych, karton lubiem.
Ulubiona potrawa: puszka, nutella, co Duzy ma na talerzu
Motto zyciowe: mra mruf! keep it real!

Mary_Poole

Post » Pt kwi 22, 2011 15:43 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

mię znasz od kociaka to wiesz co napisać o mię fspaniałym kocie Emirze
Emir

PearlRain

Post » Pt kwi 22, 2011 15:48 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Marzenie kazdej kobiety! Zje ladnie, kocha Cie calym serduszkiem o ile miska pelna i daje sie rozpieszczac do bolu!
Imie: Michal
Ksywka: Grubas
Co lubie: lezec na mientkim, domek miec lubie, jesc, krasc jedzenie, siedziec na drapaku, szczelac baranki, ptaszki
Ulubiona potrawa: szystko!
Motto zyciowe: no serio nic jeszcze jesc nie dostalem!

Mary_Poole

Post » Pt kwi 22, 2011 15:57 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie - mra mruf

Z starej i szanowanej szkoly Perskich zlodziei pochodzi Emir. Autorytet dla wielu mlodych kotow, chetnie dzieli sie zyciowa madroscia oraz udziela praktycznych porad. Mistrz na emeryturze nie pogardzi okazja by zaprezentowac swe umiejetnosci w brawurowych akcjach zlodziejstwa kuchennego!
Imie: Emir
Ksywka: Zasraniec
Co lubie: lezec na mientkim, jesc, [i]krasc jedzenie, szczelac baranki, ptaszki, doktor halsa, mode na sukces, paczec siem w oczy, srebrnego wenza, balkon, osrac dywanik w lazience, karmic golombki[/i]
Ulubiona potrawa: mienso, ryba, ponczek, mleko (moze byc w porannej kawie), fast foody i szystko
Motto zyciowe: kradzione nie tuczy
Ostatnio edytowano Pt kwi 22, 2011 16:13 przez Mary_Poole, łącznie edytowano 1 raz

Mary_Poole

[poprzednia][następna]