Hospicjum 'J&j'. ZAMYKAMY.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 21, 2011 12:08 Re: Hospicjum 'J&j'.

justyna p pisze:Magaaaa, ja to marzę, żebyś z Gryzią przyjechała :mrgreen:

Imprezka szybko by się skończyła.
Jak się ktoś Gryzi nie podoba to wylatuje :mrgreen:
O, właśnie przyszła na kolanka; mruczy.
Znaczy ma fazę na czułości, lecę korzystać; w takich razach jest szansa ze nie zaliczę z liścia za całuski albo przytulanki...
Pa!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt kwi 22, 2011 9:40 Re: Hospicjum 'J&j'.

Zatem.
Święta. Jakieś.
A to oznacza dwa pełne dni bez dostępu do źródeł zaopatrzenia. A zatem - chcąc nie chcąc, muszę nieco pouczestniczyć w gorączkowym robieniu zakupów, które ogarnęło kraj. :roll:

Chani, po jednorazowym epizodzie biegunkowym dziś zrobiła wzorcową kupę. Dieta: conv+kurak zdaje egzamin. Mała nie chce jeszcze jeść z miski, woli strzykawkę. W nocy udało nam się pospać całe sześć godzin. :roll: Widać na kolację trzeba dać kuraka, to wtedy brzuszek dłużej śpi.

Tofu i Grendel - trzymają się dzielnie.

Reszta - w normie.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pt kwi 22, 2011 9:43 Re: Hospicjum 'J&j'.

Współczuję konieczności robienia zakupów "świątecznych"...
I cieszę się, że Grendel oraz Tofu trzymają się jakoś.
Natomiast brakuje mi nieco wieści o Rottenku 8)
Ale to już może jak się się "obrobisz" z zakupami...?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt kwi 22, 2011 10:20 Re: Hospicjum 'J&j'.

pixie65 pisze:Natomiast brakuje mi nieco wieści o Rottenku 8)
Ale to już może jak się się "obrobisz" z zakupami...?

Tak sobie właśnie pomyślałam, że komuś czegoś zabraknie... :mrgreen:
Na razie to usiłuję obrobić się z tym, co w domu. Długo to idzie, bo bez przerwy muszę komuś zabierać piszczącą zabawkę :arrow: albo Darkowi odbierać Chani, albo Chani odbierać ogon, ucho lub łapę Tili.

Rotten się zaokrągla i ofutrza. Usiłujemy sobie poradzić z posmarkaniem. Podawania Bactrobanu do nosa Rotten jednak nie lubi...
Ale bardzo lubi spać w łóżku, na które sam wskakuje. Uwielbia też spać na mojej szyi, za czym z kolei ja nie przepadam. Ostatecznie po pół nocy przekładania dochodzimy do kompromisu i Rotten śpi na moim ramiu [jak mawiała Babcia].

Agn

Post » Pt kwi 22, 2011 10:24 Re: Hospicjum 'J&j'.

A, to Rotten ma takie nawyki jak Gryzia (oczywiscie jak ma fazę na przytulanie anie na gryzienie...)

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt kwi 22, 2011 10:25 Re: Hospicjum 'J&j'.

spokojnych świąt
bez atrakcji, znaczy :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pt kwi 22, 2011 10:32 Re: Hospicjum 'J&j'.

Agn pisze:(...)
Ale bardzo lubi spać w łóżku, na które sam wskakuje. Uwielbia też spać na mojej szyi, za czym z kolei ja nie przepadam. Ostatecznie po pół nocy przekładania dochodzimy do kompromisu i Rotten śpi na moim ramiu [jak mawiała Babcia].

To całkiem jak Grzywuś....
Tylko uważaj Agn, bo ja z powodu tego Grzywusiowego nawyku nabawiłam się takiej kontuzji prawej ręki (obejmującej śpiącego dziadunia...), że już miałam wizję utraty pracy z powodu niezdolności do wykonywania obowiązków zawodowych... 8)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt kwi 22, 2011 10:36 Re: Hospicjum 'J&j'.

Marylo - dziękujemy i z wzajemnością. :D :D
[Atrakcji nie przewiduje się. Zwłaszcza nieprzewidzianych. :mrgreen: ]

Pixie - ja `nastroszonego` nie obejmuję. On mi się wciska pod brodę i kiedy uda mi się go powstrzymać przed uciskaniem mi szyi, to ląduje na ramieniu, przy moim uchu [efekty dźwiękowe utrudniają spanie...].

Agn

Post » Pt kwi 22, 2011 12:52 Re: Hospicjum 'J&j'.

Jezdem...normalnie ledwo wyrabiam i to wcale nie na zakrętach ale na zwykłej prostej...

Rootten...kolor ma cudny morelowy, biszkoptowy jak kto woli. W dotyku miękki niczym puszek ale z wyglądu zawsze dla mnie będzie piękny inaczej. jest przesłodki! Tak bardzo jest spragniony pieszczot, tulenia, obecności tuż obok człowieka. Sierść mu ślicznie odrasta Agnieszki ręka działa cuda :1luvu:. Kudłata za to zamieniła się w...yorka! Piknie ostrzyżona z kryzą wokół głowy...coś a'la gryfonik :mrgreen:. Inuk to typ dresiarza -nawet chód ma jakby szedł w portkach z krokiem do kolan :lol: (tym sposobem przeleciałam przez trzy persy... 8O ) a Chani...no cóż maleńtas na którego każda z nas dostawała małpiego rozumku i słitała słitititi zachwycajac się "wyraźnie zarysowanymi paluszkami" :ryk: ... 8)

Dziękuje dziewczyny za relaksujące środowe popołudnie w doborowym towarzystwie :ok:

Spadam piec keksa :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt kwi 22, 2011 12:56 Re: Hospicjum 'J&j'.

Asia_Siunia pisze:(...) a Chani...no cóż maleńtas na którego każda z nas dostawała małpiego rozumku i słitała słitititi zachwycajac się "wyraźnie zarysowanymi paluszkami" :ryk: ... 8)

No co?! :ryk: :ryk: Moja Henrysia też ma paluszki pianistki, to mi sie takie podobają :lol:
Smacznego keksika życzę :D
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt kwi 22, 2011 13:26 Re: Hospicjum 'J&j'.

błogiego,świątecznego lenistwa... :D
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Pt kwi 22, 2011 13:54 Re: Hospicjum 'J&j'.

Ahnija jesteś.... no co ja będę .. :1luvu:
Strona z rozkładem coś mi robi [nie wiem komp., serwer, łącze , strona... ] i nie wiem jaka jest cena, ale słyszalam tu, że ho,ho... .Nie cierpię przesiadek ale za TAKĄ cenę to warto :!:
Ja często jeżdżę więc sie jeszcze Ciebie wypytam pewnie, a maj, czerwiec, sierpień pod Warszawę będę...

Agn napisała
Tak sobie właśnie pomyślałam, że komuś czegoś zabraknie...

mnie brakuje babki i mazurka :mrgreen: Nie mam jak piec, więc bez dobrych rad proszę.Sklepowe się nie liczą :?

Poza tym Morela dawkuje swoja obecność, żadne tam łóżko, szyja czy inna część ciała,ew. ponosić na rękach i drapać w kuper, bo przecież wiosna... , Smok nadal w Gdyni...

Asia_Siunia napisała:
Rootten...kolor ma cudny morelowy, biszkoptowy jak kto woli

morelowy, morelowy :D :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt kwi 22, 2011 14:23 Re: Hospicjum 'J&j'.

morelowa pisze: Smok nadal w Gdyni...

Chyba w Gdańsku 8)

Ja też życzę wszystkim radosnych, wesołych, a atrakcje tylko przewidziane :wink:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Sob kwi 23, 2011 7:51 Re: Hospicjum 'J&j'.

Wesołych Świąt życzy Miszcz Demolki Kropencjusz, Bubencjusz II i cała Ekipa
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob kwi 23, 2011 8:23 Re: Hospicjum 'J&j'.

Mpacz:
Chyba w Gdańsku

no, w Gdańsku , w Gdyni... :mrgreen: - to pewnie można tramwajem :mrgreen: :?: - do Opola jak zza morza :twisted:

chyba, że macie jakieś terytorialne uprzedzenia 8O :D :D

Też wszystkim najlepszego - kotom oczywiście przede wszystkim i innym stworom takoż :1luvu:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]