Kefir & Morfeusz - M jak maczeta

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 19, 2011 18:42 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka TRZY FILMY str 16

Przecież Jorki to koty. Duża mi takiego na zdjęciu pokazała
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto kwi 19, 2011 19:33 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka TRZY FILMY str 16

Inka jork somsiadki jest groźnym psem fszyscy somsiedzi tak mówiom no, on nie miałczy tylko szczeka i warczy to pjes
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto kwi 19, 2011 21:54 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka pomóżmy CZARKOWI

viewtopic.php?f=1&t=126836

pomóżmy Czarkowi - każda złotówka potrzebna - czeka go trudna operacja - wszystko w wątku powyżej.
Tam też link do moich dwóch bazarków dla niego.

bazarki dla Czarka:

srebro , markowe kosmetyki i dużo więcej
viewtopic.php?f=20&t=126809&start=0

wszystko o paznokciach, pielęgnacji i zdobieniu:
viewtopic.php?f=20&t=126812
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro kwi 20, 2011 19:04 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

Ona taka śmieszna jest ;)
Morf okiem łypnął przerażony naruszoną prywatnością, a Kefir z miną jak zawsze hehe
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Śro kwi 20, 2011 19:53 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

Kefir jest stoikiem, zdarza mu się stracić ten spokój w obliczu np. różowego węża lub tajemniczego "czegoś" w szafie.
Ale Morfeusz - co w sercu - to widać w oku :ryk:
A panna jest prześmieszna. Ale musi postawić na swoim - marudzi i utyskuje jak coś nie pasuje a dziś tak leciutko mnie złapała ząbkami jak ją piąty raz z rzędu zestawiałam ze zlewu do fontanny.. :ryk:
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw kwi 21, 2011 10:02 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

Sie nauczy, ona albo fontanna..taki żarcik w stylu montepaytonowskim :mrgreen:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw kwi 21, 2011 10:53 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

Jakie fajne filmiki. Morfinka urocza :-) Trudno uwierzyć że to ta sama kotka co na początku. Fajnie ma u Ciebie.
A czarni panowie - fantastyczni. Nie dość że przystojni to serca mają wielkie i akceptują tymczasy.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Czw kwi 21, 2011 15:17 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

niczego nie akeceptujem, cokolwiek to znaczy. Narobiła mi za kanapę i syczy na mnie.
A Kefirowi ogólnie wszystko wisi - nawet jak ona syczy. Mówi, że to nic w obliczu ogromu wszechświata. Cokolwiek to kurde jest.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw kwi 21, 2011 15:36 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

Phi, faceci... Jeść, spać, jeść, spać, walnąć muchę łapą (bo o polowaniu nie może być mowy - zero strategii, koncepcji, po prostu lecą na pałę). Jedyny Kefir przejawia oznaki używania mózgu ale to tylko wyjątek potwierdzający regułę. Oczywiście ja rozumiem Morfinkę - ona cierpliwie acz konsekwentnie tresuje dużą w odkręcaniu kranu. Przecież to takie oczywiste. Idę połazić po drzwiach, tam mam takie górnolotne myśli :roll:
Sibel
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw kwi 21, 2011 22:17 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

Morfinka ma takie filigranowe ciałko - już ładnie utyła, ale jest zgrabną koteczką. Ładnie się porusza, nie jest połamana i pokrzywiona jak moje bawoły, ma bardzo delikatne poduszki łapek - widać, że była w domu całe życie.... nie boi się żadnych domowych dźwięków - pralka, odkurzacz, wc, odgłosy na klatce schodowej, alarm samochodowy itp.
K & M mają twarde poduszki, obaj żyli długo na tzw "wolności" pod śmietnikami pewnie....
Przeciąga się tak ufnie i na wszelki wypadek syczy na chłopaków. Kefir kompletnie nie zwraca na to uwagi ale ona nie daruje sobie i przechodząc musi położyć uszy i zrobić "hhhyyyyy"
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw kwi 21, 2011 22:20 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

ci moi faceci są nędzni - albo śpią albo głupio wyją pod drzwiami. Zero myślenia. Zero kultury - o ten Morf - kupy gubi wszędzie i jeszcze się drze jak go Duża wyciera.
Ale w sumie oni mają wydmuszki, jacy to faceci... Morf na pewno jednak był gupkowaty zawsze. Kefir to nie wiem - ale wygląda myśląco.
Morfinka
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt kwi 22, 2011 6:37 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

dagmara-olga pisze:Przeciąga się tak ufnie i na wszelki wypadek syczy na chłopaków. Kefir kompletnie nie zwraca na to uwagi ale ona nie daruje sobie i przechodząc musi położyć uszy i zrobić "hhhyyyyy"

Bo co jej jakis facet będzie leżeć, tam gdzie ona bedzie przechodzić
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt kwi 22, 2011 6:55 Re: Kefir & Morfeusz i.... Morfinka str 17 pomóżmy CZARKOWI !!!

dagmara-olga pisze:Morfinka ma takie filigranowe ciałko - już ładnie utyła, ale jest zgrabną koteczką. Ładnie się porusza, nie jest połamana i pokrzywiona jak moje bawoły, ma bardzo delikatne poduszki łapek - widać, że była w domu całe życie.... nie boi się żadnych domowych dźwięków - pralka, odkurzacz, wc, odgłosy na klatce schodowej, alarm samochodowy itp.
K & M mają twarde poduszki, obaj żyli długo na tzw "wolności" pod śmietnikami pewnie....
Przeciąga się tak ufnie i na wszelki wypadek syczy na chłopaków. Kefir kompletnie nie zwraca na to uwagi ale ona nie daruje sobie i przechodząc musi położyć uszy i zrobić "hhhyyyyy"

czyli Morfinka jest zupełnie zdrowa? :ok:
jednak prawdziwe jest powiedzenie że stres potrafi zabić - gdyby dłużej została w schronie ...
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia][następna]