Dunia pisze:nie wiem, czemu są niewidoczne
Dunia, spróbuj wgrać je na inny serwer, np. www.imageshack.us
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Pluszaki pisze: Kto raz był na kościańskiej wystawie , będzie chyba wracał zawsze Nagrody również na wysokim poziomie , wszystko to złożyło się na naprawdę ciekawe widowisko ..
Rudzielec pisze:Pewnie wrzuciłaś na kotografii, a panowie właściciele forum i kotografii drą koty, obrazowo mówiąc
ariell pisze:Rudzielec pisze:Pewnie wrzuciłaś na kotografii, a panowie właściciele forum i kotografii drą koty, obrazowo mówiąc
Pan z Kotografii zadrał z wieloma Osobami/Hodowlami.
Jeśli teraz i w przyszłosci zbiera/będzie zbierał żniwo, to tylko i wyłącznie i na własne życzenie.
Oczywiście, jeśli Ktoś ma wolę by pisać o Panu z Kotografii, może zalożyć własny, oddzielny wątek.
A powracając do tematu wątku, mam wielką prośbę, by pisać na temat,
czyli o wystawie w Kościanie.
Satyr77 pisze:Pytanie z trochę innej beczki do organizatorów. Krzyku wygrał min puchę karmy Christopherus. W necie jakoś nie mogę znaleźć, kto jest dystrybutorem tej karmy i gdzie można kupić.
Satyr77 pisze:Pytanie z trochę innej beczki do organizatorów. Krzyku wygrał min puchę karmy Christopherus. W necie jakoś nie mogę znaleźć, kto jest dystrybutorem tej karmy i gdzie można kupić.
Rudzielec pisze:Dunia pisze:nie wiem, czemu są niewidoczne
http://[linkowanie niedozwolone]/photo/m/9453
Pewnie wrzuciłaś na kotografii, a panowie właściciele forum i kotografii drą koty, obrazowo mówiąc
Basia_D pisze:ariell pisze:Rudzielec pisze:Pewnie wrzuciłaś na kotografii, a panowie właściciele forum i kotografii drą koty, obrazowo mówiąc
Pan z Kotografii zadrał z wieloma Osobami/Hodowlami.
Jeśli teraz i w przyszłosci zbiera/będzie zbierał żniwo, to tylko i wyłącznie i na własne życzenie.
Oczywiście, jeśli Ktoś ma wolę by pisać o Panu z Kotografii, może zalożyć własny, oddzielny wątek.
A powracając do tematu wątku, mam wielką prośbę, by pisać na temat,
czyli o wystawie w Kościanie.
dziekuje za powyzsze slowa, bo jak widac , dla pewnych osob wazniejsze jest robienie piekielka - gdzie i jak sie da- niz kulturalna dyskusja
Dunia pisze:ale jak wstawiałam, to na podglądzie miałam fotki normalne
no to trochę potrwa, zanim je wrzucę ponownie
ale wielkie dzięki za info, pamiętałam, że wiele osób korzystało z kotografii-też chciałam
Avian pisze:To jeszcze do kompletu fotki niedzielne![]()
http://galeria.gagatki.com/index.php?/category/28
... oczywiście, proszę, poprawiajcie jak sie pomyliłam w podpisach (szczególnie brytki)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości