PAKT CZAROWNIC XXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 21, 2011 17:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

A tu żeś, Siostro, akurat strzeliła kuglem w płot, bo ja choć ciałem zasiedziała warszawianka, to sercem i z urodzenia Krajanka ;) Bliżej mi do Kaszebów, niż do warsiawskich cfaniaków :mrgreen:

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Czw kwi 21, 2011 18:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Na Niekochane głosuję :)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw kwi 21, 2011 18:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

becia_73 pisze:
Dzyśka pisze:To ja na Niekochane głosuję

I wrednie zwrócę uwagę, że wniosek Coalli nie spełniał warunków formalnych :twisted: Bo Siostra Prezes mówiła, ze ma być opis kandydata, a nie tylko link do wątku :twisted: :lol:

ojj tam..uczy się dziewczyna :mrgreen:
No ale ja na niekochane i bardzo proszę o podrzucanie kici viewtopic.php?f=1&t=126884

Dokładnie tak.
Coalla poznaje nas dopiero. :D

Poza tym, krótkie uzasadnienie było, a kandydatka rzeczywiście zasługuje na wsparcie tyle, że ... niekochane są w większej potrzebie :( .

Dlatego oddaję głos na niekochane

Coalla, fajnie że mamy kolejną aktywną czarownicę :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw kwi 21, 2011 18:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Czy nie wiecie może jak smakują kotlety ze starej i tłustej kociny? :evil: Postanowiłam, że Frędzla zamorduję, ale że święta idą, to może z niego coś przyrządzę :roll: Drań jeden gwizdnął mi cycka, którego wyciągnęłam z zamrażarki celem uczynienia szaszłyków dla dziecka :evil: Jak on to pogryzł swoimi resztkami zębów w ilości trzy i pół, to nie wiem, ale zeżarł prawie całego cycka 8O Nie zaszkodzi mu znowu? :? Dziad jeden, złodziej i fogle bandyta!!! :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw kwi 21, 2011 18:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Głosuję na NIEKOCHANE.
Młoda jest jeszcze młoda, musi się hartować, życie to nie je bajka ;)

Kota pogłębiła mi linię serca (chyba), wpasowała pazur idealnie, ciekawe, czy to się odbije na moim życiu uczuciowym. Jeśli tak, to wolałabym, żeby mnie dziargnęła w linię fortuny, o ile takowa istnieje;]
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Czw kwi 21, 2011 18:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Hikiko pisze:Kota pogłębiła mi linię serca (chyba), wpasowała pazur idealnie, ciekawe, czy to się odbije na moim życiu uczuciowym. Jeśli tak, to wolałabym, żeby mnie dziargnęła w linię fortuny, o ile takowa istnieje;]

Hikkiko jak znajdziesz tą linię fortuny i dziara zadziała, to ja się wybiorę z pielgrzymką na kolanach do Warszawki, co by się poddać zabiegowi u twojej koty
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw kwi 21, 2011 19:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Młoda jest jeszcze młoda, musi się hartować, życie to nie je bajka ;)

No właśnie się hartuje... dostało jej się za to, że serce miętkie ma :( Ehhh... są ludzie i taborety :?

W każdym razie skoro jednomyślność w zasadzie panuje, to może nie przedłużać i nie zaśmiecać wątku? Pacia o moim pomyśle nie wie, więc ją nie zaboli ;) A tak można by Niekochanym zaraz kaskę przelać i jeszcze przed świętami prezent zrobić :)
A ja będę młodą na oku mieć i duchowo ją wspierać :aniolek:

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Czw kwi 21, 2011 19:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Pomponmamo, jak tylko ją odkryję, dam znać i założę kasę zapomogową imienia Tymczaski Tabi. Chociaż podejrzewam, że będę się musiała poddać serii losowych drapnięć i obserwować, czy są oczekiwane efekty. Na razie pogłębiona linia serca zadziałała na TŻeta - kochanie, nie mogę zmywać naczyń, bo mnie rana piecze ;) Też dobrze;]

Coalla, kiedy serce miękkie, to d...a musi być twarda. Fakt, że czasem sama się utwardza od kopniaków otrzymanych od życia, ale im wcześniej się człowiek przyzwyczai, tym mniej się potem dziwi. Nie martw się, sama nie zostanie, może nie będzie to spektakularna pomoc, ale tu na forum chyba nikt potrzebujący pomocy nie zostaje odprawiony z kwitkiem.
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Czw kwi 21, 2011 20:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

E nie nie nie....Głosowanie mmusi być, skoro już rozpoczęte a kandydaturę można zgłaszać wielokrotnie - najlepiej z uzasadnieniem :P więc nic straconego - jak nie wygra teraz to może innym razem...
Ja oczywiście na Niekochane.....
między innymi dlatego :1luvu: :arrow: Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw kwi 21, 2011 20:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Pacia - w hartowaniu czasem można pęknąć, jeśli nacisk na początku będzie za duży. Może lepiej uodparniać się powoli, za to na dłużej? Życie kopniaków tak czy siak nie pożałuje ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw kwi 21, 2011 20:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Hej Czarowne

Wpadam na chwile bo ani sił ani czasu ni mam .....

Zaliczylam dzisiaj zębologa - sztuk 3 zapląbowane jeszcze cosik na wtorek zostało......

Trochę boje sie tych Świąt ....
Bo u mnie w domu siekiera wisi w powietrzu aż sie słabo robi - wracam tam tylko dla zwierzaków.......
a u siostry też nie zbyt wiec Święta będą Jedwabiste :( .

Chyba po prostu pójdę do kogoś w odwiedziny - może Solusia mnie kawka poczęstuje

Sol super że macie już prąd .......... :ok:

Albo jak będzie ciepło to zrobię sobie suchy prowiant kawkę do termosa i z Dziunią pojade gdzieś przed siebie......

Ech mam coraz wiekszą ochotę spakować siebie koty wziąść psa na smycz i nie podając adresu nikomu zniknąć gdzies daleko......

Pomarudziłam ulżyło mi i powoli idę spać .
:piwa: Przed snem i rano po przebudzeniu wyobrazam sobie że mam domek z ogródkiem gdzie moje sierściuchy mogą sobie spokojnie pobrykać ... że nie mam już długów - mam nadzieję że zadziała ...... :mrgreen:

Kocham Was :1luvu: :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw kwi 21, 2011 20:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

AYO pisze:My tu pitu-pitu a ja nadal nie wiem czy zgłoszenie Coalii zostało przyjęte ? :roll:

SIOSTRA PREZES PROSZONA NA WĄTEK

Jestem i zaczynam doczytywać!!

A w razie W to masz AYO mój telefon?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw kwi 21, 2011 20:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Doczytałam!!
I czego ta AYO tak krzyczała, jak Wy sobie pięknie poradziłyście? :ok:

Wszystko jest GIT. Dzyśka słuszną uwagę wstawiła, ale inne Siostry mnóstwo racji mają!!

A ja głosuję na Niekochane!

I zmykam!!

A wątek Beci sobie otworzyłam i zamknęłam niechcący. Idę szukać jeszcze raz. I Was też proszę!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw kwi 21, 2011 22:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Głosuję na NIEKOCHANE :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Czw kwi 21, 2011 22:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Głosuję na niekochane

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53