Myszolandia pisze:bozena640 pisze:Myszolandia pisze:My to jak rezerwowaliśmy kąt w Krościenku,to mieliśmy plan wypadowy do Zakopca przy okazji
A swoją drogą to wcześniej też nigdy nie byłam w Zakopcu
W Krościenku tak,kiedyś na oazie i jeszcze do Ochotnicy Dolnej bym sobie pojechała ,też tam byłam na oazie kiedyś
Byłam w Ochotnicy GórnejNiedaleko znajomi wybudowali sobie domek i tak przy okazji zwiedzaliśmy okolicę
A przez Górną przejeżdżaliśmy jak gdzieś jechaliśmy tylko nie pamiętam gdzie.
Ciekawe czy w Dolnej jeszcze ci sami gospodarze działają co u nich z całą oazą stacjonowaliśmy
Kurde,tam bym sie jeszcze wybrała.No w sumie moje marzenie,żeby jeszcze raz pojechać do Krościenka spełniło się,to może..........
I najlepsze,że myśleliśmy z małżem ,że ogólnie gdzieś w góry pojechać i mi się tak strzeliło to Krościenko,mój zdał się na moje zdanie ,że fajnie tam jest i pojechaliśmy,się okazało,że jemu się też bardzo spodobało
Najbardziej to daliśmy czadu włażąc na 3 Korony i jak pojeździliśmy rowerami.Wycieńczona byłam maxymalnie.Akurat wtedy miałam comiesięczną chorobę,się okazało ostatnią na 9 miesięcy hehe
Chyba na następne wakacje wybiorę się do Zakopanego, narobiłaś mi smaka. Zimą nie pojadę, bo za zimno na łażenie po górach, ale latem w końcu się wybiorę