Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dzyśka pisze:
Pasibrzucha pisze:Zima się skończyła, a ja znalazłam takiego kotucha![]()
http://kwejk.pl/obrazek/49457/kot_w_%C5%9Bniegu.html
pomponmama pisze:Sol!!!A gdzie czarownica w podpisie?
No ja rozumiem, że ci się nie chce robić podpisu, ale taka goła?.... bez czarownicy?...
fstyd!
pomponmama pisze:Z gołą rzyciom to ty lepiej nie lataj, bo jak ci drzazga z mietły wlezie w strategiczne miejsce to łoj...No, a jak już musisz, to przynajmniej trzymaj buzię zamkniętą, bo ci się przeciąg zrobi
![]()
pomponmama pisze:Majencja zajętą wiedźmą ostatnio jest i przez czas jakiś nas nie będzie nawiedzać. Ale żyje i ma się nieźle![]()
Jak już sobie musisz jakąś gazetę w przełyk wetknąć, to może chociaż jakąś nową, a nie starą?Proponuję coś w stylu Playgirl
solangelica pisze:Wiem ze trzeba wspierac mlodziez ale z racji tego ze moje serce przepadlo w slaskim krajobrazie, kajs miedzy szybami kopaln a katowickim Spodkiem, a od Spodka niedaleko do schroniska dla zwierzat, sprawa jest jasna.
tym bardziej ze no wiecie, jakby to napisac tak poprawnie politycznie... tamtejsza jestem coraz bardziej no
Coalla pisze:solangelica pisze:Wiem ze trzeba wspierac mlodziez ale z racji tego ze moje serce przepadlo w slaskim krajobrazie, kajs miedzy szybami kopaln a katowickim Spodkiem, a od Spodka niedaleko do schroniska dla zwierzat, sprawa jest jasna.
tym bardziej ze no wiecie, jakby to napisac tak poprawnie politycznie... tamtejsza jestem coraz bardziej no
Tak coś czułam, że tu się jakowaś "zakamuflowana opcja" panoszy, pff...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 108 gości