Wielka Szostka zaprasza!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 19, 2011 8:16 Re: SolA&Zoo cz.II: SolAngelica Unplugged... SILESIA RULEZ!! :D

Ayo, to praca z osobami uposledzonymi umyslowo. Duzo jezdzenia, duzo pracy i bardzo dobrze :)
Ostatnio edytowano Pon cze 20, 2011 17:20 przez solangelica, łącznie edytowano 1 raz
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto kwi 19, 2011 8:22 Re: SolA&Zoo cz.II: SolAngelica Unplugged... SILESIA RULEZ!! :D

Super brzmi! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto kwi 19, 2011 8:47 Re: SolA&Zoo cz.II: SolAngelica Unplugged... SILESIA RULEZ!! :D

Zapowiada sie super, to prawda. Z drugiej strony bedzie duzo roboty, ale to dobrze. Nie chce siedziec w miejscu, praca typowo papierkowa nie jest dla mnie - ja musze byc w ruchu i miec kontakt z ludzmi, inaczej nie czuje ze zyje :)

dobrego dnia wszystkim ide dzwonic.

solangelica

Post » Czw kwi 21, 2011 16:59 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

Mamy prad! Udalo sie wlaczyc go dzis, panowie bardzo szybko przyjechali, zdazylam zawiadomic TZa zeby byl czujny i po chwili stukali do drzwi. O ranyyyy wrzuce swe zwloki w wanne dzis, jak fajnie :) :) :)

Wszystkim ktorzy nas wsparli w tym ciezkim czasie, tym, ktorzy nas karmili, kapali i opierali, dodawali otuchy, podnosili na duchu i wspierali bardzo bardzo DZIEKUJE!

a teraz koncze dzwonic i uciekam do domu pora zaczac porzadki przedswiateczne (i to jest ta mniej radosna strona wlaczonego pradu) ;)

solangelica

Post » Czw kwi 21, 2011 17:26 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

Oooo, super!!! Strasznie się cieszę, ogromna ulga!
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Czw kwi 21, 2011 17:36 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

grrr... pisze:Oooo, super!!! Strasznie się cieszę, ogromna ulga!

tez tak mysle :) dziekuje Tobie tez za obiad i wsparcie nie tylko moralne :1luvu:
moze przed wyjazdem na Slask uda mi sie Was odwiedzic i zobaczyc rzekomogrzeczna Malwine? :)

solangelica

Post » Czw kwi 21, 2011 18:21 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

Pewnie, zapraszamy. Ja pisałam tylko, że ona jest nieco grzeczniejsza. :wink: Ale jak ktoś przychodzi, to istny aniołek. :twisted:

Martwiłam się, jak to będzie - święta idą a Wy dalej bez prądu... Uff.
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Czw kwi 21, 2011 23:39 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

A gdzież to zamieszkasz, Sol? W Bytomiu? Współczuję przeżyć i współodczuwam w radości!
A ja byłam w Zakopanem... https://picasaweb.google.com/1156700910 ... yd4PmAsgE# o... tak było w drodze na Morskie Oko...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt kwi 22, 2011 8:30 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

Sol - podrzucam bardzo smakowity wywiad z Pilchem niejakim :mrgreen:
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obc ... losci.html

No i gratuluję powrotu do cywilizacji :mrgreen:
Przerabiałam - wiem jak to swędzi :x
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt kwi 22, 2011 17:19 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

Hello Sol :)
Super, żeście znów podłączeni do prundu :D A jeszcze bardziej super, że będziesz na Śląsku, bo chyba tam Twoje miejsce :)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob kwi 23, 2011 8:41 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

AniHili pisze:Hello Sol :)
Super, żeście znów podłączeni do prundu :D A jeszcze bardziej super, że będziesz na Śląsku, bo chyba tam Twoje miejsce :)

Dzem Dobry!!! :D
Ja tez sie ciesze jak cholera, nareszcie nie nabijam sie na sprzety lazac po omacku bo nie oszukujmy sie przedpokoj mam dlugi (sama widzialas) a latarki sa krotkozasiegowe. Pralka chodzi jak ta lala wczoraj odtanczyla taniec i przesunela sie o pol metra do przodu 8O bo ja w szczodrosci swojej zaladowalam jej za duzo ciuchow do bebna. Ile mielismy radochy z TZem przy jej przesuwaniu :ryk:

Ubiegly tydzien byl bardzo wyczerpujacy i nerwowy, stad wczoraj spedziwszy dzien u Asi zrobilam zakupy przyszlam i padlam. I jak padlam tak wstalam dzis tuz przed 8. Musze sie cwiczyc w rannym wstawaniu, wiosna i latem latwiej mi to przychodzi. Zima w sumie tez choc zalezy to bardziej od stopnia nagrzania powietrza wokol strefy ochronnej (czytaj: koldra ;))

Kawa, kanapka, zakladam pranie i biore sie do roboty. Dobrego dnia wszystkim Wam!

solangelica

Post » Sob kwi 23, 2011 8:49 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

Cześć Słoneczka! :)
Fajnie, że u Was wszystko powoli się normuje, oby tak dalej :ok:

A przy okazji:

Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob kwi 23, 2011 13:01 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

Obrazek
Wesołych Świąt!
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob kwi 23, 2011 18:40 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

Wesołych Świąt Sol i spółko !

Obrazek
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob kwi 23, 2011 20:26 Re: SolA&Zoo cz.II: MAMY PRUND!!:D Akcja SILESIA przygotowania..

dziekuje za piekne zyczenia
Wam wszystkim rowniez zycze Wesolych, Radosnych, Pieknych Swiat
tym, ktorzy wierza w Jezusa Zmartwychwstalego zycze, by swiadomosc ze pokonal smierc i jest blisko nas zawsze i wszedzie towarzyszyla na kazdym kroku..
tym, ktorzy niekoniecznie w Niego wierza, zycze, by radosc z tych swiat i ich piekna uniwersalna symbolika odrodzenia przypominala, ze warto podnosic sie z upadkow, ze trzeba miec nadzieje na nowy poczatek nowego dnia i ze nigdy nie wolno tracic nadziei..

po calym dniu przygotowan do swiat, porzadkow i prania stwierdzam: mam dosc.
sasiedzi moi z gory dali dzis kilka razy popis z czego kulturalne picie piwka po swieconce to byl chyba najprzyjemniejszy wariant :twisted:

Felek wisi na klamce i wyje bo TZ w kuchni myje lodowke. No to Felek tez chce myc lodowke. Choc moze niekoniecznie myc.. w kazdym razie na pewno chce ja zwiedzic. I przychodzi do mnie sie zalic, ze niedobry tatus nie chce go wpuscic a kotku tak ladnie proszu :twisted:
alez on jest cyc....

solangelica

[poprzednia][następna]