Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 21, 2011 13:50 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Biegnie facet brzegiem morza i krzyczy "Niemożliwe! Niemożliwe!!"
Nagle pyta go jakiś turysta; "Co jest takie niemożliwe?"
"Moja żona wczoraj nie umiała pływać, ledwo co ją nauczyłem, a już dzisiaj od półtorej godziny nurkuje!"

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Czw kwi 21, 2011 13:55 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Przez bezdroża Tybetu szedł podróżnik. Nagle poczuł potrzebę wypróżnienia się. Zauważył kupkę kamieni. Skrył się za nią i dokonał defekacji. Po wszystkim wstał i poszedł dalej. Kiedy zapadł wieczór, rozbił namiot i położył się spać. We śnie pojawił się tybetański święty, który powiedział:
- Pamiętasz, jak załatwiałeś dziś potrzebę za stertą kamieni? To był mój grób! Za karę przez tydzień będziesz cierpiał na ostrą biegunkę! Pamiętaj też, że jeśli komuś opowiesz tę historię - on też będzie przez tydzień cierpiał na ostrą biegunkę!
Tak też się stało. Podróżnik nie przewędrował ani kilometra w ciągu następnego tygodnia z powodu ostrej biegunki.
Po powrocie do domu opowiedział historię swoim przyjaciołom i ci również dostali tygodniowego ataku ostrej biegunki. Oni opowiedzieli historię swoim znajomym i sytuacja się powtórzyła. I tak krąży ta historia po świecie do dzisiejszego dnia...
A dziś dotarła do ciebie!!!

salvadoredali67

Post » Czw kwi 21, 2011 14:09 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Dzięki za ostrzeżenie - nie opowiem tego Zuzi :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw kwi 21, 2011 14:10 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

- Ubieraj się, Jasiu!
- Dlaczego?
- Idziesz do babci.
- Mamo, ja nie chcę do babci. Tam jest strasznie nudno!
- Nie pyskuj i ubieraj się! Zostaniesz tam tylko do szesnastej.
- Ale co ja mam robić cztery godziny na cmentarzu?!

salvadoredali67

Post » Czw kwi 21, 2011 14:51 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

- Panie doktorze! A kiedy po operacji będę mogła... no... eee... no, uprawiać seks? Wie pan... mąż... te rzeczy...
- Wie pani co? Nie mam pojęcia. Pierwszy raz ktoś mnie o to pyta po operacji usunięcia migdałków

salvadoredali67

Post » Czw kwi 21, 2011 14:52 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

alix76 pisze:Dzięki za ostrzeżenie - nie opowiem tego Zuzi :twisted:

Jej to chyba już ktoś opowiedział :twisted:
I to chyba nawet nie raz...
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw kwi 21, 2011 15:12 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

- Dlaczego mały murzynek płacze bity kolbą kukurydzy po ryju?

- Bo go to boli Wy nieczułe istoty!

salvadoredali67

Post » Czw kwi 21, 2011 15:19 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

salvadoredali67 pisze:ja z natury jestem spuchnięty. a zębów nie ma co leczyć. wyrwę i taniej i szybciej. i mniej do mycia.

Czyli całkiem jak Mamysza :twisted:

salvadoredali67 pisze:tylko ,że się boję.

Całkiem, całkiem :twisted:

salvadoredali67 pisze:full diagnostyka nie. jeszcze za bardzo sobie wezmą do serca i trafię do proktologa. a tego bym nie chciał skoro nap. mnie tylko ząb.

Na razie :twisted: Od bolących zębów jak najbardziej można się nabawić inszych chorób w dalszych odcinkach przewodu pokarmowego :mrgreen:

salvadoredali67 pisze:Ale jak nap...
już dochodzi do oka. ketolan przestaje działać.

To może ketonalu spróbuj? :roll:

A tak w ogóle, to kiedy mogę podjechać, oddać kliszę?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw kwi 21, 2011 15:55 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Kiedy chcesz - dzisiaj już chyba będę w domu do wieczora, jutro się okaże, ale też jakoś zląduję.
Salvadore, wyraźnie przedawkowałeś ketolan :twisted: , szoruj do dentysty, zanim Ci mózg uszami wypłynie :twisted:

alix76

Post » Czw kwi 21, 2011 15:58 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Można się na jutro zapowiedzieć? To dziś już bym z kociastymi posiedziała :roll:

OKI

Post » Czw kwi 21, 2011 16:09 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Jasne, zdzwonimy się :wink: . Ubyło trochę mokrego i chyba suchego w ciągu dnia. Kropcia próbowała na mój widok zejść pionowo z tyłu lodówki :roll: . Pod wieczór spróbujemy się zaprzyjaźnić ...

alix76

Post » Czw kwi 21, 2011 16:11 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Nooo... z tyłu lodówki to takie fajne drapaki dają :wink:
Zaprzyjaźnicie się na pewno :ok:

OKI

Post » Pt kwi 22, 2011 6:45 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Alix, Cukierek też był dzikuskiem - a teraz wyrósł na Prawie Dorosłego Kota Behemoya, rządzącego domem, ludźmi, psami i kotami... A na początku to zwiewał ode mnie prawie na lampę :twisted:
W każdym bądź razie wskoczył na szafę.....
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt kwi 22, 2011 7:17 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Asiu, one nie są dzikie, one są przerażone i zestresowane, bo cały ich świat się zawalił :( .
W nocy było sioo, tylko nie wiem, czy jedno czy dwa :oops: i qupal całkiem spory i w kawałkach, więc też opcja otwarta. Kropcia mlasnęła trochę nad mokrym, Łatka dostała sosik do pysia, ale chyba :roll: ubyło trochę suchego w nocy, czyli jakby pojadła ...
Na dzień dołożyłam Winstona, zobaczymy, co dalej ... Dziś wieczorem ma je odwiedzić Pani, więc pewnie poskubią przy niej.

alix76

Post » Pt kwi 22, 2011 7:31 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Zuzia, Łatka i Kropka na DT!

Każdy kot który do nas trafia jest zestresowany i zawala mu się świat, który dotychczas znał..... Sama mnie uspokajałaś, że dam sobie radę, pomogę Cukierkowi i że dobrze się nim opiekuję, pamiętasz? Kwestia czasu i będzie dobrze - będzie cała gromadka w zgodzie latać i broić :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

[poprzednia][następna]