Flortee pisze:MaryLux pisze:No, pochwal, się, pochwal, całkiem serio proszęW nagrodę Ci uszka wyliżę
Psot
bleeeee
<żyguś>
Stopcinek terz hiba nie lóbi po ószkah Stefcia sztwfierdza
Moderator: Estraven
Flortee pisze:MaryLux pisze:No, pochwal, się, pochwal, całkiem serio proszęW nagrodę Ci uszka wyliżę
Psot
bleeeee
<żyguś>
Flortee pisze:bleeeee
<żyguś>
seidhee pisze:Flortee pisze:bleeeee
<żyguś>
A u nas wczoraj ktoś rzygnął na stół. Duża mówi, że to ja byłam i wszyscy to widzieli, ale ja nic takiego nie pamiętam.
Menaszka
mih pisze:i to przy obiedzie...
Komisyjnie stwierdzono, że natomiast nikt nie zrobił na stół kupy.
kap.klos.Laoś
seidhee pisze:Menaszka główką kręci co tu się wyprawia w tym wątku Stefcinym. Żadnej mobilizacji bojowej, nic, tylko przemiana materii...
Być może Wienio niedługo awansuje, bo już trochę bardziej się mizia i Duża mówi, że nawet z nią w łazience rozmawia i w oczy jej patrzy. Bo Wienio w dzień siedzi w klatce a w nocy w łazience.
Menaszka

Flortee pisze:Już niech Psot wychowania Stopciowego nie ocenia lepiej..
Co do żygusia to Fruzia podsłuchała co sie tu wypisuje u Stefci i uraczyła takowym Anie i Mateuszka na samym wejściu do domu dziś ... A w zeszłym tygodniu uraczyła swojego kochanego Mateuszka- na samą poduszkę
A poza tym, to Stopka jest dupotruj koszmarny ostatnio Ania mówi i już nawet Ania nie wie o czym ta Stopka ta gada... Chodzi i gada i gada i skwierczy i burczy i ględzi coś w kosmos... I w nocy też tak ględzi i spać nie daje a jak nie ględzi to glumie Aniowe kwiatki, a potem drapie co sie da a potem jeszcze chodzi sie przytulać i ma w nosie ze Ania śpi tylko łazi po głowie i wszędzie... I Ania 6ty dzień nieprzytomna chodzi i już nie wie co z tą Stopką robić ;(
alus1 pisze:czy Stefulinowi podobał się zajonc?
Mysz zafrapowana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 9 gości