moś pisze:... i ciekawośc gdzie zabers była w Wielkopolsce![]()
Będzie. Jutro. całydzień
Moderator: Estraven
moś pisze:... i ciekawośc gdzie zabers była w Wielkopolsce![]()
anulka111 pisze:Storczyki musz amiec bardzo lekkie podloze i przezroczyste oslonki-pieknie wygladaja-problem polega na tym ,ze ja je lubie tylko jak kwitna
MaSZ bardzo pieknych kolonistow;)zabers pisze:anulka111 pisze:Storczyki musz amiec bardzo lekkie podloze i przezroczyste oslonki-pieknie wygladaja-problem polega na tym ,ze ja je lubie tylko jak kwitna
Z podłożem kłopotu nie ma - sprzedają gotowe. Ponoć przezroczysta osłonka nie jest obowiązkowa, ale ja nie ryzykuję - "koloniści" rosną "w kupie", w marketowych półprzezroczystych (zwykłych) skrzynkach.
MariaD pisze:Ja tylko zeznam, bo mnie skleroza dopada, że papirus via Kicorek dotarł i aktualnie przechodzi aklimatyzację w kotoniedostępnych miejscach.
Bardzo dziekuję.
ewkaa pisze:MariaD pisze:Ja tylko zeznam, bo mnie skleroza dopada, że papirus via Kicorek dotarł i aktualnie przechodzi aklimatyzację w kotoniedostępnych miejscach.
Bardzo dziekuję.
Jaki papirus, dlaczego ja nic nie wiem o papirusach
anulka111 pisze:ewkaa pisze:MariaD pisze:Ja tylko zeznam, bo mnie skleroza dopada, że papirus via Kicorek dotarł i aktualnie przechodzi aklimatyzację w kotoniedostępnych miejscach.
Bardzo dziekuję.
Z papirusami trzeba poczekac do sezonu papiruskowego-bede zamawiac u tej samej kobiety co w zeszlym roku
swietnie sluzyly
anulka111 pisze:ewkaa pisze:MariaD pisze:Ja tylko zeznam, bo mnie skleroza dopada, że papirus via Kicorek dotarł i aktualnie przechodzi aklimatyzację w kotoniedostępnych miejscach.
Bardzo dziekuję.
Z papirusami trzeba poczekac do sezonu papiruskowego-bede zamawiac u tej samej kobiety co w zeszlym roku
swietnie sluzyly
ewkaa pisze:MariaD pisze:Ja tylko zeznam, bo mnie skleroza dopada, że papirus via Kicorek dotarł i aktualnie przechodzi aklimatyzację w kotoniedostępnych miejscach.
Bardzo dziekuję.
MariaD pisze:ewkaa pisze:MariaD pisze:Ja tylko zeznam, bo mnie skleroza dopada, że papirus via Kicorek dotarł i aktualnie przechodzi aklimatyzację w kotoniedostępnych miejscach.
Bardzo dziekuję.
Ja też o roślince dowiedziałam się tuż przed wystawą w Kościanie, a Kicorek w momencie wręczania mu zieleniny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 154 gości