Moje koty V. Dracul['] Księżyc w pościeli:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 21, 2011 11:01 Re: Moje koty V. Dracul['] Księżyc w pościeli:)

Aaaa to już wiem o czym pisałaś :D

U mie niestety schody aktualnie są betonowe, ale niedługo będą drewniane, bo TZ bedzie na nie nakładał takie stopnie z drewna. Ale sama jestem ciekawa jak one przyjmą ta mieszkanie na różnych piętrach :wink:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw kwi 21, 2011 11:05 Re: Moje koty V. Dracul['] Księżyc w pościeli:)

U mnie są biegi z góry na dół i z powrotem :lol:
Trochę ruchu każdemu się przyda 8)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw kwi 21, 2011 11:14 Re: Moje koty V. Dracul['] Księżyc w pościeli:)

AgaPap, cuda można zrobić, oczywiście z dobrym architektem, wówczas i ściany można likwidować, piony przenosić - tylko to niestety kosztuje i trwa. Ale mieszkania na dwóch poziomach szczerze Ci zazdroszczę :)

Co ja mam? 8O
No nie wiem.
Kupiłam kartuza z hodowli w Rybniku, okazuje się, że to MCO z Warszawy 8O :strach:
Jak wyrośnie niedźwiedź albo tygrys nie zdziwię się, będę informować - jesli zdążę oczywiście. Zawsze się może zdarzyć, że kolacja była zbyt skromna :kotek:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw kwi 21, 2011 11:29 Re: Moje koty V. Dracul['] Księżyc w pościeli:)

casica pisze:AgaPap, cuda można zrobić, oczywiście z dobrym architektem, wówczas i ściany można likwidować, piony przenosić - tylko to niestety kosztuje i trwa. Ale mieszkania na dwóch poziomach szczerze Ci zazdroszczę :)

Cuda robiłam w aktualnym mieszkaniu - tzn. ściany przenosiłam, łuki, prawie przebudowałam chałupę. Stare budownictwo to jest więc cegła i łatwiej było. Sąsiedzi z całego bloku przychodzili na oglądanki :mrgreen: Chałupa na retro jest zrobiona, a (moim zdaniem) kuchnię mam tak zrobioną, że niejeden architekt by tak nie wymyslił, a mysmy to sami wszystko kombinowali i do tego robili. Nawet jeszcze nie jest własciwie całkiem wykończone, a tutaj znowu wyprowadzka :? I mam wrażenie, że inwencja twórcza się nam skończyła, bo teraz generalnie nie chce nam się kompletnie nic wymyślać :oops:

casica pisze: Co ja mam? 8O
No nie wiem.
Kupiłam kartuza z hodowli w Rybniku, okazuje się, że to MCO z Warszawy 8O :strach:
Jak wyrośnie niedźwiedź albo tygrys nie zdziwię się, będę informować - jesli zdążę oczywiście. Zawsze się może zdarzyć, że kolacja była zbyt skromna :kotek:

:ryk:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw kwi 21, 2011 11:34 Re: Moje koty V. Dracul['] Księżyc w pościeli:)

Setna strona się zrobiła? 8O Muszę założyć nową część :twisted:

casica

Post » Czw kwi 21, 2011 12:18 Re: Moje koty V. Dracul['] Księżyc w pościeli:)

Może jeszcze ja zdążę? Ładnie proszę...
No to po kolei, bo przerwę w forum miauam:
1. Wydaje mi się, że mamy taką samą siatkę na balkonie (to znaczy ja na jednym balkonie, a Casica na dwóch :evil: :mrgreen: )
2. Druid Casicy jest MCO od MariaD i proszę nie dyskutować - Aleksandra59 wie lepiej skąd, jakiego i od kogo kota ma Casica 8) :lol: .
3. Ryszarda-Salcesonia jest przepięęęęękna, ma tłuste śliczne brzusio. Nie wiem, jak Casica mogła być tak niemiła i mieć fotel z kolorze podobnym do futerka Salecesonii :twisted: . Przynajmniej tak wygląda na zdjęciach.

No to do zobaczenia w następnej części wątku :ok: . Też wpadnę 8) .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw kwi 21, 2011 14:01 Re: Moje koty V. Dracul['] Księżyc w pościeli:)

Wypraszam sobie te okreslenie "tlusty brzuszek" -brzuszek jest kragly i idealny jak Salcesonia :mrgreen:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw kwi 21, 2011 18:56 Re: Moje koty V. Dracul['] Księżyc w pościeli:)

Oglądajcie nas w następnych odcinkach, zapraszam :)
viewtopic.php?f=1&t=126904
Ostatnio edytowano Nie kwi 28, 2013 19:02 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zamykam wątek

casica

[poprzednia]