Sposób na obcinanie pazurów, do opatentowania Konan dziś musiał schować dumę i dać się ukrócić, buczał warczał jak zawsze, jak zawsze nie potrafił nas skrzywdzić, ale oburzony był na maksa i jeszcze próbował zwiać. Więc H zrobił mu to co Frejce, zasłonił oczy ręką przestał buczeć, zaczął pomiaukiwać jakby zdziwiony i reszta zabiegu przeszła gładko. Tak więc zasłaniajcie kotom oczy, czego oczy nie widzą tego sercu nie żal
Naprawdę działa. U nas na śpiocha nie działa Ale i tak najzabawniejszy jest mój kocurek jak zaciska ząbki i nie chce tej kiełbaski za pazurki, krzywi się przy tym, robi groźne miny i burczy niczym dziki kot
Buuu, założyli nowy wąt jak mnie nie było Ledwo znalazłam, ufff Zaglądam z rana
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Najgorsze zajęcia za mną, mam już święta dziś w nocy jadę do domu, cieszę się a jednak smutno mi, że rozstanę się ze swoimi futerkami na tydzień. Będzie nudno bez nich, smutno bez naszych mizianek i pewnie będę rozmyślać czy im dobrze, czy brzuszki pełne, czy sobie krzywdy nie robią itakie tam
Ale nie chce mi się wyjeżdżać od moich ogonków. Naprawdę tesknię za nimi zawsze okrutnie, jak za człowiekiem albo i bardziej... Frejka chyba coś czuje, bo przyszła na długie mizianki, a ostatnio jest wyjątkowo nietykalska z racji tego, że za oknem są ciekawsze rzeczy niż ja A za tydzień jak wrócę to od razu powiększy mi się grono.
Potem może zapomnę albo nie zdążę: Życzę wszystkim radosnych i spokojnych świąt!