Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zzuzu pisze:żeby podziałało i po świętach coś się ruszyło. Franka wczoraj popołudniu znowu łazikowała po pokoju, a potem pół nocy płakała w łazience. a mi z tym wszystkim coraz gorzej. szkoda mi jej strasznie, ale nie wypuszczę na pokój jak nie mogę kontrolować sytuacji, bo jednak strach o moje jest.
zzuzu pisze:zostałam wczoraj pobita przez Baltkarezultat - rozcięta warga ...
a było tak - ja się po coś pochylałam przy oknie, a on (cięgle łażący za mną stwór) postanowił w tym momencie na to okno wskoczyć. 6 kg cielska w locie w górę i moja głowa w locie w dół nie dały dobrego połączenia. takiego ciosu to by się chyba bokser nie powstydził. ja w szoku, a Baltek tylko zdziwiony, że przy tak precyzyjnym skoku nie osiągnął swojego celu, czyli parapetuno cóż, nie będę udawać - przez chwile Baltka nie lubiłam
![]()
no ale to wątek Franki, nie Baltka. u Franki w porządku. byle do po Świętach, bo może wtedy faktycznie coś sie w sprawie domku ruszy. 5m2 zdecydowanie jej nie wystarcza.
jessi74 pisze:zzuzu pisze:zostałam wczoraj pobita przez Baltkarezultat - rozcięta warga ...
a było tak - ja się po coś pochylałam przy oknie, a on (cięgle łażący za mną stwór) postanowił w tym momencie na to okno wskoczyć. 6 kg cielska w locie w górę i moja głowa w locie w dół nie dały dobrego połączenia. takiego ciosu to by się chyba bokser nie powstydził. ja w szoku, a Baltek tylko zdziwiony, że przy tak precyzyjnym skoku nie osiągnął swojego celu, czyli parapetuno cóż, nie będę udawać - przez chwile Baltka nie lubiłam
![]()
no ale to wątek Franki, nie Baltka. u Franki w porządku. byle do po Świętach, bo może wtedy faktycznie coś sie w sprawie domku ruszy. 5m2 zdecydowanie jej nie wystarcza.
no, ciociu, to wątek Frani, przeproś ładnie Baltka i po sprawie , Mietek![]()
Gibutkowa pisze:Ciociu, to szypatkiem było - ja jak spadłam z drzwi to rozcięłam Dużej ucho pazurkami, a Dużemu ostatnio rękę na całej długości - z resztą sama widziałaśNie gnieeewaj się na Baltusia, on Cię koooocha
![]()
Sibel
zzuzu pisze:jakbyś się Mietek ze mną pogonił to ja bym chętnie Cię odwiedził. bo jak Leoś wyjechał, to nie bardzo mam z kim. nie martw się, nie zostałbym.
jessi74 pisze:zzuzu pisze:jakbyś się Mietek ze mną pogonił to ja bym chętnie Cię odwiedził. bo jak Leoś wyjechał, to nie bardzo mam z kim. nie martw się, nie zostałbym.
to przyjedź, zobaczymy do czego się nadasz, najwyżej razem pogonimy Staśkę![]()
zzuzu pisze:jessi74 pisze:zzuzu pisze:jakbyś się Mietek ze mną pogonił to ja bym chętnie Cię odwiedził. bo jak Leoś wyjechał, to nie bardzo mam z kim. nie martw się, nie zostałbym.
to przyjedź, zobaczymy do czego się nadasz, najwyżej razem pogonimy Staśkę![]()
no. ale Anike to bym musiał zostawić w domu, bo inaczej to ona by nas wszystkich pogoniła
jessi74 pisze:zzuzu pisze:no. ale Anike to bym musiał zostawić w domu, bo inaczej to ona by nas wszystkich pogoniła
ja siem nikogo nie bojemno, tylko takiej Małej Dużej - Michalinki, co moja Duża mówi że to jej siostrzenica czy jakoś tam
inne Duże ani koty mi nie straszne
no Anika niech też przyjedzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 141 gości