Najpierw mi wcisnęłaś MCO udając, że to kartuz, a teraz chcesz go zmienić w korata?

Niedoczekanie

Hodowcy, proszę bardzo, oto chwila prawdy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:No nie![]()
Najpierw mi wcisnęłaś MCO udając, że to kartuz, a teraz chcesz go zmienić w korata?
Niedoczekanie![]()
casica pisze:No nie![]()
Niedoczekanie![]()
MariaD pisze:casica pisze:No nie![]()
Niedoczekanie![]()
No i widzisz jaka ze mnie specjalistka od niebieskich krótkowłosych?
Wstydam się swojej niewiedzy, ale to trudniejsze niż odróżnienie devona od cornisza.Dobrze, że nie wcisnęłam Ci go jako brytka.
![]()
No to kiedy wystawiasz kartuza?
casica pisze:Nie, nie, nie
Ani jako kartuza, ani jako MCO i nawet nigdy jako korata(...)
casica pisze: Birfanko, jeszcze mogę udawać, że to brytek, no proszę jaki szeroki wachlarz możliwości. Jeden mały kotek, a ile wcieleń
casica pisze:
Dwupoziomowe mieszkanie? Jak fajnieMożna sobie cuda zaplanować przy takim układzie.
Ale dziur w balkonie chyba też bym nie wierciła
Avian pisze:Dwupoziomowe mieszkanie to coś co koty kochają najbardziej - siedzenie na schodach pod sufitem i spoglądanie na życie z góryPlus ciepełko podsufitowe
Wszystkie moje kociska to kochają![]()
AgaPap pisze:Avian pisze:Dwupoziomowe mieszkanie to coś co koty kochają najbardziej - siedzenie na schodach pod sufitem i spoglądanie na życie z góryPlus ciepełko podsufitowe
Wszystkie moje kociska to kochają![]()
Jak na schodach pod sufitem? Bo mi chyba wyboraźni zabrakło, ja nie mam schodów pod sufitem
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, puszatek i 22 gości