Frania ma 130 ogłoszeń, do tego to co ja zrobiła, allegro wyróżnione, FB, jest na blogu...
A jak się robi te ogłoszenia do gazety wrocławskiej?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zzuzu pisze:mam kryzys jeżeli chodzi o Frankę, martwi mnie ta cisza w sprawie domku. gdyby jeszcze ktoś dzwonił, a tu nic. a przecież Franka nie może wiecznie mieszkać w mojej łazience. ja naprawdę widzę mega postępy kiedy ją wypuszczam na pokój, więc gdyby miała swoich Dużych, którzy by byli tylko dla niej i nieograniczoną możliwość spacerowania po mieszkaniu, na pewno szybko by zakumała, że Duzi są fajni ... biedna ta nasza Frania. buu
Gibutkowa pisze:zzuzu pisze:mam kryzys jeżeli chodzi o Frankę, martwi mnie ta cisza w sprawie domku. gdyby jeszcze ktoś dzwonił, a tu nic. a przecież Franka nie może wiecznie mieszkać w mojej łazience. ja naprawdę widzę mega postępy kiedy ją wypuszczam na pokój, więc gdyby miała swoich Dużych, którzy by byli tylko dla niej i nieograniczoną możliwość spacerowania po mieszkaniu, na pewno szybko by zakumała, że Duzi są fajni ... biedna ta nasza Frania. buu
mnie też szczerze mówiącszczególnie że tyle ogłoszeń ma
mogę wstawić zdjęcia te co wczoraj mi wysłałaś?
zzuzu pisze:Gibutkowa pisze:zzuzu pisze:mam kryzys jeżeli chodzi o Frankę, martwi mnie ta cisza w sprawie domku. gdyby jeszcze ktoś dzwonił, a tu nic. a przecież Franka nie może wiecznie mieszkać w mojej łazience. ja naprawdę widzę mega postępy kiedy ją wypuszczam na pokój, więc gdyby miała swoich Dużych, którzy by byli tylko dla niej i nieograniczoną możliwość spacerowania po mieszkaniu, na pewno szybko by zakumała, że Duzi są fajni ... biedna ta nasza Frania. buu
mnie też szczerze mówiącszczególnie że tyle ogłoszeń ma
mogę wstawić zdjęcia te co wczoraj mi wysłałaś?
no tylko to z komórki to takie kiepskie jakościowo :/. chyba, ze pytasz czy tutaj wstawić - to jasne
a postaram się mieć aparat w pogotowiu, jak Franka będzie chodzić po pokoju i zrobić jej ładniejsze foty.
domku gdzie jesteś ? Frania czeka ...
turkawka pisze:U nas też padaka. Czekolada jest jakoś od 2 miesiecy i cisza. Może ze dwa telefony były. Ja sobie myślę, że zajączki nie przynoszą kotków pod choinkę, bo są dla nich za ciężkie i się ruszy po Świętach.
Agness78 pisze:Nie chcę się mądrzyć ale też myślę że teraz jest "martwy"okres ale po świętach się ruszy![]()
Jakie allegro ma Franka? Bo jeśli takie za 3 zł to kichaZ doświadczenia wiem że tylko te "wypasione" mają siłę przebicia i też nie ma gwarancji oczywiście. Koszt takiego co będzie na pierwszej stronie, wytłuszczone etc to koszt ok 15-30 zł za 14 dni ogłaszania
![]()
ale wydaje mi się że warto.... No i trzeba spróbować z gazetą wrocławską.
Gibutkowa pisze:Agness78 pisze:Nie chcę się mądrzyć ale też myślę że teraz jest "martwy"okres ale po świętach się ruszy![]()
Jakie allegro ma Franka? Bo jeśli takie za 3 zł to kichaZ doświadczenia wiem że tylko te "wypasione" mają siłę przebicia i też nie ma gwarancji oczywiście. Koszt takiego co będzie na pierwszej stronie, wytłuszczone etc to koszt ok 15-30 zł za 14 dni ogłaszania
![]()
Ma wyróżnione za 12 zł. Jest na pierwszej stronie link, w drugim poście.
A z gazetą to już wiem jakBędę tworzyć, tylko najpierw zjem "obiad" bo dopiero do domu dotarłam.
turkawka pisze:Gibutkowa pisze:Agness78 pisze:Nie chcę się mądrzyć ale też myślę że teraz jest "martwy"okres ale po świętach się ruszy![]()
![]()
Ma wyróżnione za 12 zł. Jest na pierwszej stronie link, w drugim poście.
A z gazetą to już wiem jakBędę tworzyć, tylko najpierw zjem "obiad" bo dopiero do domu dotarłam.
To jak się nauczysz, to daj znać jak to się robi
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas i 77 gości